- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Духането и целувките
napravo...Първоначално написано от bEbsI
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Именно, точно тази мисъл не ми е особено приятнаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
пп. Абе крем не ми се прави на важнаПървоначално написано от krem4et0
![]()
аз пък си обожавам спермата и може би затова не ми пука, че им свършвам чат пат в устите .. е не съм го правил на много, но никога не ми е било гузно![]()
ne iskam da se bazikam s temata,ama tova e t1po,da ti pravi svirka i da se celuvate....WTF
Be reall nigga!
Аре бе живота ви мина хващайте се направете си деца кви са тия глупави сФирки![]()
![]()
![]()
6tom nie momi4etata mojem da gultame i da ni nqma ni6to zna4i i mujete mogata o6te po-ve4e 4e to si e tvoe![]()
Как не те е срам да си изяждаш собствените деца ??Първоначално написано от Da Trigga
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Ахах то по тая логика може и тя да не иска да я целуваш след като си й правил френска нали?!? Ебати въпросите...Много е опасно да си гълташ спермата ще се разболееш![]()