- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тютюнопушенето-безобиден навик или порок?
Ще ми помогне ли някой ?Имам да пиша есе на тази тема.
pls
Есето е за изказване на собствената позиция на автора....ако ние ти кажем какво да пишеш как ще се разбере каква е твоята позиция по темата.... Размърдай си мозъка...Успех![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от Maimunche_f
Все пак ти как мислиш?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Понеже мен не ме бива по есетата, няма да ти пиша есе, но ще си дам мнението, за да ти помогна![]()
Според мен тютюнопушенето както и да го погледнем не може да се определи като безобиден навикКакво безобидно има в това да вредиш на собственото си здраве напълно съзнателно и да вредиш и на околните, някои от тях, които са пасивни пушачи?
Безобиден навик може да се нарече нещо, което е в границите на нормалното и допустимото, нещо, което не пречи на околните и не ти вреди и на тебТютюнопушенето е един от най-големите пороци на тази земя, но никой не се замисля сериозно над него, защото хората не са свикнали да мислят за себе си и за в бъдеще.. чак когато им дойде някаква неприятност на главата, чак тогава си правят някаква равносметка на това, което са правили до сега ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мда!Първоначално написано от Maimunche_f
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Еееее... виж ква хубава тема са ти дали! На това можеш да изпишеш доста... айде помисли малко, де!![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!