- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за жени
щото не си срещнала нормален мъжПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ми е нормалнотоПървоначално написано от `Death`Whore``
Аз от вагинален секс свършвам страшно рядко и то само ако 3982749832749832 фактора са налице :/ Всяка жена си има цака и за мен това е аналния
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ходя от една година с приятеля си и правим секс,за анален секс сме говорили,но мислим,че в момента не ни трябва.Може би по-нататък когато искаме да разнообразим - да,но сега не ни трябва.Пък и чувам,че първите пъти много боли .... абе гъза на момиче според мен не е за ебане а за бутане,гъза на гейовете е за ебане.![]()
![]()
![]()
Аз пък си мислех, че е за сранеПървоначално написано от mishaaa
И как става тва бутане?
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Може да е искала да каже тропанеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Яко клати крушата, аПървоначално написано от `Death`Whore``
Абе да си намери добър в леглото, да я ръгне у дирника и да я клати кат гладен циганин джанка... Па да видим кой не харесва анален
![]()
![]()
![]()
na men ne mi beshe nikak priqtno de samo 1 p1t probvah no fr mi po6turq mn se izkefi![]()
A AZ I NQMA DA PRAVQQQПървоначално написано от MaRiNkA_16
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
E, па има време, моме. Млади сме ощеПървоначално написано от Jessica^
![]()