.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Re: Какво искат жените?

Цитирай Първоначално написано от ScouTman`
    Какво искат жените?
    със сигурност не искат теб :P не а бъзик не се самоубивай ... не наистина недей недей бе човек

И така по темата (наистина не се самоубивай ) не можеш да ги сложиш всички под общ знаменател . Всички искат различни неща .

Най вероятно повечето искат щастие , деца , пари - същите неща като тебе , като изключим че ти не искаш Точка : 32 - Голям *** в ГъЗъ , ама знам ли та къв си , квито чувствителни теми ги пускаш

И не забравяй .... не се самоубивай ( БАННИТЕ МА )
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    Nqkade tam
    Zaradi tebe da se sAmybiq Po sKoro bih se napikal ot smqh! ili bih te be te prepikal no da se 3amybiq 3a radi porednoto Kompleksar4e ! axaxaxxa "Lainovoz" axaxaxaxxaax
    Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    нежност, обич, сигурност и разбиране
    +1

Ами не мога да коментирам за всички жени. Определено желанията ми не се ограничават само до мъж и секс. Искам да имам хубава работа и уреден живот, и да, искам да имам достатъчно пари ( които да си изкарвам сама, за да мога да се чувствам добре и да си позволявам да водя живот, който ми харесва), искам да харесвам себе си и чак тогава мога да мисля, за човека до мен, който е завършващата част, нещо като награда за усилията. И заживели щастливо...

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Мъже
    > Скъпа моя принцеса. Тук пропусна.. Има такива женски дето искат да се чукат с женски, да ето ти и пример: Mi6ani, Feddel... с които много скоро се "запознах". Невероятни лесбийки са.

Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    a i dori nai - zakoravelite lesbiiki sa bili s m1j i ne tova 4e ste prekaleno nekad1rni me e otbl1snalo ot vas a tova 4e obi4am da 4ukam jeni... (историята продължава)
    > Хях Хях
    > Хях Хях Хях Хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от zmey
    Мъже
    > Скъпа моя принцеса. Тук пропусна.. Има такива женски дето искат да се чукат с женски, да ето ти и пример: Mi6ani, Feddel... с които много скоро се "запознах". Невероятни лесбийки са.

a i dori nai - zakoravelite lesbiiki sa bili s m1j i ne tova 4e ste prekaleno nekad1rni me e otbl1snalo ot vas a tova 4e obi4am da 4ukam jeni... (историята продължава)
    > Хях Хях
    > Хях Хях Хях Хях
    Добре тогава поправям се,не всички жени искат това...аз го искам

Цитирай Първоначално написано от zmey
    Мъже

> Хях Хях
    > Хях Хях Хях Хях
    Добре тогава поправям се,не всички жени искат това...аз го искам

> Радваме се че си от нормалните момиченца скъпа.
    > И аз се радвам..
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    ПАРИ
    Най-голямата жена се изказа.. Все пак не знаеш какво се върти в главата на всяка жена!.. Парите не винаги носят щастие.. аз примерно не бих тръгнала с момче което е твърде глупаво или "надуто", но богато
    Кой е казал ,че само жени могат да пишат
    Пък и да не говорим ,че тук жени почти няма..повечето са момичета
    Еми да момичета....според мене е съвсем нормално все пак не може една жена с работа и семйство да виси в някъв форум

Град
    Nqkade tam
    Еми да момичета....според мене е съвсем нормално все пак не може една жена с работа и семйство да виси в някъв форум !
    (Tva be6e Tupo)ama Karai da e veselo

Ta kakvi li ne6ta ne 4uh 4e iska te !?!? 3naete li spored mene i vie ne 3naete kvo iska te ! Ama vajno e da se iska a kvo ... see 1 da se iska !!! a3 PUK ISKAM !FERARI! Pamela ADNDERS ! 3-4 HOTELA ! nqkolko samoleta ! ama samo s Iskaniqta si ystavam ta i vie taka iskam .. iskam \/ \/
    Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)

Еми да момичета....според мене е съвсем нормално все пак не може една жена с работа и семйство да виси в някъв форум !
    (Tva be6e Tupo)ama Karai da e veselo

Ta kakvi li ne6ta ne 4uh 4e iska te !?!? 3naete li spored mene i vie ne 3naete kvo iska te ! Ama vajno e da se iska a kvo ... see 1 da se iska !!! a3 PUK ISKAM !FERARI! Pamela ADNDERS ! 3-4 HOTELA ! nqkolko samoleta ! ama samo s Iskaniqta si ystavam ta i vie taka iskam .. iskam \/ \/
    Хмм и що да е тъпо...ти кво искаш жена ти да чисти,пере и готви или да седи на компа

Мъже
    Някои жени искат жени.
    По темата:в какъв смисъл какво искат?в леглото ли?

Re: Какво искат жените?

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Какво искат жените?
    Сигурност...секс...любов...
    Това искат те!
    Аз съм момиче...може би говоря конкретно за мен,но съм сигурна,че има такива които мислят като мен и такива,които НЕ!
    Всяка е различна...трябва да помислиш-ТИ какво предлагаш!
    Аха,точно тва си искат.

6to se odnasq do majete...... mil dobri4ak da te podkrepq da te obi4a da e do teb mn egoisti4no no.... da i nie davame i to mn pove4e po4ti vinagi
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Голям фен Аватара на 50cent
    izkat rabirane ot maju neznam ne sum momi4e otkude da znam nie mujete sme lesni iskame sex pari koli te sa slojnite su6testva na zemqta

Град
    Велико Търново
    Аз искам да съм щастлива, за вас незнам!

Всъщност както истинската жена знае какво иска, така и истинският мъж знае какво иска.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Повечето жени според мен искат много пари или по-точно мъже с много пари няма значение дали е хубав или внимателен.
    не си права не всички искат това.Аз искам добро и мило момче което да ме обича и да е честно с мен (аз намерих такова)а другото е без значение

Май е време и аз да кажа какво искам. Искам интелигентен, мил, брутален, но същевременно нежен мъж, свестен, забавен /това е може би защото аз не съм особено забавна / , мъж, който да знае, че ме иска и който да оценява интелигентността и характера ми и по възможност да приема лудостите и лошите ми качества, да не е прекалено лигав...май е това. Мъжът ми почти припокрива критериите...ако беше и метъл, щеше да е наистина перфектен...и ако ревнуваше поне мъничкооо...А! И да е страстен. Парите въобще не ме интересуват. Ама въобще.

А от живота искам мъж, работа с добра атмосфера и поне сносно заплащане, приятелите ми да ме обичат и да не се забравим в хода на живота...общо-взето искам нешата до някаква степен да не се променят. Разбира се, когато трябва да се работи и да се гледа семейството, това е най-важното...но човек не бива да се зарива в ежедневието.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    ПАРИ
    Най-голямата жена се изказа.. Все пак не знаеш какво се върти в главата на всяка жена!.. Парите не винаги носят щастие.. аз примерно не бих тръгнала с момче което е твърде глупаво или "надуто", но богато
    Кой е казал ,че само жени могат да пишат
    Пък и да не говорим ,че тук жени почти няма..повечето са момичета
    Еми да момичета....според мене е съвсем нормално все пак не може една жена с работа и семйство да виси в някъв форум
    аз съм женааааааааааааа йеееей от колко време се чудя как ще въздействат пластичните операций

Zaradi tebe da se sAmybiq Po sKoro bih se napikal ot smqh! ili bih te be te prepikal no da se 3amybiq 3a radi porednoto Kompleksar4e ! axaxaxxa "Lainovoz" axaxaxaxxaax
    недей бате ма препикава

офтопик:
    Не . Я ми обясни по какво съдиш че съм комплексар ? От един глупав пост ? Или си някой невероятен психолог който може от една шега да разбере каква е същостта на този от среща ?

Ето как стоят нещата . Ти използваш думата която много нашумя . Защо ? Защото си ЕМО , фешън , тъп , или ти самия си такъв . Ето аз ти казвам моето мнение и не използвам думи наложени ми от някъде . Аз не мога да кажа , че ти имаш чувство за малоценност . Не те познавам . Ако го кажа , показвам че съм тъп или най - вероятно и аз съм със такова чувство . Казваш тази дума защото си мислиш че е силна ? Не е силна повярвай ми . В очите на някои хора (като мен) тя има съвсем друго значение и говори най - вече за човека който я използва .

Ето ти моя сериозен отговор по темата (няма смъсъл човек да си прави шега явно с тебе защото по - една или друга причина не я разбираш )
    Какво искат жените ? А какво искаш ти . Мислиш че знаеш . Не, не знаеш . Следователно няма как да знаеш какво искат и другите . А да поствиш всики жени под общ знаменател е меко казано детинско .
    Темата си я пуснал не от философска гледна точка , а от гледна точка на това че си несигурен в себе си , дали можеш да се справиш с това да направиш някоя жена щастлива .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    Sofiq
    Vsqka jena iska muj koito kura mu e ot 6okolad i kato go truska padat banknoti po 100 lv \/ ma dobre 4e nema takuf

Повече от фен Аватара на VeSna
    Страстен и непредсказуем ... МЪЖ! (може и да не ме обича, но поне да не кръшка...)

Град
    nA lUnAtA
    az lichn0 iskam nqkoi koito da me obicha i da m0je da me zadovoli v legl0to :}

l0v3`slyNcEty

аз искам всичко,но от един мъж искам първо да ме изтърпи,много труден харектер съм.да ми дава всичко от което имам нужда да е до мен когато имам нужда от разбиране.но за момента не съм го срещнала а се надявам това мн скоро да се случи че вече ми писна да си седя сама
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Понеже всичко ви е наред и просто само мъжете ви липсват....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си