- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нови снимки на Кремена Халваджиян
Ееее някой ако може да ми намери снимки на Кремена със новата и прическа![]()
Трябват ми спешноо
Искам да си направа като неината прическа ама няма как да обясня на фризиора --> трябва ми снимка а не мога да си намеря
Мерси предварително
![]()
![]()
Когато разсъблечеш душата си пред хората, единственото което хората ще направят, е - да я ИЗЧУКАТ. Затова, когато правиш душевен стриптийз, знай кога да спреш. Надърви ги и спри. Надървените са тези, които няма да издържат [!][!][!]
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Хаха в момента е стилист във Пълна ПромянаайДеЕ потърсете малкоо деее аз нищщо не можах да си намеря
![]()
![]()
![]()
Когато разсъблечеш душата си пред хората, единственото което хората ще направят, е - да я ИЗЧУКАТ. Затова, когато правиш душевен стриптийз, знай кога да спреш. Надърви ги и спри. Надървените са тези, които няма да издържат [!][!][!]
За какво са ти снимки на нея, аз бих искала да видя снимки на работата и.
I am the substance and the one who has no substance.
ьМиииии много ме кефи прическата й и искам да си направя такава обаче няма откъде да си намеряВсички снимки в нета са стари
![]()
![]()
![]()
http://www.palnapromiana.com/gallery...=0&ep=0&id=140
Ами само това намерих...
Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!
da ve kremena e ackat mn me kefi iskam da sam kato neq moden stilist dre6ki a u
Аз съм най-големия фен на Кремито и съм си поставил за цел да се запозная с нея!:P :P :P
![]()
косата не и е кой знай кво...пък и не ме кефи много..![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
косата не и е кой знай кво...пък и не ме кефи много..![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
скочубра
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Готина е мацката![]()
Прическата и наистина е супер...
Е,стилист е все пак,разбира от мода
На мен пък изобщо не ми харесва![]()
халваджан е стилист само защото мъжа и е продуцент.
и мога да ви кажа че изобщо не разбира от стил,ако не сте виждали как облича онея момичета от господари на ефира.
you should kill yourself >=D
kak i e prqkora