- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да му правя орална ;(
Няма от какво да се притесняваш.
Можеш да го погалиш първо с ръка, после само целувка и после да го поемеш с уста
Само главичката стига, с ръка можеш да галиш ствола, или да си играеш с топките. Или и двете. Приятно е ако шаваш с езиче![]()
Не е задължително да го доведеш до оргазъм още първия път - може само да го възбудиш и да продължите по друг начин.
А след няколко пъти като свикнеш - може и докрай.
Успех!![]()
Да обаче има 1 проблем, че като си го дръпне там надолу мн го боли и ме е страх да го дърпам да не го заболи пък и той неиска да ходи на доктор ...
Като се опитва да си оголи главичката
mi tova e negov problem togava.... Kato go boli i kato neshte da hodi na lekar da chaka da stane neshto po serizono i da ostane bez pishlence... i posle shte misli kakvo da pravi![]()
Да ходи на лекар....това си е сериозен проблемПървоначално написано от G-G1RL
![]()
Ясно ни е, че не те е срам, а просто те е гнус. Кажи си го направо, защо увърташ? Просто му кажи, че те е гнус.
Не ме е гнус въобще![]()
<>
yf i men me beshe sram 1q pbt i to mnogo ..mislih che nqma da se spravq,no se prestrashih kato si mislih che v negovite ochi shte sbm po gotina po perverzna i na nego mnogo mu haresa..![]()
Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*
az ne se sramuvah , ami se pritesnqvah , dori kogato go pravih na segas6niq mi za 1 pyt(ne mi be6e 1 sv v jivota) i mi be6e takova dno otvytre tqgostno :P :P :P :P go ostavih da me gleda ..mmmm ... samo se otpusni i go napravi , kogato se 4ustva6 gotova , 4e 6te moje6![]()
pyk za zabelvaneto naistina e hubavo da otide na lekar![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
аз имам един въпрос - значи когато аз му .. правя орална любов, убийте мен е знам как друго яче да го кажа после разбира се се целуваме след това той връща услугата. обаче по члена му има някакви капчици, не знам сперма ли е .. обаче те попадат в устата ми, после като се целуваме в неговата, после той ми духа тааааа нали няма шанс да забременея, защото съм чела из разни списания че момичето може да забременее дории от малките капки преди да има и сперма. може и да етъп въпрос, обаче ме притеснява.![]()