- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да не правим секс?
ae hora imam 1 vapros: Normalno li e priatelkata ti da ne spi s tebe kogato moje,moqta 6toto e malko bolnava,no ima6e nqkolko pati kogato moje6e apak ne go praihme,az ve4e si misla 4e neiska da e s mene.zaedno sme ve4e po4ti 11 meseca i ot tiq 11 meseca sex sme praili okolo 20-tina pati.parvo q 4akah 7 meseca apak setne se bolna ot ne6to
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Вложи малко търпение и разбиране.Като не се чувства добре...какво да направи...Постави се на нейно място и се замисли дали,ако ти си болният ще искараш от желание за секс...това,че физически не е способна да ти се отдаде не означава,че не желае да бъдете заедно...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пф..... 11 месецаРазкарай я тая, не и давай да те праи на тъп
![]()
![]()
![]()
Може да не съм права ама си мисля,че не е коректно човек да нарича хората тъпи без основание..!Първоначално написано от Tazadar
По темата:Ами просто поговори с нея на тая тема.Обясни и че се чувстваш пренебрегнат и изяснете дали найстина не се чуства добре физически или си измисля поводи,за да неправите секс.Нека се консултира с лекар.Недай си Боже да е нещо хронично!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ей момче спокойно не я насилвай, мисля че сама ще разбере кога иска и тогава ще го направи.Не и давай зор за да не я отблъснеш, потърпи още малко.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Я стига, както каза цветито, това, че не се чувства добре не означава, че не го обича и не иска да бъде с него! А може и причината да е друга. Съветвам автора просто да направи първата крачка, ако момичето се дърпа да поговори с нея и да я попита дали това е истинската причина.Първоначално написано от Tazadar
![]()
=D>Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Може да има някакъв проблем и да не иска или да не може да ти каже..поговори с нея,питай я дали е така или просто не и е до секс..нз![]()
Сигурно не можеш да я предразположиш..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Az sam momi4e 4akah gadjeto si da mi pusne 2 meseca i mu kazah 4e ne go li napravime 6te se baloji da deistvam s drygi toq me zarqza ebati tapako
mani ak verno e ne6to bolna ne i daai zor ama ako se pravi na4i ili sexa ne i haresva ili ti ne i dopada6 v legloto
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
napravi taka 4e tq da te poiska!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
За 4 месеца 20 пъти секс си е доволно количество. Аз като правя 1 път на 1-2 седмици и то не от липса на желание..........
Имай търпение.Трябва да се съобразяваш и с нея все пак.
za teb seksa li e nai-vajnoto ?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
емиии-причините може да са само две-или наистина не може или просто не иска![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Щом момичето има някакъв проблем по-добре поговорете, кажи и две мили думи, покажи и подкрепа, изяснете ситуацията мецду вас и ще видиш че без да очакваш тя ще поиска да правите сексПросто не я насилвай - това ще влоши нещата !
Тя ходи да се шиба с други...
ne se pritesnqvai..vsichko s vremeto si,no az sam sigurna che ne ti izneverqva.....shtom oshte ste zaedno,znachi te obicha...![]()
ako obichash priqtelkata si naistina,a ne si samo s neq zaradi seksa....ostani si s neq i ako neshtata ne se podredqt{koeto e nevazmojno}mojesh da q ostavish ako iskash![]()
Ами ако държиш на самата нея, няма да те притеснява че правите секс толкова рядко....кат имаш в предвид че можеше изобщо да не правите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ViVa La Sex!!!!
И аз мисля,че трябва да поговориш с нея по този въпрос.И от колко време е болна?Опитай да разбереш какво има в главата й.Дали нещо е станало,от което тя да не иска да прави секс,или е болна,или просто в момента не мисли за секс и й е хубаво с теб и без секс.Може би има нужда не само от това,че правите секс,но може би иска да си до нея,да й покажеш,че я обичаш.Може да мисли,че ти е само за секса "не стига,че я чаках 7 месеца .." ясно колко я обичаш щом говориш така.
И какво като си я чакал 7 месеца,трябва да се радваш,че е била сигурна в теб и ти си и първото момче.![]()
Vqrno e ch eedna seriozna vrazka bez sex nemoje no vrazkata nese krepi samo na sexa toi samo q podpira dane ruhne
Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?