- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заедно ли свършвате с партньора си?
kogato pravite sex s gadjeto si zaedno li svar6vate???????????
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.,заглавието,трябва да бъде написано на кирилица!![]()
ne
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Приблизително. Случвало се е аз да свърша с 1-2 минути по-късно. Но не е имало ситуация, в която той да чака да свърша 20 минути да речем...
не - аз досега не съм оспяла да свърша
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
vednaj se slu4i i dvamata da svar6im po edno i sa6to vreme. e, be6e s razlika ot nqkolko sekundi oba4e be6e mn qko.![]()
Зависи.![]()
В повечето случаи аз първо или евентуално не свършвам.
Ммм, не бих казала![]()
Първият път почти едновременно. След това тя ме изпреварва няколко пъти. :P
veche sme se sinhvronizirali i ni se poluchava povecheto pyti zaedno![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
В повечето случаи не, въпреки че отдавна сме заедно.![]()
da![]()
![]()
S biv6ia mi pove4eto puti vur6vahme zaedno![]()
Не...рядко свършвам![]()
Не винаги.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз ще съм честна за разлика от повечето и ще кажа-не. не свършваме еднакво, рядко свършвам по време на секс. Не е до синхрон или дълга връзка-3 години и 2 месеца са си дълга връзка. Просто това е мит и то не е особено приятно. Не може да се наслаждаваш на оргазма на партньора си. за мен той е по-як от моя собствен!
dosega ne sum svur6vala![]()
Напоследък ми се случва доста често...и не само след 1-я тек...а ми дори и след 2-3...мн е кефско да свършите едновременно
Обикновенно свършвам поне по 2 пъти на тек,но няма нищо по-яко от тва да свърша 2-3 секунди преди него...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Дам едновременно в повечето ситуации
Не, определено. Малко дори и по-възрастни хора, които от дълги години са заедно успяват, не знам тук как 15-16 годишни го постигат.![]()
с внушениеПървоначално написано от fiama
![]()
wtf
не , но това какво значение има?