- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Задължително ли е да имам чуства?
Съжалявам, ако темата ви се струва глупава. Просто се зачудих... Така или иначе няма как да съм с човека, който обичам, та.... Задължително ли е когато започваш някаква връзка да имаш чуства към дадения човек? Кофти ли е ако го се захващаш само за да не си сам/а? Защото при мен ще бъде точно така ако се хвана с някой... Кво мислите?
не е задължително повечето връзки така се правят![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не е задължително стига другия да няма някви силни и да сте доволни от връзката си
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Мии не е задължително...в началото на нашата връзка нямаше особено голями чувства от моя страна но се появиха![]()
Az li4no ne moga da imam vryzka bez da byda pone privle4ena ot toq 4ovek![]()
вие като магнитите ли се привличате?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
според мен трябва и двамата да имат поне по-малко чуства за да са заедно.. пък те чуствата в течение на времето ще си дойдат сами![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Най-малкото което е трябва поне да има привличане...те чувствата после се появяват.Вярно не винаги..ама...поне при мене си получи.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ми.. да ти кажа кофти си е .. защото аз така правех след тежка раздяла и наранявах момчетата с който съм била тъй като нищо не изпитвах и не ги ебавах за нищо.И е супер кофти
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Може. Понякога се появяват чувства... а понякога не.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
ami az mislq 4e trqbva da ima izvestna doza 4yvstva ina4e kakav e smisala da xodiete![]()
Ако поне сексуално привличане нема...ни стаа бряя...
А приятели нямаш ли, че се чувстваш сама?.. А мислила ли си да си купиш вибратор?..Първоначално написано от story_of_a_broken_heart
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ами понякога се появяват чувства, понякога не....при моя опит не се получиха нещата и беше суперрр тъпо ...!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
А на теб приятелите ти и вибраторът ти могат ли да ти дадат това, което гаджето ти дава?!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Не, ама ми дават достатъчно, че да съм щастлива и да се чувствам пълноценна и без да имам мъжка половинка до себе си.Първоначално написано от story_of_a_broken_heart
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Е, за мен не е така!
Определено не бих се хванала с някои само, за да си имам гадже. Но "Различни хора, различни идеали" или нещо такова.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Тцък, грешиш - ”Различни хора, различни идиоти”Първоначално написано от Evil`Brunette
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е задължително, но е добре да не лъжеш човека до себе си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Взе ми буквите от клавиатурата!Първоначално написано от `Death`Whore``
Очевидно си нямала гадже досега. Гаджето ти дава прекрасни неща, но когато имаш чувства. За едното да не си сама имаш приятели, а за ебането - можеш и сама...или както казаха, си вземи вибратор. Какво друго ще ти даде гадже, към което не изпитваш нищо?Първоначално написано от story_of_a_broken_heart
А ако имат по-вече чувства? Неграмотница.Първоначално написано от sweety_blondy
Еми примерно ако после почна да си го харесвам би могъл да ми дава повече...Първоначално написано от `Death`Whore``