- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той свършва много бързо, а правим секс отдавна.
Горкото ти влагалище. Аз 50 мин не мога да изтрая, а ти искаш 5 часа. да, бе да!Първоначално написано от reni.marinova
Абе, гадно е мъжът да свършва бавно, защото доста пъти няма да свършва въобще...брат ми е така /с жена му сме близки/ и той обикновено е доста уморен вечер...правят секс 15-тина минути и толкова...почти никога не свършва човекът...тя се сдухва, милата...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пффф все е гадно...и да свършва бързо и да свършва бавноИначе...да не е бил много възбуден че да свършва толко бързо....а може и просто да си свършва бързо,всеки човек различно
![]()
моят най - дълъг полов акт е бил 15 мин горе - долу, но това беше 3тия пореден път за една вечериначе и моят приятел свършва бързо - 5-10 мин средно
така, че мое мнение е че всичко е наред
ако на теб това време не ти стига да свършиш, можеш да го помолиш да те "лиже" преди самия секс
![]()
вижпочнете мисионерска, след една минута му кажи айде да мина отгоре .. качи се ти отгоре и ппродължете, но го прави бавничко ... по принцип цялата цака е да ти дойде веднъж да свършиш и да го спреш, ако успееш да го направиш след тва е по-леко
бъди отгоре да кажем 3 минутки и му кажи .. айде отстрани и легни настрани и той отзад ... сменяйте позите на 2-3 минутки и го правете по-бавничко в началото ... доакто му премине. Той сам ще го усети сигурен съм.
Успех![]()
а ти си баси филмарката ....Първоначално написано от reni.marinova
нали усещаш, че като свършиш така ще изсъхнеш, че ще усещаш все едно ти вкарват отверка ... не говоря за това, че сте правили пет часа, а за това, че си свършил сто пъти
Е кво ти предпочиташ да те клати един час ли? Моят също свършва за толкова време, след това почиваме малко, пушим по 1 цигара и продължаваме пак и вторият,третият път вече издържа повече! Не се притеснявай![]()
>>> House Music <<<