.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Нормално ли е да не правим секс?

ae hora imam 1 vapros: Normalno li e priatelkata ti da ne spi s tebe kogato moje,moqta 6toto e malko bolnava,no ima6e nqkolko pati kogato moje6e apak ne go praihme,az ve4e si misla 4e neiska da e s mene.zaedno sme ve4e po4ti 11 meseca i ot tiq 11 meseca sex sme praili okolo 20-tina pati.parvo q 4akah 7 meseca apak setne se bolna ot ne6to

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Вложи малко търпение и разбиране.Като не се чувства добре...какво да направи... Постави се на нейно място и се замисли дали,ако ти си болният ще искараш от желание за секс...това,че физически не е способна да ти се отдаде не означава,че не желае да бъдете заедно...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Пф..... 11 месеца Разкарай я тая, не и давай да те праи на тъп

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Може да не съм права ама си мисля,че не е коректно човек да нарича хората тъпи без основание..!
    По темата:Ами просто поговори с нея на тая тема.Обясни и че се чувстваш пренебрегнат и изяснете дали найстина не се чуства добре физически или си измисля поводи,за да неправите секс.Нека се консултира с лекар.Недай си Боже да е нещо хронично!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Повече от фен
    Ей момче спокойно не я насилвай, мисля че сама ще разбере кога иска и тогава ще го направи.Не и давай зор за да не я отблъснеш, потърпи още малко.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Я стига, както каза цветито, това, че не се чувства добре не означава, че не го обича и не иска да бъде с него! А може и причината да е друга. Съветвам автора просто да направи първата крачка, ако момичето се дърпа да поговори с нея и да я попита дали това е истинската причина.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на koalka
    Поговорете, ако толкова се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Вложи малко търпение и разбиране.Като не се чувства добре...какво да направи... Постави се на нейно място и се замисли дали,ако ти си болният ще искараш от желание за секс...това,че физически не е способна да ти се отдаде не означава,че не желае да бъдете заедно...
    =D>

Може да има някакъв проблем и да не иска или да не може да ти каже..поговори с нея,питай я дали е така или просто не и е до секс..нз

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Сигурно не можеш да я предразположиш..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Az sam momi4e 4akah gadjeto si da mi pusne 2 meseca i mu kazah 4e ne go li napravime 6te se baloji da deistvam s dryg i toq me zarqza ebati tapako
    mani ak verno e ne6to bolna ne i daai zor ama ako se pravi na4i ili sexa ne i haresva ili ti ne i dopada6 v legloto
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

napravi taka 4e tq da te poiska!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За 4 месеца 20 пъти секс си е доволно количество. Аз като правя 1 път на 1-2 седмици и то не от липса на желание..........

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имай търпение.Трябва да се съобразяваш и с нея все пак.

za teb seksa li e nai-vajnoto ?
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

емиии-причините може да са само две-или наистина не може или просто не иска
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Щом момичето има някакъв проблем по-добре поговорете, кажи и две мили думи, покажи и подкрепа, изяснете ситуацията мецду вас и ще видиш че без да очакваш тя ще поиска да правите секс Просто не я насилвай - това ще влоши нещата !

Тя ходи да се шиба с други...

ne se pritesnqvai..vsichko s vremeto si,no az sam sigurna che ne ti izneverqva.....shtom oshte ste zaedno,znachi te obicha...

ako obichash priqtelkata si naistina,a ne si samo s neq zaradi seksa....ostani si s neq i ako neshtata ne se podredqt{koeto e nevazmojno}mojesh da q ostavish ako iskash

Ами ако държиш на самата нея, няма да те притеснява че правите секс толкова рядко....кат имаш в предвид че можеше изобщо да не правите
    ViVa La Sex!!!!

И аз мисля,че трябва да поговориш с нея по този въпрос.И от колко време е болна?Опитай да разбереш какво има в главата й.Дали нещо е станало,от което тя да не иска да прави секс,или е болна,или просто в момента не мисли за секс и й е хубаво с теб и без секс.Може би има нужда не само от това,че правите секс,но може би иска да си до нея,да й покажеш,че я обичаш.Може да мисли,че ти е само за секса "не стига,че я чаках 7 месеца .." ясно колко я обичаш щом говориш така.
    И какво като си я чакал 7 месеца,трябва да се радваш,че е била сигурна в теб и ти си и първото момче.

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    napravi taka 4e tq da te poiska!!!
    И поговори с нея ,може и да не изпитва удовоствие ,дори да я боли ... нз тя най-добре ще ти отговори на въпроса !

Re: Нормално ли е да не правим секс?

Цитирай Първоначално написано от rashev
    ae hora imam 1 vapros: Normalno li e priatelkata ti da ne spi s tebe kogato moje,moqta 6toto e malko bolnava,no ima6e nqkolko pati kogato moje6e apak ne go praihme,az ve4e si misla 4e neiska da e s mene.zaedno sme ve4e po4ti 11 meseca i ot tiq 11 meseca sex sme praili okolo 20-tina pati.parvo q 4akah 7 meseca apak setne se bolna ot ne6to

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Питай я бе кво питаш тука много си глупав ние от каде да знаем

Град
    Bulgaria
    Vqrno e ch eedna seriozna vrazka bez sex nemoje no vrazkata nese krepi samo na sexa toi samo q podpira dane ruhne
    Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
    Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си