- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сайтове на онлайн поръчка на МАРКОВИ ПАРФЮМИ.
Поръчвате ли си парфюми по интернет? Кажете някои сайтове, където се продават хубави парфюми на изгодни, по-евтини цени. Вярно ли е, че в някои сайтове лъжат, че парфюмите са оригинални, а всъщност са ментета, дето струват 5-6лв.??? Някой да си е поръчвал от сайта www.megashop.bg ?
Предварително благодаря.![]()
parfumi.bg
извинявай, погледнах тоя сайт - как според теб един Paco Rabanne XS ще е 24 лв. ??
http://megashop.bg/cshop/shopping_cart.php И как тоя страхотен парфюм, ще е толкова евтин...глупости![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от OtherDimension
Може да е тестер![]()
то би трябвало да пише, ако е само тестерили поне така си мисля
според мене просто са ментета![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ъм..един въпрос. Как ще купуваш парфюм, като не знаеш аромата му?![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
е може да го знаеш?Първоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
по опаковкатаако е хубава - купувам
![]()
хитро,хитроПървоначално написано от tanqkoteto
igrai TOTOПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Завси. Например, ако видя някой от любимите ми парфюми изгодно он-лайн бих си го поръчала, защото все пак ще познавам аромата му и ще знам какво купувам.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
^да, после се усетих.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Е...аз примерно мога да знам миризмата на даден парфюм..нооо ако ти донесат някое менте...или парфюм с миризма далееч не толкова приятна като поръчаната? Какво правим? Носят ти-плащаш! Тях/куриерите/ едва ли ги интересува, че са доставили менте.
What you give is what you get!