- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Всеки ден едно и също,все същите скандали!
of izdrani me tyka edin komentar koito izkarva momi4eto edva li ne nekudruno 4e stava kusno izvinqvaite mnogo ama ako tva momi4e po4ne da se izdurja sama i da hodi na rabota misli6 li 4e 6te stava v 1 ili 2 of tctctc ... a otnosno za maikati az sega sum na 17 no s moita se karahme taka kato bqh na 15 i prosto i dokazah s nqkvi postupki 4e moje da mi ima doverie i si pogovorih s neq i sega ne6tata sa super probvai znam 4e 6te si pomisli6 abe kvo 6te si govorq s neq tq ni6to ne razbira znae si samo neinoto mi ne e taka sega daje vqrva na gadjeto mi a sme samo ot 9 meseca zaedno i nai vajnoto vqrva my a e na 25 izlizame zaedno ponqkoga ei taka na kafe az tq i toi i vis4ko e hubavo pogovori s neq ili porsto budi mila i iz4akai vsi4ko 6te otmine![]()
И аз си обърнах от 2 месеца режима като на село ме нервиха НОН СТОП пък наще не ми вярваха и ми викат НАТИСКАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ.Лага си 5-6 ставам 1-2.Уморен съм.Пропилявам си половин ден,което мн ме нерви.Гледах да лягам към 9-11 ама седа и гледам тавана.А иначе гледам филм,чатя,пиша по форуми,тука
Абе според мен родителите в много от случаите са прави!Така,че съвета от мен е да послушаш майка си..тя знае какво говори,нали и тя е била на 17 и половина???Не бъди толкова отпусната и се стегни!Успех![]()
Със тая стачка и аз ставам много късно,даже днеска се надигнах чак в 12.30.Струва ми се,че майка ти наистина прекалено много ти държи сметка,все пак ти си на 17,но е права!Щом толкова ти се кара-ставай рано!Носъс заплахите,не се изнасяй ако нямаш къде да отидеш и ,но дори и да имаш по-добре си стой в къщи!Опитай се да поговориш с нея за това,че вече не си малка и тн.Ако не те разбере аккво друго ти остава освен да я послушаш?!?Все пак ако се замислим наистина доникъде няма да стигнем ако пием и се чукаме цяла нощ,а спим през деня.
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
И аз ставам към 13 часа, ама си лягам в 2-3Моето извинение е "еми сутринта няма какво да гледам по телевизията
" Майка ми не ми се е карала за това, защото знае, че си лягам късно, и че ми трябва сън
![]()
аз лично мисля, че к0гато вие почнете да правите компромиси и родителите ви също ще правят компромиси .. за вас ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
+2Първоначално написано от mon4eto
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
+2Първоначално написано от mon4eto
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ми на мен никога не са ми се карали, че спя до късно![]()
![]()
Даже напротив - радват се като спя до по - късно... защото съм добро дете
Лягам към 23... ставам към 8 - 9...
Наистина... абее... темата не е ли стара???
И според сметките ми вече си на 18...
![]()
Първоначално написано от -4arovnata-
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...