Здравейте. За 1ви път пиша в този форум , защото може би , за първи път ми се налага де !
Аз съм едно момче на 15 години от Варна!
Та не ми казвайте , че съм поредния тинейджър дето си избива
комплексите или нещо такова , защото съвсем не е вярно..
Става въпрос за следното.. : Уча в добро училище (ПМГ) и имам добри отношения с съучениците си , но не е там проблема.. Струва ми се ,че някак си съм доста затворен в себе си , отделен от другите както искате го наречете... Например докато другите беснеят в междучасието , защото те буквално си беснеят аз си стоя на мястото и чета нещо или си рисувам , докато повечето момчета "Обарват" момичетата аз си мисля " Боже колко са "тъпи" тея " Ама възниква въпроса дали наистина са тъпи или просто аз не мога да го възприема ли как да го кажа... Просто съм възпитан по този начин , свикнал съм да не правя простотии или пък да говоря някакви идиотщини .. Свикнал съм да се отнасям добре с всички и така... Понякога ми се иска да не съм такъв , ама колкото и да проам се променя просто не ми отива да се прая на някой друг...
П.П Не си мислете ся , че съм некъф дето не общува с никой..
Напротив разбирам се с всички от класа ми , просто не споделяме еднакви интереси... и именно това пречи да станем добри фрта де ама както и да е .... Имам някой други фр-ра ( 2 - 3 ) , които са отрасли с мене и ако трябва да гледаме възпитанието си приличаме едно към 1.. И с тях си правим яки купончета ала бала ама то тва е 1-2 пъти в седмицата ( смисъл толкос се виждаме )
щот сме от различни градове... ( макар , че учат в мойто даскало ) ама там се засичаме доста рядко
Както и да е... Сори , че ви губя времето с такива глупости ама просто ми беше супер тъпо ии напрао не издържам вече...