.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Как да му покажа чувствата си?

Ne moga da powqrwam che pusnah tema..(osobeno takawa)..Sigurna s1m che ima 1000 podobni..ama mnoo me machi towa..taka,otskoro hodq na edni trenirowki,i tam se zapoznah s edno momche-Joro..Mnoo go haresah..estestweno zapoznahme se..sega se sblijihme,bazikame se..hoim si zaedno i t.n....Da otbeleja samo che s1m gotino momiche(ne s enaduwam,prosto da go imate w predwid w sawetite si)...No..hmm..az s1m po nastoqtelna...wijdam che ima interes i po4ti s1m sig che me hareswa..No nz..az prawq nameci i t.n...no toi sqkash se sramuwa..!I nz kakwo da prawq...sqkash winagi chaka az da naprawq neshto za da naprawi i toi..I mi pisna..taka che kakwo moga da naprawq,za da si pokaje chuwstwata po nqkakuf nachin(chuwstwata gi ima sig s1m)..prosto en s1m imala takuf problem do sega..

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ем ко толко мом4ето просто е срамежливо ни6то пове4е тва не зна4и 4е не изпитва ни6то к1м теб-даи му време
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен Аватара на suantito
    А не преполога ли че оже да не те харесва? Кажи му каквоо чустваш пак каквото стане...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    priznai mu 4e i ti ima6 4uvstva i toi 6ti priznae i "happy end"!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    А не преполога ли че оже да не те харесва? Кажи му каквоо чустваш пак каквото стане...

дам, казвал ли е на някой че те харесва... може да си въобразяваш...

Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Цитирай Първоначално написано от suantito

дам, казвал ли е на някой че те харесва... може да си въобразяваш...
    Emi az s1m ot horata,koito mnoo trudno moje da gi uweri nqkoi 4e gi hareswa..ama da kajem,che prosto gi usechtam tiq neshta..pone w toq sluchai s1m sigurna..i fr mi postoqnno mi podmqtat takiwa edni"ae be kat se hareswate 6to en se wzemete"..smisal ne go mislq samo az..

еми направи някой по смел намек,ако наистина те харесва ще ти отвърне.ако се размотваш още малко момчето може да си помисли нещо на обратното.успех
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Емии явно е по срамежлив...ти покажи първа чувставата си така и той ще покаже своите

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Направо си му признай, преди да са ти изфирясали чувствата. Не, че аз бих го направила, но така май е най-добре. С нахалство към прогрес! *зле*
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Ами щом от намеци не разбира кажи му го направо и виж какво ще стане..Може и да отговори на чувствата ти
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Напиши му любовно писмо като не можеш да му го кажеш...дано схване...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Намери някакъв начин да разбереш дали със сигурност те харесва...защото не се разбира така много ясно дали има чувства на харесване или чисто приятелство...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Кажи му че искаш да те чука Ако ти отговори че е гей начи.. Тая уста не ти е дадена само за свирки и ядене

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    wsashtnost na men ne mi e towa problema..moderatorite sa mi promenili zaglawieto mnoo gadno..ne iskam da pitam kak d amu pokaja chuwstwata si,a kak da go otpusna..smisul da go podtikna po nekuf na4in i toi da naprawi neshto

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от PoSh_lady
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    wsashtnost na men ne mi e towa problema..moderatorite sa mi promenili zaglawieto mnoo gadno..ne iskam da pitam kak d amu pokaja chuwstwata si,a kak da go otpusna..smisul da go podtikna po nekuf na4in i toi da naprawi neshto
    еми като му кажеш може да се отпусне

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Опитай се да го целунеш, да видим дали ще отвърне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си