.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .

Какви тъпотии сте правили като малки?

Видях тази тема в друг форум и ми се стори интересна и реших да я пусна тук.Всеки като малък/а може би и по-голям/ е правил някакви глупости Нека ги сподели тук и да се посмеем заедно.Дано ви хареса темата.Аз ще напиша част от мойте по-късно
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Не знам точно какво имаш предвид под "тъпотии", но... на село като бяхме малки аз, брат ми и браточедка ми сипвахме вода в един буркан и вътре намачквахме всевъзможни работки (паднали листа от на баба цветята, коприва, лайка и т.н.) и след това обикаляхме съседските къщи, за да предлагаме на бабичките да си купят отвара за по-бързо снасяне на яйца от кокошките.

Мега фен Аватара на Blab
    някъде из форума имаше такава тема...

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    ЯЛ СЪМ ФАСОВЕ!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

На 4г.се шибнах у блока просто не го видях,имах леки разкървявания и цицина ,но мина.

На 8г.изтарвах дездурант у печката на баба и 20 минути гледах как 3 метровите пламъци нагряваха тавана.Това по скоро беше инцидент щото не го видях от ореховите черупки в кесията.

На 10г начупих няколко джама на едно училиши 5/6.

На 12г. замалко да ми направят досие за притежание на 8 броя учебни гранати.След това се оказа ,че е имало и мини полвината били активни,добре че не ги набарах.

Това е иначе бях послушен

Голям фен Аватара на CaSsIe
    takafa tema mai imashe ama karai...mi spomnqm si vednyj bqh 1-2 klas i tate me prati za hlqb i nie s edna fr otidohme v tqh i si stoiahme tam i se setih za kfo sa me izpratili 4ak sled 1-2 a na6te bqha otka4ili i bqha trygnali da me tyrsqt...detska mu raota mn typo ot moia strana mn pyti e taka sym se zapilqvala bez da im kazvam kyde otivam ili zabravqm kyde sym trygnala i otpra6vam nanqkyde.drugo krila sym belejnici lugala sym na6te 4e "belejnika slu4aino se e zavrql v povyrziata a az prosto ne sym go vidqla kat sa mi go vyrnali" kato malka sy6to sym bila goliamo divane i postoianno sym se katerila po dyrveta i nasam natam i imam stra6no mnogo belezi ot padania i sa mi 6ili glvata mn pyti ne znam kolko sa dajei sqkfi prostotii sym pravila ve4e ne si spomnqm mn mn

Цитирай Първоначално написано от Timbaland
    На 4г.се шибнах у блока просто не го видях,имах леки разкървявания и цицина ,но мина.
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХУХАУА то верно толко малък блок, къде да го видиш

играех на гоненица с едно момиче и да гледам назад да не ма хване стана белята

играех на гоненица с едно момиче и да гледам назад да не ма хване стана белята
    аз така шибнах зъбите в 1 москвич
    кво ти пука че е куха нали ти духа

Цитирай Първоначално написано от Meteora
    Умрях
    е така за спорта, нали
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

като хлапе наще ме бяха оставили сама/груба грешка/,а и сестра ми я нямаше и като ме налегна една скука и от нямане какво да правя взех един перманентен маркер и почнах да си рисувам върху плочките в банята,то тя бяха някакви с балончета и аз си рисувах някви рибки
    Обичах анимацията и непрекъснато се чудех дали като си сложа пипер в носа ще започна да кихам XD.Та напълних си носа със черен пипер и ми се искаше да повярвам,че не съм толкова глупава, ,че наистина да съм го направила -_- /а и не не действа не кихнах нито веднъж/

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от OnFire
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХУХАУА то верно толко малък блок, къде да го видиш
    OMG

аз тва съм го прайл с пътен знак

Това със звъненето сме го правили с дружките.

Един път обстрелвахме колите в движение с буци пръст,и нали

стрелиа-в джантите,2я - задния прозорец(не се усети шофьора),идва едно такси,шофьора беше си свалил стъклото щото пушеше стрелям-тоз като надъни едни здрави спирачки или съм му свълил цигарата от устата или съм му набил здрав хетчот.

И последно с един приятел се качихме на 5я етаж на една сграда и той пуска една тухла,директно попадение в главата на едно съседче детето оцеля,как не го уби още се чудя
    простотий колкото щеш.

качвали сме се по покривите на блокове и оттам сме замеряли с разни глупости

трошили сме стари коли, драскали сме по тях, отделно пиратки и такива глупости

П.П. ебаси...тва с тухлата е гадно вече..не знам, лично аз не бих го направила

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    щях се метна от втория етаж заради една вафла..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Kill the kifla co.
    Големи разбойнице сте били...аз щуротии не съм правила като малко, била съм много послушна.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

за таксито ,беше тъмно,а и бързах да бягам.Тя чи влези в колата влези....ама къде се спря.
    А за тухлата откъде се появи това лапи добре ,че не стана нещо по-сериозно.Не я хвърлих аз,все пак.

Guest
    Ммм блъснах се в един пътен знак е не беше нарочно, гонеше ме призрак
    В детската градина по английски там нали учих две три седмици г-жата ме пита:
    -Сега Гери кажи ми как е числото 9 на английски-ама аз и понятие си нямам-и аз естествено се изцепих:
    -Що ме питаш като знаеш че няма да ти отговоря
    После вече пораснала нали, 1-ви клас, на 16 септември счупих един прозорец в училище
    2-ри клас момичетата в училище носеха кукли барбита, а аз винаги контра-носех кола с дистанционно
    4-ти клас-реших да видя ще мога ли да изляза от нас през прозореца, което беше сравнително глупава постъшка, защото стъпих на перваза на тея от долни етаж и се подхлъзнах и залитнах, ако бях паднала нямаше да пиша тук в момента
    Горе долу ....

....удари го в главата,течеше кръв по челото му и се прибра,като се появи бащата и аз се прибрах,това е. беше отдавна може да го е цепнало леко

Град
    Kill the kifla co.
    A..сещам се, че на първия учебен ден се изповръщах върху панталоните на учителя.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Набирах случайни телефонни номера и говорех глупости на хората -май други неща не съм правила.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Не е честно искам да съм момче ,при тях винаги е по-весело

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    ...целехме оттам със снежни топки вътре хората в автобусите и тролеите на градския транспорт...

Мнооого познато.
    Спомням си, че преди бая време целехме коли с яйца и други неща, които ме е срам да ги кажа ...веднъж един бакшиш се качи и чете конско на майката на авера, в който бяхме.
    Спадане на гуми май също имаше по едно време...абре въобще всякакъв род простотии, които може да роди една лапешка тиква.

Ако се сетя още нещо, пак ще пиша.

Оу!Толкова простотии съм вършила, че напрао.....
    Може да ми се смеете, но като бях малка правих масаж на кокошките да снасят яйца! (Не мога да повярвам, че го казах)
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

ее големи диванета сте били уе...аз съм са катерила по дървета,там с ени фр бяхме целили терасите на ени хора с кестени и общо взето съм била що годе послушна... ама тва със снежните топки в рейсовете ша го пробвам
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си