- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
da be da imam otdelni drehi za v hola za v kuhnqta za v moita staq i za kenefa .... (teq poslednite miri6at)
![]()
![]()
![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Еми да....като се прибера се преобличам..с други дрехи..и така![]()
ДА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/url]
ooo da kato se pribera purvo se preobli4am s po ydobni dolni6ta i leki blyzki
От къде ли ми е познатоПървоначално написано от DoBs
![]()
естествено 4е имам.неможе да няма дрехи за у дома и дрехи за навън.нестава с старите блузи и дънки примерно с които сме в къщи да излезем навън на кафе..нали?
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Дам,то оставаше и да ходя с едни и същи,
макар че би било удобно, спиш с дънки и тениска и като се събудиш
направо излизаш....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Имам. Не се виждам от работа като се прибера и да продължа да съм с костюм или там с каквото съм била.![]()
Ако е топло съм с боксерки и потниче, а ако ми е хладно или с пижамка, ако съм решила да се излежавам и да мързелувам или с някой екип, ако ще правя нещо вкъщи.
Да имам.
ест че имамкато някои дънки ми се скъсат или ги нацапам с нещо дет не се маха ми стават за вкъщи
а нагоре...каквото намеря. Някоя тениска там или пуловерче ако е студено...понякога се случва и да е нещо за навън. А ако ми е много много много топло директно си седя по сутиен
![]()
Имам да. По износените панталони са за вкъщи...и широките тениски![]()
Some things are better left unsaid!
и аз такаПървоначално написано от fiama
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Амии може да се каже,че да.Ама дрехите ми за вкъщи попринцип са тея които съм носила навън и вече са ми омръзнали и са ми удобни и си ги оставям за из дома.
da imam...po- iznosenite mi drehi gi izpolzvam kogato sam si vkashti
Попринцип вкъщи си се разкарвам по боксерки, ама не съм се замислял да излизам така някъде по центъра ... все още![]()
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
ДамВ нас нося някои по стари дрехи,които вече не стават за излизане
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Да
да![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Еми при мен няма как, в къщи пада лигня на макс и не мога да си представя на какво ще заприличат дрехите ми с които излизам навън!![]()
![]()
Първоначално написано от vodolei4e_m
и аз![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!