.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Да ти имам проблема...
    napravo...
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: Духането и целувките

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Da Trigga
    Здравейте аз съм момче на 15 години и с приятелката ми (тя е на 13) правим редовно френска любов.
    Проблема е че когато тя ми прави свирки и след като свърша после веднага се целуваме и така си вкусвам собствената сперма.

Има ли някакъв проблем ? =(
    Не е гейско, спокойно.
    Именно, точно тази мисъл не ми е особено приятна

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А до автора-накарай твоето 13 годишно момиче да седне да чете, да се учи и да играе с куклите. ти се заеми с камиончетата и стражарите.......за секс(било то само френски ласки) ви е прекалено рано!
    пп. Абе крем не ми се прави на важна

аз пък си обожавам спермата и може би затова не ми пука, че им свършвам чат пат в устите .. е не съм го правил на много, но никога не ми е било гузно

ne iskam da se bazikam s temata,ama tova e t1po,da ti pravi svirka i da se celuvate....WTF

Be reall nigga!

Фен
    Град
    Sofia =)
    Аре бе живота ви мина хващайте се направете си деца кви са тия глупави сФирки

6tom nie momi4etata mojem da gultame i da ni nqma ni6to zna4i i mujete mogata o6te po-ve4e 4e to si e tvoe

Re: Духането и целувките

Цитирай Първоначално написано от Da Trigga
    Здравейте аз съм момче на 15 години и с приятелката ми (тя е на 13) правим редовно френска любов.
    Проблема е че когато тя ми прави свирки и след като свърша после веднага се целуваме и така си вкусвам собствената сперма.

Има ли някакъв проблем ? =(
    Как не те е срам да си изяждаш собствените деца ??
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Ахах то по тая логика може и тя да не иска да я целуваш след като си й правил френска нали?!? Ебати въпросите...Много е опасно да си гълташ спермата ще се разболееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си