.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Hybrid View

Град
    София / Бургас
    Няма от какво да се притесняваш.
    Можеш да го погалиш първо с ръка, после само целувка и после да го поемеш с уста
    Само главичката стига, с ръка можеш да галиш ствола, или да си играеш с топките. Или и двете. Приятно е ако шаваш с езиче
    Не е задължително да го доведеш до оргазъм още първия път - може само да го възбудиш и да продължите по друг начин.
    А след няколко пъти като свикнеш - може и докрай.
    Успех!

Да обаче има 1 проблем, че като си го дръпне там надолу мн го боли и ме е страх да го дърпам да не го заболи пък и той неиска да ходи на доктор ...

Град
    София / Бургас
    Къде го боли? Като си го забелва ли?

Като се опитва да си оголи главичката

Град
    Варна
    mi tova e negov problem togava.... Kato go boli i kato neshte da hodi na lekar da chaka da stane neshto po serizono i da ostane bez pishlence... i posle shte misli kakvo da pravi

Град
    София / Бургас
    Най-добре да ходи да го види лекар наистина.

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Като се опитва да си оголи главичката
    Да ходи на лекар....това си е сериозен проблем

Град
    Варна
    Ясно ни е, че не те е срам, а просто те е гнус. Кажи си го направо, защо увърташ? Просто му кажи, че те е гнус.

Не ме е гнус въобще

Направо го налапай без да му мислиш

Re: Срам ме е да му правя орална ;(

<>

yf i men me beshe sram 1q pbt i to mnogo ..mislih che nqma da se spravq,no se prestrashih kato si mislih che v negovite ochi shte sbm po gotina po perverzna i na nego mnogo mu haresa..
    Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*

Град
    *in a pink dream*
    az ne se sramuvah , ami se pritesnqvah , dori kogato go pravih na segas6niq mi za 1 pyt(ne mi be6e 1 sv v jivota) i mi be6e takova dno otvytre tqgostno :P :P :P :P go ostavih da me gleda ..mmmm ... samo se otpusni i go napravi , kogato se 4ustva6 gotova , 4e 6te moje6
    pyk za zabelvaneto naistina e hubavo da otide na lekar
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

аз имам един въпрос - значи когато аз му .. правя орална любов, убийте мен е знам как друго яче да го кажа после разбира се се целуваме след това той връща услугата. обаче по члена му има някакви капчици, не знам сперма ли е .. обаче те попадат в устата ми, после като се целуваме в неговата, после той ми духа тааааа нали няма шанс да забременея, защото съм чела из разни списания че момичето може да забременее дории от малките капки преди да има и сперма. може и да етъп въпрос, обаче ме притеснява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си