- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРИТЕ за 2008 май са мираж
днес казаха по новините че матурите за випуск 2008 най вероятно ще се отменят - информация от МОН \/
Да не се надяваме по много ама СПРАВЕДЛИВОСТТА ТРЯБВА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА!![]()
Не беше ли ако продължат стачките![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Абе нз само дано се махат че нащо даскало е утрепано и в него и 12 клас се повтаря ... та дано ни ги махнат тия глупости щото по БГ никъф ме няма до са съм бил само на преписване а на матурата нз как ще стане номера по математика някак си мога да се справя ама по Литература .... май дълги години ще съм 12 клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем то за това са матурите - да се види кой колко е преписвал през годините(не че на матурата няма да се преписва, който го умее)Първоначално написано от ubuntu
ама е тъпо да ти казват в посоледния момент че ще държиш матура а най-наглото е че още не се знае за къф чеп м ие тая матура (нищо не са изяснили) и така ... матури да има ама след минимум 1 година кат го изяснят..![]()
Дай божеПървоначално написано от vodolei4e_m
da re![]()
![]()
6avat ve4e ,4e mi pisna da me razmotavat
дай боже министъра да прогледа и да осъзнае че тези матури само ни усложняват живота и,че вече е време да ги маха
ДаноПървоначално написано от Lake_bodom
Как ще мина матура по БЕЛ не ми се мисли..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от feddel
Вече да ги маха викаВсе едно ги е въвеждал някога, те не са въведени, но "вече да ги маха"
Аз се надявам да не се разминете с тях, а и няма логика .. какво като има стачки? Щом не можете да се подготвите за едни елементарни матури, тогава да ви анулира и годината, защото по тази логика и за изпитите не може да се подготвите ...
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да ги махатнай-вече да махнат така наречения "просветен" Министър
![]()
1.матурите не са елементарниПървоначално написано от miloto_girl-4e
2.Колко ученици от 12 клас са сагласни с тези матури в %?
3.Ако се разминем с матурите(почти съм сигурен че ще стане така)много ще се смея на такива като теб ,които гледат на другите да им е зле!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от kahn
![]()
сЪгласни пише се с Ъ!!!
Ето затова трябва да има матури
защото за изпити се готвим от 8-ми клас или айде може и от по късно (зависи от предмета) аз се готвя от първи ...Първоначално написано от miloto_girl-4e
(математика)
а за матури ще се готвя една година щото разбира се нищо не е ясно до самия край
за тва тая година не тряа да има матури а по принцип трябва...
Така го написах ,не защото не го знам ,а защото обикновенно пиша с лат.букви.Сега ми кажи коя лат.буква отговаря на Ъ?Първоначално написано от ражур
Ха-ХаПървоначално написано от miloto_girl-4e
защо гледаш да ни набуташ ма![]()
кво като си модератор, това наистина ме издразни![]()
Писна ми от този балкански характер да гледаш на другия да му е зле, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛ ЖИВОТ МАТУРИ ДА РЕШАВАШ!!!!!!
ДОЛУ МАТУРИТЕ!
НЕ НА ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С УЧЕНИЦИ!
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
абе ако даскалите стачкуват до края на седмицата,няма да има матури
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Матури трябва да има!Мнението си съм написал доста подробно в предни теми по този въпрос!
Първоначално написано от palomaaa
До края на тази и цялата следваща доколкото разбрах аз... От другата седмица даскалите от нащо училище казаха,че се вдигат на стачка и те...А днеска имаше списък против матурите,който мина през всички 12ти класове... Да се надяваме,че ще ги махнат тия матури...
ПП милото-гърл-че защо говориш така? Наистина е добре от една страна,за да се изравни нивото,но поне да ни бяха предупредили по-рано...Как за 1 учебна година (сега има и стачки и едно 95% от училищата не учат) ще се вземат всичките 95 произведения?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Сменяш си шрифта така се пише ЪПървоначално написано от kahn
Боже невероятно прозрение! Как не съм се сетил,че трябва да сменя шрифта?Тц Тц тцПървоначално написано от ражур
Първоначално написано от protoss
[color=black]
Кой гледа да ви набута, бе?![]()
![]()
Нали и аз ще ги карам въпросните матури![]()
И някой, дето каза, че се готвим за изпити от 8ми клас![]()
![]()
Моля, моля, стига лъгахте.. кой се готви от осми клас? Точно никой![]()
А и произведенията, които се учат в 11ти клас(за 12ти не съм се интересувала кое се учи)са се учили и в основното училище, а и повечето са си класики, които всеки българин трябва да прочете![]()
Не били лесни матурите .. нали им хвърлих по едно око, реших тази по БЕЛ и по география.. всичко опира до обща култура и тук-таме да е задълбано повече...
Това, че повечето ученици са против матурите не значи, че трябва да се махат.. Как няма да сте против като повечето от вас постоянно бягат от даскало, имат сума ти отсъствия, преписват като луди, връзкари са, мазнят се, за да им пишат по високи оценки.. и като знете, че на матурите ще ви блеснат "знанията" как няма да сте против?[/color]
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Така разбрахме че си с много богата обща култура (вероятно си от онзи тип учениц "книжни плъхове") ,понеже предполагам че не си видяла конспекта по литература,нямаш право да взимаш отншение по въпроса!!Погледни конспекта и тогава коментираи?Матурите трябва да са с право на освобождаване или и двете да са предмети по избор!!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Първоначално написано от kahn
Добре, шефе, няма да взимам отношениеМен матурите не ме интересуват и не съм гледала нищо относно тях
Много ми е смешно, че сте българи, а ви е ужасно страх от матурата по БЕЛ.. не, не ми е смешно.. жал ми е ...
Жалко е че има хора като теб "книжни плъхове",зубари ,които мислят само за себе си и най-важното мислят се за велики!!Първоначално написано от miloto_girl-4e