- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава 'секси' (готино) момче?
Ами аз си падам по висо4ките,защото и аз съм висока.оби4ам мом4ета със светли о4и.но като цяло важното е да има приятно излъ4ване.тва е наи-важното
Мене па рисуте не ме кефят...некви руси са![]()
Предпочитам с тъмна коса(въпреки че няма голямо значение няква си тъпа коса),да е високичък,да има хубаво тяло и готина усмивка
![]()
Обожавам чернокоси със сини очи..![]()
![]()
Ами .. по принцип харесвам момчета съсс кестенява или черна коса .. Голямо значение за мен имат очите .. колкото по изразителни и красиви толкова по добре(цвета не е от голямо значение) .. Ами .. не обичам мн високи щоту аз съмм нисичкъ .. А за характера .. ем тфа е мн относително но примерну .. да не е някфа нъдуфка .. поне от време на време да прави мили неща и да се държи като кавалер .. не че трябва да е някъф зализан педал .. а не не ... мм .. а да - наистина е важноо да може да си говори с мен на всякакви теми..даже и на мн сериозни ..да не се прави на олигофрен когат не трябва ..
ам тфа е ф общи линии ..
just a kid۵
abe o6te sum maluk za 1.80 m kato viso4ina ama na vun6en vid bez rusata kosa moga da gi predostavq
prosto moeto angelche![]()
mnogo te obicham
mmm spored mene
RaLiTyy^L0V3 Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 3:47 pm Заглавие:
Emiiii kam 180 sm....okolo 74 kg....da ne nqkoi klioshta no pak da ne i nqkoi napompan s himiq individ....da e sas sini ochi...cherna kosa...da e zabaven,mil,dobar,da se otnasq s men podobavashto.....az mai tyko shto vi opisah kak izglejda priqtelq mi.xaxax
nApYlNo sAm sYgLasNa s nEq=D>
слабо,високо с дълга коса ии да е ноу сладинко такоа...сми да има добро погледче
за характера емм да е дуро,да не изневеряа,да не ревнуа ноу ноу...ии общо зето тва..О.о
Хах, косата и очите може да са всякакви.Хубаво е да е красив, но не прекалено, височината-със сигурност да е по-висок от мен.![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от Veno0m
Попринцип и аз нямам точно определен тип момче,но определено не си падам по руси със сини очи.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Колин Фарел ,Брус Уилис и Джони Деп за мен са секси мъже!!!![]()
Ох к'во им мисляяя
![]()
Ами за всеки и различно както виждат всяко момиче дава описание за своята представа. Така че за едно момиче, някой може да е секси, за друго не... различни момичета, различни представи за готини момчета![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mii .. da e hubav na vynshen vid .. ochite da mu sa hubavi .. da si pravi kosata na bodlichki .. da ima obica na uhoto (moje i bez obica) i da e mnogo pechen ..![]()
![]()
секси момчетата са уверените.. нямам предвид някакви въздухари, а просто такива, които си знаят цената и съответно се държат на ниво.
имало е такива, които са били големи красавци и с нищо не са ме впечатлили...но има и такива, които веднага ми грабват вниманието и парадоксът е, че именно те не са кой знае какво на външен вид и тн. просто имат характер, силни личности са и защитават това, в което вярват. точно такъв характер ме привлича много повече, отколкото каквото и да е във външността.
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Мен ме възбуждат интелигентни мъже. Започне ли мъж да ми обяснява нещо, което не съм знаела преди, и се подмокрям. А видя ли мъж да мисли над компютърен проблем... Издивявам
Лошото е, че си падам и по доста едри мъжаги. А рядко се срещат хора, които да наблягат и на умственото и на физическото си развитие.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
По-висок от мен (което няма да е никак трудно)- някъде около 1,80. Да има дълга черна коса и светло сини очи. Да се облича изцяло и единствено в черно, да слуша метъл и евентуално да може да свири на китара. А като характер- да има чувство за хумор (това е най-важното) и да обича музиката, ако не колкото мен, то поне да разбира, че тя е моя живот, да е тих (аз също предпочитам да мълча и повечето хора не го разбират), да е винаги до мен, когато имам нужда и да разбира, че понякога просто обичам да оставам насаме със себе си. И да не е някакъв лигльо или глупак- трябва да е сериозен и да имаме теми, за които да говорим! (е, май такова момче не съществува! :P )
ами нямам определение...аз винаги харесвам погледа...ако няма пламък,искра,няма нищо да стане...![]()
someone else...
Дамм интелигентните момчета са много възбуждащи. Подкосяват ми се крачката като слушам някой как секси и съсредоточено обяснява за световните конспирации или там каквото дойде =)
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
да зема да си остая телефона тука![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Първоначално написано от indecent
![]()
![]()
![]()
В повечето случаи секси мъж е 1.85-1.90... с черна коса, тъмна... така леко с дълга коса отзад... не знам ка му се викаС обеца на едното ухо (може и на двете
) С розови тениски и хавайки да ходи
Така с леко тъмен тен... А по характер... да е от типа "Обичам всички момичета" и да го заварваш с по 2 в ръцете и още 10 около него. Често да го заварваш, танцуващ на някоя чалга... с очила (дори и да не е слънчево
)
![]()
![]()
Те тва е секси мъж... па и ако и е футболист или волейболист... тогава всичко живо му тича по гъза
![]()
![]()
За повечето е така, знам ли... неам баш идеал
![]()
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
а та по темата.. характер чувство за хумор за да си отиваме![]()
външен вид.. тва е твърде относително.. но принципно не си падам по над 1.80 и е много важно излъчването![]()
.!.
покривам гиПървоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
![]()
НА СТАДИОНА "КОЛЕЖА" ВЪВ ПЛОВДИВ
ВРАГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ!
ВСИЧКО ТАМ Е ПОКРИТO СЪС СЛАВА!
ВСЕКИ ТАМ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!
БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА!
БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
ШАМПИОНЪТ НА НАШИТЕ СЪРЦА!!!