Вече не издържам! Преобърнах си леко режима и си лягам доста късно,към 4 и поради тази причина се събуждам в 1. Майка ми се прибира от работа в 1.30 след,което започва 'Ти пак ли както винаги ставаш след обяд,каква е тая работа,ти си пълна лянтяйка,нищо не правиш', и това ВСЕКИ ДЕН. Натяквания,натяквания. 'Прави кааквото си искаш,бе,ама отиди в другите къщи и виж,че никой не прави така като тебе'. А то какво?! Всъщност на всички им се е попреобърнал живота-няма даскало,няма мотив да лягаш рано=> ставаш късно. Но това повод ли е за ежедневни скандали?! Майка ми постоянно ми държи сметка във всеки един момент къде се намирам,какво праея,а това със ставането,вече ми втръсна! Всеки ден ми прави изречения,с всеки изминат ден се държи по-ужасно и по-ужасно,а тя не може да разбере,че не може да ми казва какво да правя в крайна сметка. Не проявява никакво разбиране или съобразяване с другия. Ох,много се дразня така! Тя се има едва ли не за 'ръководител' на живота ми-тя иска да ми казва във всяка една секунда какво да правя! Много е консерватина и според нея само трябва да уча. Като чуе за гадже или алкохол,или излизане ,казва :' Нищо няма да стане от теб!'. Не мога да се връщам късно,защото пак ще ми вдигне скандал. А съм на 17 и знаете ли-след 4 месеца правя 18! Чудя се...аз я заплаших,че ще се изнеса,но май е най-добре да го направя...!