- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обикновенните сиви презарвативи..?
искам да ви попитам какво ви е мненито за онея обикновенните сиви презарвативи,дет дори и нямат име,сетихте се за кои говоря,нали..?на моя приятел са му дали една кутия от тях(30-40),ама де да знам мен ме е страх да ги използваме,какво ще ме посъветвате вие,да ги изхверлим ли или да влязат в употреба..? някой ползвал ли ги е и има ли някакви оплаквания,аз до сега съм използвала само дурекс
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
nz,probvaite puk ako se skasat 6te pie6 eskapel i nqma da gi izpolzvate pove4e
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
а някои пробвал ли ги е..?
Ужас! Не рискувай. Ще се протъркаш, пък и нямат никакъв аромат, освен на гума. Не са и кой-знае-колко качествени. И на моя приятел му бяха дали една кутия - 100 парчета, ама ги изхвърлихме.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Аз не съм...ползваме само Дюрекс,ама ако искаш пробвайте...![]()
тва ми напомня за кондомите кадето но раздаваха преди в даскалото от илиенциедна съученичка ги беше ползвала и получи някакво възпаление от тях
смятам че с такива неща не трябва да се експерементира за това заложи на нещо сигурно
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
По-добре си купете нормални и не си играйте с огъня
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ok.o6te ytre 6te gi metna v kofata,mersi mnogo na vsi4ki
da ne sa edni sivi na Loop ili absolutno ni6to ne pi6e
ni6to ne pre4i da gi polzvate i da si go iskara predi da svar6i
az ei taka ni bqha dali edni reklamni na Loop i 6tot go pomolih kato useti 4e svar6va da si go iskarva i nqmahme nikav problem ne se spukaha
moq savet e PrObVaItE ili pone otvori edin dva gi raztegni da gi vidite
Сив презерватив до сега не съм виждал![]()
А щом е презерватив...какво му е че да не го ползваш?
Ами.. аз лично не бих рискувала... По-добре заложете на някои по-скъпи. Щом има разлика в цената, би трябвало да има такава и в качеството... Все пак тези,за които говориш са 20 стотинки,а пък Дюрекс са 3 лв в опаковка по 3 ...![]()