.

Виж резултатите на анкетата: Мразите ли училището?

Гласували
108. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

41 37,96%
  • Не

67 62,04%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Естествено че го мразя
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Определено не го мразя. Колкото и банално да прозвучи ще го кажа: Без училище не можеш да постигнеш нищо в живота!!! Е, аз не че съм от най-примерните ученички, но на практика си е така. Пък и там понякога е страшно весело, особено след ваканците

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

atanas911
    Guest
    Разбира се че мразя това скапано даскало.Не разбирам защо го харесват тия зубари

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не повярвай като пораснеш ще ти липсва много

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    С цялото си сърце. Изтърпях го 12 години, но психологическите травми от него ще си останат за цял живот. Сега съм студент първи курс, НИЩО от това, което съм научил след 4 клас не ми е потребно, пропилях си детството в тая адска институция. Не ми липсва изобщо - деца, не оставяйте училището да попречи на образованието ви!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Който не учи, няма да сполучи. Това си е самата истина. Лично аз намирам училището за едно голямо забавление. Толкова много приятели/приятелки, че как ще мога да преживея без тях.

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    От една страна-ДА!От друга-НЕ!Ами ако не ходим на училище ние ще сме необразовани.Когато учиш ще можеш да разговаряш с хората за различни теми,ще знаеш много повече неща.Когато учим развиваме мозъка си (генийчето на мама съм аз)!Ами ако нямаше училище нямаше да имаме добри приятели,много спомени и ще има за какво да разказваме след време.Ако го нямаше училището, нямаше да има и зелени училища!Тогава как щяхме да вършим глупости 4/5 дена далеч от родителите и да подлудяваме даскалиците :д Харесвам си го училището

Не! Зависи в какво училище си. Някои като си избират скапани училища, много ясно, че ще мразят да ходят там после. И ви съсипват от учене на повечето места, затова сте травмирани накрая В моето училище е весело, така че си е идеално.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ми мене ми харесва даже. Да му се не види, държавата ни дава възможност за безплатно образование, защо да не се възползваме от това максимално?(без висшето, макар че и там мисля, че трябва да е безплатно!) Не мога да повярвам, че има хора, които ИЧ им не пука, че две смислени изречения не могат да свържат. И точно тези хора не ми харсват. Не можеш да мразиш училището, тъй като е неудушевен предмет. По-правилно е да се каже, че хората в него не ти допадат/мразиш. Аз поне така виждам нещата.

komper123
    Guest
    Аз мразя училището защото повечето даскали и съученици си падат идиоти, мошеници, егоисти и простаци.
    Не толкова е виновно училището колкото сегашната учебна система! Домашното оразование е 100 пъти по-добро!
    Много пъти ми се случва като даскалката зададе въпрос и аз вдигам ръка да отговарям, тя избира друг( не че аз съм центъра на света чети нататък) и така по сто пъти и ведъж да зададе въпрос на който не знам отговора тя ме вдига и айде 2! Какво значи това ти учиш знаеш си почти цялата ненужна информация и въпреки всичко 2! А по тестовете само 6! И няколко пъти трябваше да ми пишат по 3 шестици на час-имал съм достатъчно ама двоика може нали? То важно е какво знаеш а не оценката ама като на родитилите само за драсканиците в белеьника им пука.... И по 10 кг раници всеки ден трябва да носим и половината учебници не ползваме.... и тея домашни безмислени... то само да си прочетеш урока веднъж е достатъчно! Когато са възникнали първите у-ща хората са били много по-свестни! Значи имаме цял 1 живот и си го губим на такова място в такава държава в такова време! Ще си отмъстя много жестоко на келешите дето се'а управляват, на простаците дето ги има навсякъде, на хората дето ми отнеха 12 години от живота! Светът ще бъде мой и няма вече да има простаци или фашизъм и т.н. Ще има нова, по-добра ера! Вече единственото нещо от което всяка твар трябва да се страхува не е самият страх! Единственото нещо от което да се страхувате... ЩЕ СЪМ АЗ!

komper123
    Guest
    Приеми реалността и истинската мъдрост! Сегашното общество не струва! Като (АКО!) узнаеш истината за света ще разбереш много, МНОГО неща които не си си и представял! Сегашната учебна система и общество и простаците там само ни отдалечават от извисяването! Образование... само историята математиката езиците и от части географията са ти нужни! имаш мозък започни да го използваш!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Не ми липсва изобщо - деца, не оставяйте училището да попречи на образованието ви!
    Истината.
    Много в стил Робърт Кийосаки. Одобрявам още повече.

mimi 258
    Guest
    При мен е горе - долу, мразя учителите и класа ми, но не обичам да се местя за това все още съм си в класа, а и след 1 седмица ще има матури и най - сетне ще се махна от това тресавище на глупостта ,на което аз трябва да казвам -моят клас

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Знанията, които натрупате до 4, ще ви останат за цял живот. Като цяло, това са 12 години, хвърлени на вятъра.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Аз го мразя,ама училището,в кото уча,а не като цяло училището.

Всъщност, в училище нямам истински приятели... Само “приятели“, когато им потрябвам. Учителите ми не са от най-яките. Има само 3ма учителя, с които часовете минават, може да се каже, забавно.
    Но все пак не мога да кажа, че го мразя и се старая да имам отлични оценки. И въпреки всичко не съм изпълнена с желание всяка сутрин да ходя на училище, при положение че никога не се наспивам...

Училището не,мразя учениците в него.

Мразя да ходя на училище, но не защото се учи, а заради хората там, (но не са учителите).

не се обиждай , но ти не си добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си