.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Какво бихте направили ако....

........ се приберете у вас от изморителен ден и гледате приятелката си/жена си че е облякла много сладка къса рокличка и се усмихва такава... и кото се наведе някъде да вземе нещо и вие съвсем случайно забелязвате, че тя е без бельо и разбирате от ситуацията , че го е направила умишлено ...

хах,ами според теб,естествено че ще я питат:"кво има за ядене"
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Всеки би направил едно и също

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Всеки би направил едно и също
    не всеки. Някой може просто да си я гледа и да и се радва не е задължително всички да направят 1 и също

аз не питам щото знам отговора а защото ми е интересно други момчета какво ще направят и ако на тях може би им се е случвало какво са правили ...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Хаха е как кво сипвай ракията, прави салата и отивай да се оправяш сама и не ме занимавай с глупости аз ако искам ще ти кажа Тва е действителен случаи с един познат!Прибира се сипва си ракията - салатата, жена му почва да му се натиска и той я отрязва -"ОТИВАЙ ДА СЕ ОПРАВЯШ САМА И НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ - На мен ако ми се е*бе ще те викна!" . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Хаха е как кво сипвай ракията, прави салата и отивай да се оправяш сама и не ме занимавай с глупости аз ако искам ще ти кажа Тва е действителен случаи с един познат!Прибира се сипва си ракията - салатата, жена му почва да му се натиска и той я отрязва -"ОТИВАЙ ДА СЕ ОПРАВЯШ САМА И НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ - На мен ако ми се е*бе ще те викна!" . . .
    Ейтова е отговор \/ =D>

да има късмета да ми отговори така -после що жените изневерявали...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    emi kfo kato e umishleno ,davam i 10 tochki na mackata ,che e creativna i znae kak da raznoobrazi denq na gadjeto si . Na tvoe mqsto ne bih i prostila ako bqh momche ...
    Не ме разбирайте погрешно аз бих я оправил и бих я похвалил затова че ми е разнообразила деня и исках да кажа че това е добре споделен отговор(на Ubuntu) а не че го подкрепям

ако бях момче щях да я прасна мн ясну ...
    >*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<

ти си голямо ПРАСЕ!
    >*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<

Леле ако ми каже така да слагам ракията и, че ако му се..
    Просто да не се надява да се озове друг път в едно помещение с мене...ама преди това ще си отнесе едно круше..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mii to 6e e qsno az kakfo iskam i tva bih go napraila ,za da go zaradfam nego ,4e mislq malko za taq vryzka i iskam da q napraa po-interesna MnOo qsno ,4e 6e trqq me....prasne

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Леле ако ми каже така да слагам ракията и, че ако му се..
    Просто да не се надява да се озове друг път в едно помещение с мене...ама преди това ще си отнесе едно круше..
    +1

Ем ако съм много измурен-тропвам се на дивана тя си знае работата щом се е облякла така.

Град
    Bulgaria
    Qvno e malko nezadovolena shtom e stignala do tam dasi gubi gashtichkite iz apartamenta s cel sex
    Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
    Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?

Цитирай Първоначално написано от manicheto_90
    Qvno e malko nezadovolena shtom e stignala do tam dasi gubi gashtichkite iz apartamenta s cel sex
    Да си чувала за перверзност, за съблазняване?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Еми, ако ти се прави - правиш. Ако не ти се прави - обясняваш, че си изморен и точка.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на sasha_90
    А ти какво би направил,авторе?

Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    да има късмета да ми отговори така -после що жените изневерявали...
    +1 ... nie sme bili loshite posle

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Aз съм посрещала моя по този начин (когато е имал работа за вършене и съм стояла сама у тях по някакво оскъдно бельо и потниче, което се разтяга до полу-рокля, т.е половинат ами дупе се вижда). Или спира за да ми се възхищава и ме кара да му нося неща от стаята само и само да ми погледа дупето или ме вика за да ме опипа. Ако ни се прави секс - правим го.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от _PoLiTy_
    ти си голямо ПРАСЕ!
    Аха.. И приятеля му също ..

Супер фен Аватара на rakiQ

Re: Какво бихте направили ако....

Цитирай Първоначално написано от gag4o
    ........ се приберете у вас от изморителен ден и гледате приятелката си/жена си че е облякла много сладка къса рокличка и се усмихва такава... и кото се наведе някъде да вземе нещо и вие съвсем случайно забелязвате, че тя е без бельо и разбирате от ситуацията , че го е направила умишлено ...
    болен мозък си!

6e q pokanq na legloto da mi razkaje malkite si taini i za6to e bez belio
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ше я пребия както правя всеки ден,ако не е сготвила отива да готви,и докато ям ще ми лапа,кво друго мога да направя...
    да поумнееш ?! ...не това е невъзможно... Нали ?

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Какво бихте направили ако....

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от gag4o
    болен мозък си!
    И какво му е болното?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си