.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 125
    Ами аз си падам по висо4ките,защото и аз съм висока.оби4ам мом4ета със светли о4и.но като цяло важното е да има приятно излъ4ване.тва е наи-важното

Мене па рисуте не ме кефят...некви руси са Предпочитам с тъмна коса(въпреки че няма голямо значение няква си тъпа коса),да е високичък,да има хубаво тяло и готина усмивка

Град
    ..във един измислен свят..
    Обожавам чернокоси със сини очи..

Ами .. по принцип харесвам момчета съсс кестенява или черна коса .. Голямо значение за мен имат очите .. колкото по изразителни и красиви толкова по добре(цвета не е от голямо значение ) .. Ами .. не обичам мн високи щоту аз съмм нисичкъ .. А за характера .. ем тфа е мн относително но примерну .. да не е някфа нъдуфка .. поне от време на време да прави мили неща и да се държи като кавалер .. не че трябва да е някъф зализан педал .. а не не ... мм .. а да - наистина е важноо да може да си говори с мен на всякакви теми..даже и на мн сериозни ..да не се прави на олигофрен когат не трябва ..
    ам тфа е ф общи линии ..
    just a kid۵

Голям фен Аватара на 50cent
    abe o6te sum maluk za 1.80 m kato viso4ina ama na vun6en vid bez rusata kosa moga da gi predostavq

prosto moeto angelche
    mnogo te obicham

mmm spored mene

RaLiTyy^L0V3 Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 3:47 pm Заглавие:

Emiiii kam 180 sm....okolo 74 kg....da ne nqkoi klioshta no pak da ne i nqkoi napompan s himiq individ....da e sas sini ochi...cherna kosa...da e zabaven,mil,dobar,da se otnasq s men podobavashto.....az mai tyko shto vi opisah kak izglejda priqtelq mi.xaxax

nApYlNo sAm sYgLasNa s nEq =D>

слабо,високо с дълга коса ии да е ноу сладинко такоа...сми да има добро погледче

за характера емм да е дуро,да не изневеряа,да не ревнуа ноу ноу...ии общо зето тва..О.о

Мега фен Аватара на koalka
    Хах, косата и очите може да са всякакви.Хубаво е да е красив, но не прекалено, височината-със сигурност да е по-висок от мен.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Определено нямам точен тип за момче,с което бих станала гадже.Зависи като цяло от момчето,което ще срещна.Може да е всякакво,знам ли?Но определено няма да е грубиян
    Съгласна съм!
    Попринцип и аз нямам точно определен тип момче,но определено не си падам по руси със сини очи.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Колин Фарел ,Брус Уилис и Джони Деп за мен са секси мъже!!! Ох к'во им мисляяя

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами за всеки и различно както виждат всяко момиче дава описание за своята представа. Така че за едно момиче, някой може да е секси, за друго не... различни момичета, различни представи за готини момчета
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

mii .. da e hubav na vynshen vid .. ochite da mu sa hubavi .. da si pravi kosata na bodlichki .. da ima obica na uhoto (moje i bez obica) i da e mnogo pechen ..

секси момчетата са уверените.. нямам предвид някакви въздухари, а просто такива, които си знаят цената и съответно се държат на ниво.

имало е такива, които са били големи красавци и с нищо не са ме впечатлили...но има и такива, които веднага ми грабват вниманието и парадоксът е, че именно те не са кой знае какво на външен вид и тн. просто имат характер, силни личности са и защитават това, в което вярват. точно такъв характер ме привлича много повече, отколкото каквото и да е във външността.

I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..

Преди бях Богиня от Машината

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Е че кфо важното е да е Рус синеок празноглавец с мноу кинти...другите ги отпиши...тичай за цветни лещи и боя за коса...а да и карта за фитнес си зема да напраййш яко мускули
    еми и аз си падам по мускулите иначе не бих тръгнала с някъв културист мен не ме кефят сините очи... много празни ми се виждат иначе аз предимно си падам по тъмна коса и очи - не е кой знае какво, но почти всичките ми гаджета са отговаряли на тоя образ

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Мен ме възбуждат интелигентни мъже. Започне ли мъж да ми обяснява нещо, което не съм знаела преди, и се подмокрям. А видя ли мъж да мисли над компютърен проблем... Издивявам

Лошото е, че си падам и по доста едри мъжаги. А рядко се срещат хора, които да наблягат и на умственото и на физическото си развитие.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Tampere, Finland
    По-висок от мен (което няма да е никак трудно)- някъде около 1,80. Да има дълга черна коса и светло сини очи. Да се облича изцяло и единствено в черно, да слуша метъл и евентуално да може да свири на китара. А като характер- да има чувство за хумор (това е най-важното) и да обича музиката, ако не колкото мен, то поне да разбира, че тя е моя живот, да е тих (аз също предпочитам да мълча и повечето хора не го разбират), да е винаги до мен, когато имам нужда и да разбира, че понякога просто обичам да оставам насаме със себе си. И да не е някакъв лигльо или глупак- трябва да е сериозен и да имаме теми, за които да говорим! (е, май такова момче не съществува! :P )

Град
    In Devil's Castle
    ами нямам определение...аз винаги харесвам погледа...ако няма пламък,искра,няма нищо да стане...
    someone else...

Дамм интелигентните момчета са много възбуждащи. Подкосяват ми се крачката като слушам някой как секси и съсредоточено обяснява за световните конспирации или там каквото дойде =)
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    да зема да си остая телефона тука
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Е че кфо важното е да е Рус синеок празноглавец с мноу кинти...другите ги отпиши...тичай за цветни лещи и боя за коса...а да и карта за фитнес си зема да напраййш яко мускули
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    ami naprimer tozi e mn sladyk i seksi
    tozi sy6to :P

Град
    Враца
    В повечето случаи секси мъж е 1.85-1.90... с черна коса, тъмна... така леко с дълга коса отзад... не знам ка му се вика С обеца на едното ухо (може и на двете ) С розови тениски и хавайки да ходи Така с леко тъмен тен... А по характер... да е от типа "Обичам всички момичета" и да го заварваш с по 2 в ръцете и още 10 около него. Често да го заварваш, танцуващ на някоя чалга... с очила (дори и да не е слънчево ) Те тва е секси мъж... па и ако и е футболист или волейболист... тогава всичко живо му тича по гъза За повечето е така, знам ли... неам баш идеал
    еlsy

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    В повечето случаи секси мъж е 1.85-1.90... с черна коса, тъмна... така леко с дълга коса отзад... не знам ка му се вика С обеца на едното ухо (може и на двете ) С розови тениски и хавайки да ходи Така с леко тъмен тен... А по характер... да е от типа "Обичам всички момичета" и да го заварваш с по 2 в ръцете и още 10 около него. Често да го заварваш, танцуващ на някоя чалга... с очила (дори и да не е слънчево ) Те тва е секси мъж... па и ако и е футболист или волейболист... тогава всичко живо му тича по гъза За повечето е така, знам ли... неам баш идеал

а та по темата.. характер чувство за хумор за да си отиваме
    външен вид.. тва е твърде относително.. но принципно не си падам по над 1.80 и е много важно излъчването
    .!.

Град
    Пловдив, Трибуна Изток
    Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    vun6en vid: visok (nad 1.85), dobre slojen (ne nito nqkfa klio6ta nito nqkaf super muskul), simpati4na i 4arovna fizonomiq (ne6to , koeto e mn individualno)
    harakter : s 4uvstvo za humor, inteligenten, vazpitan, dobur
    ....e nqkoi pokriva li tezi iziskvaniq?
    покривам ги
    НА СТАДИОНА "КОЛЕЖА" ВЪВ ПЛОВДИВ
    ВРАГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ!
    ВСИЧКО ТАМ Е ПОКРИТO СЪС СЛАВА!
    ВСЕКИ ТАМ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    ШАМПИОНЪТ НА НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Правила за публикуване