- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- предупреждение за младите момичета
Много интересна тема, на която съм сколнен да вярвам!
Момчета и Момичета, пазете се от хора които наляо и надясно разказват какво са имали/имат, кого познават, какво могат да направят. Такива хора нямат нищо, а и да познават хората за които говорят, те или не ги познават или беха направили нищо за тях.
Те не знаят смисъла на парите и доверието. Един човек които има познати не парадира с тях, защото така се намаля доверието в тях и него.
Ако аз кажа че познавам презедента и той би ми направил услуга и ако той го научи, когато отида при него и му кажа дай ми тази земя/завод/ фирма и после като ти свърши мандата ще делим печалбите ... ми няма да го направи, защотот най-вероятно ще го разследват ако го направи.
Пазете се от хора които казват че имат връзки и т.н., защото хората с връзки, пари и възможности си мълът, зашото знаят че пари се правят с много труд и доверие. Ако много говориш никой не ти вярва.
Kakvi sa tiq glupavi otzivi 4e edva li ne na vas nqma da vi se slu4i .... vsichki sme nedostijimi dokato ne ni doide na glavata .... bih blagodarila na avtorkata za istoriqta koqto e spodelila s nas .... bih ti kazala mila 4e imash mn golqm kysmet 4e si sreshtnala tova momiche i ne te e spoletqla neinata sydba ...
МерсиПървоначално написано от Pliushi
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Да,трябва да сме благодарни на авторката. Такива теми станаха рядкост във форума. Не обръщайте внимание на тези,чиито коментари бяха от сорта на "това,че на теб се е случило не значи,че ще се случи на мен", "какво целиш с тази тема" - не. Те са много мнителни и глупави.Първоначално написано от Pliushi
Мен лично тази тема ме накара много да се замисля специално за 1 човек,който супер много парадира с "връзките" си.. и открих интересни неща за него ... Та,наистина замислете се и не се доверявайте на хората,щото света е много лош вече,а 90 % от хората са лицемери ...
пффф ...толкова наивни хора има ...толкова найвни че чак глупави ...
отстрани е много лесно да определя, че това е лъжа, но знам ли аз един ден колко по-наивна и глупава ще бъда ....нали знаете ...на никой не тря се има вяра за нищо !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ае света вече е найстена опасен.Просто нямам думи..Таман си решила че всичко е наред и започва всичко да излиза наяве лъжи измами и т.н. За това всеки трябва да се пази и да не вярва на никой 100 процента
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Внимание до всички млади момичета които обичат да се напиват и да правят секс с голяма си любов - гаджето си от преди 3 дена
Навън върлува един дивак - мутра - маг - равратник - хулиган - гадняр - детскаиздръжкунеплащач ! Той през повечето време е красив , млад , снажен и мил момък , но веднъж щом и двамата сте пияни и се оказвате в леглото ТОЙ ПРАВИ МАГИЯ ЗА СПУКАН КАПУТ ! Вие забременявате . Той тъй като се прави на мил той ви предлага да запазите бебето и ви предлага да опитате двамата да правите някво жалко подобие на семейство . Вие сте интелигентна и узряла и се съгласявате . После той разбира ,че не иска да прекара живота си със зомби като вас и побягва. Вие задържате бебето тъй като вече сте във зряла възраст 14 и няма как - МАМА НЕ БИВА ДА ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ СТАВА БАБА ! И така Раждате детето си и ходите да се оплаквате наляво и надясно за това как " животът ви е изиграл " .
Съвет : Задължително идете при 13 - годишното гадже на брата на гореспоменатия мъж защото и той сигурно е такъв ! После това гадже да влезне в някой форум и да си излей душата , и ние шепа глупаци да коментираме !
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти