- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат жените?
със сигурност не искат тебПървоначално написано от ScouTman`
:P не а бъзик не се самоубивай ... не наистина недей
недей бе човек
![]()
И така по темата (наистина не се самоубивай) не можеш да ги сложиш всички под общ знаменател . Всички искат различни неща .
Най вероятно повечето искат щастие , деца , пари - същите неща като тебе , като изключим че ти не искаш Точка : 32 - Голям *** в ГъЗъ ,ама знам ли та къв си , квито чувствителни теми ги пускаш
![]()
И не забравяй .... не се самоубивай( БАННИТЕ МА
![]()
)
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
![]()
![]()
Zaradi tebe da se sAmybiq
![]()
Po sKoro bih se napikal ot smqh! ili bih te be te prepikal
![]()
no da se 3amybiq 3a radi porednoto Kompleksar4e ! axaxaxxa
"Lainovoz" axaxaxaxxaax
Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)
Ами не мога да коментирам за всички жени. Определено желанията ми не се ограничават само до мъж и секс. Искам да имам хубава работа и уреден живот, и да, искам да имам достатъчно пари ( които да си изкарвам сама, за да мога да се чувствам добре и да си позволявам да водя живот, който ми харесва), искам да харесвам себе си и чак тогава мога да мисля, за човека до мен, който е завършващата част, нещо като награда за усилията. И заживели щастливо...![]()
Първоначално написано от Kras4eto_lp
> Скъпа моя принцеса. Тук пропусна.. Има такива женски дето искат да се чукат с женски, да ето ти и пример: Mi6ani, Feddel... с които много скоро се "запознах". Невероятни лесбийки са.
Първоначално написано от mi6ani
> Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Добре тогава поправям се,не всички жени искат това...аз го искамПървоначално написано от zmey
![]()
Първоначално написано от Kras4eto_lp
> Радваме се че си от нормалните момиченца скъпа.
> И аз се радвам..
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Еми да момичета....според мене е съвсем нормално все пак не може една жена с работа и семйство да виси в някъв форумПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Еми да момичета....според мене е съвсем нормално все пак не може една жена с работа и семйство да виси в някъв форум !![]()
(Tva be6e Tupo)ama Karai da e veselo![]()
![]()
![]()
Ta kakvi li ne6ta ne 4uh 4e iska te !?!? 3naete li spored mene i vie ne 3naete kvo iska te ! Ama vajno e da se iska a kvo ... see 1 da se iska !!! a3 PUK ISKAM !FERARI! Pamela ADNDERS ! 3-4 HOTELA ! nqkolko samoleta ! ama samo s Iskaniqta si ystavam![]()
ta i vie taka iskam .. iskam \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)
Хмм и що да е тъпо...ти кво искаш жена ти да чисти,пере и готви или да седи на компаПървоначално написано от ScouTman`
![]()
Аха,точно тва си искат.Първоначално написано от samoubiika
6to se odnasq do majete...... mil dobri4ak da te podkrepq da te obi4a da e do teb mn egoisti4no no.... da i nie davame i to mn pove4e po4ti vinagi
na teb ne ti se pie no ne i nie
izkat rabirane ot maju neznam ne sum momi4e otkude da znam nie mujete sme lesni iskame sex pari koli te sa slojnite su6testva na zemqta
Аз искам да съм щастлива, за вас незнам!![]()
Всъщност както истинската жена знае какво иска, така и истинският мъж знае какво иска.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
не си права не всички искат това.Аз искам добро и мило момче което да ме обича и да е честно с мен (аз намерих такова)а другото е без значениеПървоначално написано от LoVe`KaLoQn
Май е време и аз да кажа какво искам. Искам интелигентен, мил, брутален, но същевременно нежен мъж, свестен, забавен /това е може би защото аз не съм особено забавна/ , мъж, който да знае, че ме иска и който да оценява интелигентността и характера ми и по възможност да приема лудостите и лошите ми качества, да не е прекалено лигав...май е това. Мъжът ми почти припокрива критериите...ако беше и метъл, щеше да е наистина перфектен...и ако ревнуваше поне мъничкооо...А! И да е страстен. Парите въобще не ме интересуват. Ама въобще.
А от живота искам мъж, работа с добра атмосфера и поне сносно заплащане, приятелите ми да ме обичат и да не се забравим в хода на живота...общо-взето искам нешата до някаква степен да не се променят. Разбира се, когато трябва да се работи и да се гледа семейството, това е най-важното...но човек не бива да се зарива в ежедневието.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз съм женаааааааааааааПървоначално написано от Kras4eto_lp
йеееей от колко време се чудя как ще въздействат пластичните операций
![]()
![]()
Първоначално написано от ScouTman`
недей бате ма препикава
![]()
офтопик:
Не . Я ми обясни по какво съдиш че съм комплексар ? От един глупав пост ? Или си някой невероятен психолог който може от една шега да разбере каква е същостта на този от среща ?
Ето как стоят нещата . Ти използваш думата която много нашумя . Защо ? Защото си ЕМО , фешън , тъп , или ти самия си такъв . Ето аз ти казвам моето мнение и не използвам думи наложени ми от някъде . Аз не мога да кажа , че ти имаш чувство за малоценност . Не те познавам . Ако го кажа , показвам че съм тъп или най - вероятно и аз съм със такова чувство . Казваш тази дума защото си мислиш че е силна ? Не е силна повярвай ми . В очите на някои хора (като мен) тя има съвсем друго значение и говори най - вече за човека който я използва .
Ето ти моя сериозен отговор по темата (няма смъсъл човек да си прави шега явно с тебе защото по - една или друга причина не я разбираш )
Какво искат жените ? А какво искаш ти . Мислиш че знаеш . Не, не знаеш . Следователно няма как да знаеш какво искат и другите . А да поствиш всики жени под общ знаменател е меко казано детинско .
Темата си я пуснал не от философска гледна точка , а от гледна точка на това че си несигурен в себе си , дали можеш да се справиш с това да направиш някоя жена щастлива .
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Vsqka jena iska muj koito kura mu e ot 6okolad i kato go truska padat banknoti po 100 lv \/ ma dobre 4e nema takuf
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Страстен и непредсказуем ... МЪЖ! (може и да не ме обича, но поне да не кръшка...)
аз искам всичко,но от един мъж искам първо да ме изтърпи,много труден харектер съм.да ми дава всичко от което имам нужда да е до мен когато имам нужда от разбиране.но за момента не съм го срещнала а се надявам това мн скоро да се случи че вече ми писна да си седя сама
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
Понеже всичко ви е наред и просто само мъжете ви липсват....