.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    of izdrani me tyka edin komentar koito izkarva momi4eto edva li ne nekudruno 4e stava kusno izvinqvaite mnogo ama ako tva momi4e po4ne da se izdurja sama i da hodi na rabota misli6 li 4e 6te stava v 1 ili 2 of tctctc ... a otnosno za maikati az sega sum na 17 no s moita se karahme taka kato bqh na 15 i prosto i dokazah s nqkvi postupki 4e moje da mi ima doverie i si pogovorih s neq i sega ne6tata sa super probvai znam 4e 6te si pomisli6 abe kvo 6te si govorq s neq tq ni6to ne razbira znae si samo neinoto mi ne e taka sega daje vqrva na gadjeto mi a sme samo ot 9 meseca zaedno i nai vajnoto vqrva my a e na 25 izlizame zaedno ponqkoga ei taka na kafe az tq i toi i vis4ko e hubavo pogovori s neq ili porsto budi mila i iz4akai vsi4ko 6te otmine

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    И аз си обърнах от 2 месеца режима като на село ме нервиха НОН СТОП пък наще не ми вярваха и ми викат НАТИСКАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ.Лага си 5-6 ставам 1-2.Уморен съм.Пропилявам си половин ден,което мн ме нерви.Гледах да лягам към 9-11 ама седа и гледам тавана.А иначе гледам филм,чатя,пиша по форуми,тука

Абе според мен родителите в много от случаите са прави!Така,че съвета от мен е да послушаш майка си..тя знае какво говори,нали и тя е била на 17 и половина???Не бъди толкова отпусната и се стегни!Успех

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Със тая стачка и аз ставам много късно,даже днеска се надигнах чак в 12.30.Струва ми се,че майка ти наистина прекалено много ти държи сметка,все пак ти си на 17,но е права!Щом толкова ти се кара-ставай рано!Но със заплахите,не се изнасяй ако нямаш къде да отидеш и ,но дори и да имаш по-добре си стой в къщи!Опитай се да поговориш с нея за това,че вече не си малка и тн.Ако не те разбере аккво друго ти остава освен да я послушаш?!?Все пак ако се замислим наистина доникъде няма да стигнем ако пием и се чукаме цяла нощ,а спим през деня.
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Град
    nA lUnAtA
    em na men ne mi se e sluchfal0 da mi se kartat za tfa n0 pyk mi se e sluchfal0 da spq do kym 6 h sled 0bqd a da sym si legnala v 11 vecherta i mama sam0 mi kazva iska mi se i az da moga kat0 teb i se sme zavijda mi :P

l0v3`slyNcEty

И аз ставам към 13 часа, ама си лягам в 2-3 Моето извинение е "еми сутринта няма какво да гледам по телевизията " Майка ми не ми се е карала за това, защото знае, че си лягам късно, и че ми трябва сън

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    аз лично мисля, че к0гато вие почнете да правите компромиси и родителите ви също ще правят компромиси .. за вас ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ako naistina ne moje6 da q ponasq6 po dobre kato navar6i6 18 se premesti no znai 4e trqbva da po4ne6 rabota za da moje6 da se izdraja6...drug e vaprosa ve4e ako i poiska6 izdrajka ima golqma verqotnost da ti otkaje...
    +2
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ako naistina ne moje6 da q ponasq6 po dobre kato navar6i6 18 se premesti no znai 4e trqbva da po4ne6 rabota za da moje6 da se izdraja6...drug e vaprosa ve4e ako i poiska6 izdrajka ima golqma verqotnost da ti otkaje...
    +2
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Враца
    Ми на мен никога не са ми се карали, че спя до късно Даже напротив - радват се като спя до по - късно... защото съм добро дете Лягам към 23... ставам към 8 - 9... Наистина... абее... темата не е ли стара??? И според сметките ми вече си на 18...

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Moga da kaja samo edno : gorkata jenica s ''dete''kato teb ne i zavijdam
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Пфф ми ставай малко по рано де..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си