.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от reni.marinova
    neznam az s biv6iq mi priqtel pravihme seks 5 4asa i az svur6ih 4 puti a toi postoqnno se sdurja6e i svur6i 1 put nai nakraq i na dvamata ni be6e super nz nakarai go da se vuzdurja kato yseti 4e 6te svur6va namalqva i posle pak taka i 6te e hybavo i na dvamata opitai nz
    Горкото ти влагалище. Аз 50 мин не мога да изтрая, а ти искаш 5 часа. да, бе да!

Абе, гадно е мъжът да свършва бавно, защото доста пъти няма да свършва въобще...брат ми е така /с жена му сме близки/ и той обикновено е доста уморен вечер...правят секс 15-тина минути и толкова...почти никога не свършва човекът...тя се сдухва, милата...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Пффф все е гадно...и да свършва бързо и да свършва бавно Иначе...да не е бил много възбуден че да свършва толко бързо....а може и просто да си свършва бързо,всеки човек различно

моят най - дълъг полов акт е бил 15 мин горе - долу, но това беше 3тия пореден път за една вечер иначе и моят приятел свършва бързо - 5-10 мин средно така, че мое мнение е че всичко е наред ако на теб това време не ти стига да свършиш, можеш да го помолиш да те "лиже" преди самия секс

виж почнете мисионерска, след една минута му кажи айде да мина отгоре .. качи се ти отгоре и ппродължете, но го прави бавничко ... по принцип цялата цака е да ти дойде веднъж да свършиш и да го спреш, ако успееш да го направиш след тва е по-леко бъди отгоре да кажем 3 минутки и му кажи .. айде отстрани и легни настрани и той отзад ... сменяйте позите на 2-3 минутки и го правете по-бавничко в началото ... доакто му премине. Той сам ще го усети сигурен съм.
    Успех

Цитирай Първоначално написано от reni.marinova
    neznam az s biv6iq mi priqtel pravihme seks 5 4asa i az svur6ih 4 puti a toi postoqnno se sdurja6e i svur6i 1 put nai nakraq i na dvamata ni be6e super nz nakarai go da se vuzdurja kato yseti 4e 6te svur6va namalqva i posle pak taka i 6te e hybavo i na dvamata opitai nz
    а ти си баси филмарката .... нали усещаш, че като свършиш така ще изсъхнеш, че ще усещаш все едно ти вкарват отверка ... не говоря за това, че сте правили пет часа, а за това, че си свършил сто пъти

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Е кво ти предпочиташ да те клати един час ли? Моят също свършва за толкова време, след това почиваме малко, пушим по 1 цигара и продължаваме пак и вторият,третият път вече издържа повече! Не се притеснявай
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си