- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Задължително ли е да имам чуства?
То така става - хващаш се с някого ей така и после се влюбваш безумно.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами, случва се...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Но не трябва да бъде така. Гадно е да са тръгнали с теб за простотията/гъзарията/ебането/за да не са сами. Нищо, че в последствие нещата са се променили.
Не е задължително да имаш някакви силни чувства. Но поне физическото привличане трябва да го има.
Доста двойки започват така - просто се харесват, тръгват, в последствие си допадат и се влюбват.
И, да, не трябва да го лъжеш. Не бива да казваш, че обичаш, ако не е така. Нека човека отсреща е наясно с твоето отношение към него.
Връзка по заместителство... няма лошо. И това правят хората.
When I love, I love.
Защо да не бъде така?Първоначално написано от `Death`Whore``
А и почти всички връзки тръгват от един бъзик или от нещо такова и почти никога двамата партньори не биха очаквали, че връзката им би могла да прерасне в такова голямо нещо, примерно.
И тази 'връзка' (ако мога да я нарека така) за която става на въпрос в темата ще свърши като всички останали -> ебан (с извинение) -> чувства І> добри и лоши моменти -> край.
П.п. обичам да разговарям с теб, защото винаги научавам нещо ново.![]()
Аз лично не съм започвала връзка на базик. Харесвала съм човека, той ме е харесвал и тръгваме. А в началото на тази си връзка ми се искаше да се получи и то много...така че очаквах да пресрасне в нещо невероятно...
Аз съм ходила с момче, към което съм нямала чуства. Даже и външно не ми допадаше много. Но не се получи, защото бяхме далеч един от друг... Сега незнам какво да правя...![]()
ти явно си нямаш друга работа и се чудиш кво да правиш
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
+1Първоначално написано от thefreak
задължително е!!!ако няма6 4увства 6те те вкарат в затвора и после 6те те обесят!!!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Е няма лошо стига човекът отсреща да не очаква повече от това което можеш да му предложиш и дадеш.Затова е най-добре да го предупредиш,а току виж си го заобичалаА и все пак докато жената чака Правилния може да губи времето си с погрешните
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
O boje ami reshi sama podqvolite ne e tolkova trydno....vie za vsichko li trqbva da se dopitvate do nas...nemojeteli da mislite i vzemate resheniq sami???
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
+1Първоначално написано от thefreak
![]()
So free
Ако другия има чувства към теб-по добре не тръгвай с него защото само ще го нараниш![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Според мен трябва да има поне привличане... ако не друго![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Не е задължително, но е желателно...
...защото би било мн гадно на този до теб, ако той изпитва някакви сериозни чувства...
Еоистично е да бъдеш с някого, към когото не изпитваш сериозни чувства, а само за да не бъдеш сама...
Представи си ти да си в обратната ситуация - да обичаш някой, а той да е с теб без да има чувства... същото е...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mnogo qsno,che trqbva da ima chuvtva.Ako ne go haresvash zashto shte trugvash s nego ? Prosto ei taka za broika li? Sled tova da govorqt za teb che si propadnala,che si kurva...ala bala...
Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...
Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...
и аз не мога да съм с човека който обичам и винаги ще обичам.но това не ми пречи да съм с някого без да имам чуства,понякога те идват по късно.вярно е че не може да си вечно сам/а но това не означава да си с всеки един както се казва.
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
v nachaloto na edna vrazka osven fizichesko privlichane i nqkakvi simpatii nqma kakvo dr da ima .... chuvstvata idvat s vremeto, s opoznavaneto... vav vsqka edna vrazka e taka napalno normalno e
аз не виждам да има смисъл ... ако потръгне чувства ще се появят, ако не ... няма да страдашПървоначално написано от story_of_a_broken_heart