.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Град
    В тъмнината...Далече от реалността!!!

Защо всеки гледа външността?!

za
    Infant Child...

И когато достигна зората,
    преди тя навън да изгрее…
    Ще убия с нежност самотата,
    и слънцето своята скръб ще излее!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Просто не си намерил/а човека , има хора които не ги интересува толкова външността (като мен)
    +1
    BTW няма как да им гледаме вътрешностите

Цитирай Първоначално написано от kael
    Просто не си намерил/а човека , има хора които не ги интересува толкова външността (като мен)
    +1
    BTW няма как да им гледаме вътрешностите
    има, но тогава ще ни обявят за психопати то угодия няма

I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..

Преди бях Богиня от Машината

+1
    HOUSE MUSIC = LIFE !!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Еми не е приятно да те гледат по външния вид. Няма човек, който да не гледа по външния вид! Но има хора, които гледат САМО и ЕДИНСТВЕНО по него Сигурна съм, че ще намериш човека, който да те харесва такава каквато си и да не се опитва да те променя. Съветвам те да избягваш такива като "оня" , който се е опитвал да те променя...Игнорирай ги...Нищо не можем да направим с/у такива като тях

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    МИ много е просто малко са момчетата които си падат по грубите момичета стил кубинки и метълски изпълнения!Едно от нещата които и отблъсква е това че славата за нечистоплътност на метълите е много голяма и аз съм на тва мнение в клса ми има метълка която вкара теориата че трябва да се къпеш веднъж на 6 дена щото ако се къпеш по често ще ти окапе косата ... и кво ли не още от тоя сорт . . . не е въпрос на музаиката която слушаш .. просто на едно нежно създание не му отиват широки черни дрехи с ужасни знаци и подобни истории имам приятели които слушат метъл но не парадират с това дори и аз мога да слушам не ми пречи не съм от хората край слушам само тва останалото е пикоч . . . и токчетата не са задължителни просто прекалено широките дрехи и парадирането с метълското обличане отблъсква момчетата независимо колко е красиво дадено моомиче и колко чиста и готина душа има ..... айде стига че написах цял роман . . . . УСПЕХ и все пак всеки има право на свой личен избор
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Guest
    един съвет не се променят заради мнението на някой.... остани такава каквато си, бъди такава каквато искаш да бъдеш да не ти пука за околните ... в един момент ще срещнеш човека, който ще те приеме и ще те обича заради самата теб

Има много момчета, за които е важно единствено да са с момиче, което носи само къси поли, силно изрязани блузи и 15 сантиметра токчета. Допълнителен плюс е ако се разхожда с половин кило грим на лицето си. Не че имам нещо против тези девойки, но се питам с какво те превъзхождат момичетата, които се обличат по друг начин. Много е тъпо да се вглеждаш само във външния вид на околните, без да обръщаш внимание на характера.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Има много момчета, за които е важно единствено да са с момиче, което носи само къси поли, силно изрязани блузи и 15 сантиметра токчета. Допълнителен плюс е ако се разхожда с половин кило грим на лицето си. Не че имам нещо против тези девойки, но се питам с какво те превъзхождат момичетата, които се обличат по друг начин. Много е тъпо да се вглеждаш само във външния вид на околните, без да обръщаш внимание на характера.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    В тъмнината...Далече от реалността!!!
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    И аз мисля така
    Infant Child...

И когато достигна зората,
    преди тя навън да изгрее…
    Ще убия с нежност самотата,
    и слънцето своята скръб ще излее!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма човек,които да не гледа външността на даден човек,вес пак когато си харесаш някое момче първо те грабва външността,а после характера.Е понякога има момчета,като тези на които ти си попаднала,но понякога им и други.Моят съвет е да не се отказваш и да не се променяш заради някого,бъди такава каквато искаш,съвсем права си,че живеем в свободна държава.А що се отнася до "И защо любовта трябва да зависи от това как се обличаш..."-не трябва,дрехите нямат нищо общо с любовта.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Как няма всеки да гледа външността? Това си е нагон. А нагона не може да бъде преборен от разума и моралните ценности. Да търсиш партньор с добри гени е инстинкт, благодарение на който човечеството оцелява.

Инак за конкретния случай - малко е прекалил, да. Моят приятел още от началото (носех кецки и дънки) ми каза, че бих изглеждала прекрасно на токчета и наконтена. Реших да пробвам. И ми хареса. Честно казано - харесах се как изглеждам така И не бих казала, че ме е насилвал да се обличам по друг начин. Просто ми дойде времето да съзрея и да оставя кецките на дъното на гардероба и да облека нещо по-елегантно и женствено.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    в Русия съм
    И все пак всеки по дрехите по среща и по ума изпраща . . .

prava si prosto ne gi slu6ai t1po e tova koeto sa pravili priqtelite ti i gadjetata . v1n6nostta nqma tolkova golqmo zna4enie

Това не е гледане на външността, а материализъм в мнгоо лош вариант - насочен не само към самата личност, ами и към хората, с които общува.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    МИ много е просто малко са момчетата които си падат по грубите момичета стил кубинки и метълски изпълнения!Едно от нещата които и отблъсква е това че славата за нечистоплътност на метълите е много голяма и аз съм на тва мнение в клса ми има метълка която вкара теориата че трябва да се къпеш веднъж на 6 дена щото ако се къпеш по често ще ти окапе косата ... и кво ли не още от тоя сорт . . . не е въпрос на музаиката която слушаш .. просто на едно нежно създание не му отиват широки черни дрехи с ужасни знаци и подобни истории имам приятели които слушат метъл но не парадират с това дори и аз мога да слушам не ми пречи не съм от хората край слушам само тва останалото е пикоч . . . и токчетата не са задължителни просто прекалено широките дрехи и парадирането с метълското обличане отблъсква момчетата независимо колко е красиво дадено моомиче и колко чиста и готина душа има ..... айде стига че написах цял роман . . . . УСПЕХ и все пак всеки има право на свой личен избор

Тука съм почти съгласна.И на мен не ми допада нежно и хубаво момиче да се облича като момче и да слага ужасния черен грим на метълите.Хубаво,и аз слушам метъл,но не ми харесва т.нар. метълски стил.Всеки си има мнение,така,че не се отчайвай за всеки влак си има пътници,ако не ти харесва не се променяй
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Тука съм почти съгласна.И на мен не ми допада нежно и хубаво момиче да се облича като момче и да слага ужасния черен грим на метълите.Хубаво,и аз слушам метъл,но не ми харесва т.нар. метълски стил.Всеки си има мнение,така,че не се отчайвай за всеки влак си има пътници,ако не ти харесва не се променяй
    Ще ме уморите. Какъв метъл слушаш ти, DivoTo_KoTe? И откога блекарките /които носят черен грим/ ходят с момчешки дрехи? И глупаци такива, МЕТЪЛИТЕ НЕ СА СМЪКНАТИ И НЕ ХОДЯТ С ШИРОКИ ДРЕХИ! За метълките да не говорим. И аз имам кубинки...мъжът ми казва, че съм супер сладка с тях. Нито съм като мъж, нито нищо.

И все пак ми е интересно какво слуша момиченцето.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Ще ме уморите. Какъв метъл слушаш ти, DivoTo_KoTe? И откога блекарките /които носят черен грим/ ходят с момчешки дрехи? И глупаци такива, МЕТЪЛИТЕ НЕ СА СМЪКНАТИ И НЕ ХОДЯТ С ШИРОКИ ДРЕХИ! За метълките да не говорим. И аз имам кубинки...мъжът ми казва, че съм супер сладка с тях. Нито съм като мъж, нито нищо.

И все пак ми е интересно какво слуша момиченцето.
    нищо лично всеки си има мнение и лично предпочитание
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Не съм се обидила, че да ми казваш "нищо лично". Но ти явно не си и прочела какво съм написала. Отговори, де. Ако беше метълка, щеше да имаш малко акъл в главата, защото голяма част от метълите са много интелигентни и са движили в метълските среди, поради което знаят, че метълите като цяло са много чистоплътни. Метълите и метълките имат най-красивите коси, защото не ги третират с глупости, а се грижат за тях.

Град
    в Русия съм
    И са кво след като външния вид нямало значение всички давайте да ходим в Мак Доналдс да се тъпчем денонощно докато не станем с фини фигури по 180 кила и после пак да се харесваме ... Я не се заблуждавайте Аз си го казвам директно ОТВРЪЩАВАМ СЕ ОТ МОМИЧЕТА С КУБИНКИ!!!! Виждал съм супер готини мацки с перфектни тела но и с кубинки -това и проваля красотата и готината визия в тия кубинки краката ти стават на мърша сваляш ги и около теб почва да се говори затварайте врата и дайте чука да убием пора ХОРА живем в 21 век а не в казармата !!!!!!

Град
    Inside the temple
    Защо всеки гледа външността? Защото тя е един вид визитна картичка. Когато даден човек те види отстрани, той може да съди за теб по това, което има като фактология за теб, а това е външността ти.

А и виж го по този начин - за да има интимни отношения трябва да има привличане. Ако партньорът ти не те възбужда, какъв е смисълът да си с него?
    А това дали даден човек ще те привлича или не, си се определя до голяма степен от външността.
    Едва след като е открил, че го привличаш на чисто сексуално ниво, той ще поиска да те опознае, да види що за човек си. И ако му допаднеш и като характер, да имате вече някакви по-сериозни отношения.

Относно историята, която споделяш ти - момчето се е държало тъпо. Или харесваш един човек такъв, какъвто е, и се държиш за него, или просто не си с него. А той тръгнал да се опитва да те нагажда по своя вкус. Естествено, че не е прав.

От друга страна е вярно, че когато се барнеш с някаква по-елегантна блузка по тялото, ще изглеждаш супер сладко. И дори не е нужно деколтето да е неприлично голямо. Но деколтето, както и високите токчета, дрехите, очертаващи красивата фигура - всички те са белези на женствеността и красотата на една жена.

А ти... Никой няма право да иска от теб да се променяш. И няма смисъл да го правиш, ако не желаеш. Има момчета, които не държат да имат до себе си порцеланови кукли... и ти ще си намериш някой такъв
    When I love, I love.

Град
    в Русия съм
    Не съм се обидила, че да ми казваш "нищо лично". Но ти явно не си и прочела какво съм написала. Отговори, де. Ако беше метълка, щеше да имаш малко акъл в главата, защото голяма част от метълите са много интелигентни и са движили в метълските среди, поради което знаят, че метълите като цяло са много чистоплътни. Метълите и метълките имат най-красивите коси, защото не ги третират с глупости, а се грижат за тях.
    И как се грижат за косите си - като си отварят рафинерии и не се къпят по цяла седмица за да не им окапят!!!! Имам приятели които слушат метъл и са ебати пичовете вярно е но не парадират с това носят си нормални дрехи и край и се КЪПЯТ!!!! Аре стига тая тема я мразя метъли и останали - НЕИЗЧЕРПАЕМА Е !

И са кво след като външния вид нямало значение всички давайте да ходим в Мак Доналдс да се тъпчем денонощно докато не станем с фини фигури по 180 кила и после пак да се харесваме ... Я не се заблуждавайте Аз си го казвам директно ОТВРЪЩАВАМ СЕ ОТ МОМИЧЕТА С КУБИНКИ!!!! Виждал съм супер готини мацки с перфектни тела но и с кубинки -това и проваля красотата и готината визия в тия кубинки краката ти стават на мърша сваляш ги и около теб почва да се говори затварайте врата и дайте чука да убием пора ХОРА живем в 21 век а не в казармата !!!!!!
    Първо си кон с капаци, второ - говориш глупости, и трето - не мислиш. Има много женствени кубинки, които са като ботуши с връзки. И те ли загрозяват? А и на теб какво ти пука как ходят момичета, които въобще няма и да ти обърнат внимание дори като приятел?

Определено си идиот. Аз като съм метълка, да не би да не се къпя? Или да ми е мазна косата?

Чудя се дали да не се махна оттук, бтв...няма нужда да казвате, че няма да ви липсвам, просто обичам да мисля на глас...ЕДИН ИНТЕЛИГЕНТЕН РАЗГОВОР НЕ МОГА ДА ЗАВЪРЖА! Глас в пустиня. Хората не отговарят на мен, а казват несвързани неща. 'Баси, започва да ми омръзва.

А като заключение на темата за метълите ще кажа, че познавам доволно количество такива. Да, някои от тях не се къпят и някои метълки се обличат с мъжки дрехи, но те не са голям процент. Това за косите е така - който иска, да го приема, който ще се прави на хейтър, да не го приема.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Най-важно е да се чувстваш добре в тялото и дрехите си. Да знаеш, че си ти. Никои не заслужава да се променяш заради него. Ако някои иска да те промени, значи че не му пука толкова за самата теб. И не си заслужава да се занимаваш с него. Не бъди такава, каквато хората очакват да бъдеш. Бъди себе си - уникалната...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Метълите и метълките имат най-красивите коси, защото не ги третират с глупости, а се грижат за тях.
    аххх какви са сладки чернокоси ( ко им харесвате на изрусените )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си