.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Danny's heart ;-)

Тютюнопушенето-безобиден навик или порок?

Ще ми помогне ли някой ?Имам да пиша есе на тази тема.
    pls

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Есето е за изказване на собствената позиция на автора....ако ние ти кажем какво да пишеш как ще се разбере каква е твоята позиция по темата.... Размърдай си мозъка...Успех

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Есето е за изказване на собствената позиция на автора....ако ние ти кажем какво да пишеш как ще се разбере каква е твоята позиция по темата.... Размърдай си мозъка...Успех
    Съгласна съм!
    Все пак ти как мислиш?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Понеже мен не ме бива по есетата, няма да ти пиша есе, но ще си дам мнението, за да ти помогна

Според мен тютюнопушенето както и да го погледнем не може да се определи като безобиден навик Какво безобидно има в това да вредиш на собственото си здраве напълно съзнателно и да вредиш и на околните, някои от тях, които са пасивни пушачи?
    Безобиден навик може да се нарече нещо, което е в границите на нормалното и допустимото, нещо, което не пречи на околните и не ти вреди и на теб Тютюнопушенето е един от най-големите пороци на тази земя, но никой не се замисля сериозно над него, защото хората не са свикнали да мислят за себе си и за в бъдеще.. чак когато им дойде някаква неприятност на главата, чак тогава си правят някаква равносметка на това, което са правили до сега ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Мда!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    София
    Еееее... виж ква хубава тема са ти дали! На това можеш да изпишеш доста... айде помисли малко, де!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си