- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Ами имам някой по стари дрехи които или са стари или просто не харесвам и нося само за вкъщи.Но общо взето всичко нося и в къщи и когато излизам.Вече не сме малки да ни карат да се преобличаме вкъщи защото като си "играеме" може да се изцапаме и т.н.![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
И аз съм такаПървоначално написано от DoBs
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Еми не точно,но когато се прибера си слагам някакви по стари и удобни къси гащета и някаква лека тениска...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Аз също..Първоначално написано от elena333
![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
У нас си ходя с бюстие и къси панталонки,с това си и спя.И да,разбира с,че имам дрехи за вкъщи.![]()
и аз имам
И аз си имам дрехи за в нас ама в тия жеги ходя по боксерки х)
..this world is watching me..
Мда
ее много ясно...примерно си с дънки ходиш по кафета..прибираш се и с мръсните си панталони сядаш на чистите чаршафи или на стола...пффф...майка ми като ме види с дънкии примерно на леглото...сякаш не знам ко съм напрайла..пък и вкъщи нося пооо свободни дрешки роклички къси панталонкиии![]()
![]()
![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Ми през деня се влача по нощничка.![]()
А като излизам (след обед,а аз ставам винаги в 12 на обяд
) си обличам дрехите и офейквам.
![]()
![]()
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
ем,че много ясно![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Да,че то кой няма![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не - навсякъде си ходя с едни и същи дрехи.И вкъщи, и навън и в даскало.![]()
![]()
![]()
![]()
Е естествено!За вкъщи нося някои по стари дрехи,особено,ако имам някаква работа.Все пак не мога докато чистя да сложа най-новите си дънки примерно.![]()
когато съм в нас обичам да си седя по пижама,лош навиг от който не смятам да се отказвам :P тате само ме базика,че вместо дрехи трябва да си купувам пижами и с тях да си ходя и навън![]()
Зависи. В повечето случаи се преобличам, защото като се върна минавам през душа, ама рядко ако мнооооооого ме домързи се скатавам...
аз ся през лятото си спа и си седа в нас с едно и също..а иначе като хода на даскало естесвено че се преобличам щот квот съм прасе ще остана без дрехи за училища![]()
in defense of our dreams...
Да...Вкъщи си ходя със скъсани дънки,анцузи или просто дрехи,които вече не ми харесват.![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Да!Когато се прибера вкъщи първата ми пабота е да се преоблека с дрехите за вкъщинавик..
![]()
+1Първоначално написано от Baby_b
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз