.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Задължително ли е да имам чуства?

Съжалявам, ако темата ви се струва глупава. Просто се зачудих... Така или иначе няма как да съм с човека, който обичам, та.... Задължително ли е когато започваш някаква връзка да имаш чуства към дадения човек? Кофти ли е ако го се захващаш само за да не си сам/а? Защото при мен ще бъде точно така ако се хвана с някой... Кво мислите?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не е задължително повечето връзки така се правят
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Търново.... Велико Търново
    не е задължително стига другия да няма някви силни и да сте доволни от връзката си

Мии не е задължително...в началото на нашата връзка нямаше особено голями чувства от моя страна но се появиха

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Az li4no ne moga da imam vryzka bez da byda pone privle4ena ot toq 4ovek

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Задължително ли е да имам чуства?

Цитирай Първоначално написано от story_of_a_broken_heart
    Съжалявам, ако темата ви се струва глупава. Просто се зачудих... Така или иначе няма как да съм с човека, който обичам, та.... Задължително ли е когато започваш някаква връзка да имаш чуства към дадения човек? Кофти ли е ако го се захващаш само за да не си сам/а? Защото при мен ще бъде точно така ако се хвана с някой... Кво мислите?
    А задължително ли е да не си сам/а?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Az li4no ne moga da imam vryzka bez da byda pone privle4ena ot toq 4ovek
    вие като магнитите ли се привличате?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

според мен трябва и двамата да имат поне по-малко чуства за да са заедно.. пък те чуствата в течение на времето ще си дойдат сами
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на miShle
    Най-малкото което е трябва поне да има привличане...те чувствата после се появяват.Вярно не винаги..ама...поне при мене си получи.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Ми.. да ти кажа кофти си е .. защото аз така правех след тежка раздяла и наранявах момчетата с който съм била тъй като нищо не изпитвах и не ги ебавах за нищо.И е супер кофти
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Може. Понякога се появяват чувства... а понякога не.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

ami az mislq 4e trqbva da ima izvestna doza 4yvstva ina4e kakav e smisala da xodiete

Ако поне сексуално привличане нема...ни стаа бряя...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

А приятели нямаш ли, че се чувстваш сама?.. А мислила ли си да си купиш вибратор?..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами понякога се появяват чувства, понякога не....при моя опит не се получиха нещата и беше суперрр тъпо ...!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    А приятели нямаш ли, че се чувстваш сама?.. А мислила ли си да си купиш вибратор?..
    А на теб приятелите ти и вибраторът ти могат ли да ти дадат това, което гаджето ти дава?!

Град
    Захарен памук

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    А на теб приятелите ти и вибраторът ти могат ли да ти дадат това, което гаджето ти дава?!
    Не, ама ми дават достатъчно, че да съм щастлива и да се чувствам пълноценна и без да имам мъжка половинка до себе си.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Е, за мен не е така!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Определено не бих се хванала с някои само, за да си имам гадже. Но "Различни хора, различни идеали" или нещо такова.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Определено не бих се хванала с някои само, за да си имам гадже. Но "Различни хора, различни идеали" или нещо такова.
    Тцък, грешиш - ”Различни хора, различни идиоти”

Не е задължително, но е добре да не лъжеш човека до себе си.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не е задължително, но е добре да не лъжеш човека до себе си.
    Взе ми буквите от клавиатурата!

Очевидно си нямала гадже досега. Гаджето ти дава прекрасни неща, но когато имаш чувства. За едното да не си сама имаш приятели, а за ебането - можеш и сама...или както казаха, си вземи вибратор. Какво друго ще ти даде гадже, към което не изпитваш нищо?

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    според мен трябва и двамата да имат поне по-малко чуства за да са заедно.. пък те чуствата в течение на времето ще си дойдат сами
    А ако имат по-вече чувства? Неграмотница.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Очевидно си нямала гадже досега. Гаджето ти дава прекрасни неща, но когато имаш чувства. За едното да не си сама имаш приятели, а за ебането - можеш и сама...или както казаха, си вземи вибратор. Какво друго ще ти даде гадже, към което не изпитваш нищо?
    Еми примерно ако после почна да си го харесвам би могъл да ми дава повече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си