.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Град
    На Баскетболното игрище!
    ми като с приятелите ми , ние бяхме точно 4ма но неразделни се събирахме в някой и пълехме торбички с вода и чакахме някой да мине и ги хвърлахме отгоре им

1 зима взех дъската за гладене на майка ми и я обвих в найлон и я изнесох на вън на снега да се пързалям по снега

С приятелите ми обичахме да търсиме изоставени къщи , всъщност сме намирали много и сме си ги присвоявали , но 1 път влезнахме в погрешната къща и някъф старец ни заключи от вън , а вътре имаше разни железа , тръби и други и ние толко ентусиазирани да излеземе му бутнахме къщурката на човека

ОБичахме и да си "строиме" къщички с подръчни материали тухли кал , дъски , някой вземе пирони от вкъщи , друг клещи , трети чук и всяки глупости

правехме си "купони" обаче всичките от блока дет бяхме що годе на една въздраст , десетина човека и съберхме по 50 стотинки и си накупуваме зрънчо и безалкохолно , и това беше КУПОН

заяждахме се с по-голями от нас и им бягахме

имаше 1 момиче което акаше пред вратите на хората !

Никога няма да забравя , значи зад блока имаме футболно игрище и си играехме , обаче имаше и много кучета и топката като ни избяга при тях ги меткахме с камани ! И един ден така се случи топката избяга там и аз мятам камани като за последно а пък в двора при кучетата Мерцедес последен модел за онази 2000 година не го знам какъв е и аз както си мятам точно във предното стъкло на Мерцедеса , стана на сол ! ноо се покрих де , казах че не съм бил аз , а случайно някой от аверчетата го е уцелил , стана така че никой не го плати стъклото а аз щях да се насера от страх

има и още много ама ако тръгна да ги пиша .....
    I am what I am !!!

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    ЯЛ СЪМ ФАСОВЕ!
    +1

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    аз сега се сещам само за 2 неща
    едното
    в детската градина ядяхме така наречените "бананчета"...ма то тва не се брои щот може би 90% от вас са ги яли също
    другото
    с едно момиче от съседния вход бяхме избягали
    Е не бяхме стигнали далече,после се прибрахме,обаче нашите се бяха побъркали

И тормозех много на баба ми котките и сега изпитвам угризения...

Май всички сте били по-зли от мене
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi
    ми като с приятелите ми , ние бяхме точно 4ма но неразделни се събирахме в някой и пълехме торбички с вода и чакахме някой да мине и ги хвърлахме отгоре им

1 зима взех дъската за гладене на майка ми и я обвих в найлон и я изнесох на вън на снега да се пързалям по снега

С приятелите ми обичахме да търсиме изоставени къщи , всъщност сме намирали много и сме си ги присвоявали , но 1 път влезнахме в погрешната къща и някъф старец ни заключи от вън , а вътре имаше разни железа , тръби и други и ние толко ентусиазирани да излеземе му бутнахме къщурката на човека

ОБичахме и да си "строиме" къщички с подръчни материали тухли кал , дъски , някой вземе пирони от вкъщи , друг клещи , трети чук и всяки глупости

правехме си "купони" обаче всичките от блока дет бяхме що годе на една въздраст , десетина човека и съберхме по 50 стотинки и си накупуваме зрънчо и безалкохолно , и това беше КУПОН

Никога няма да забравя , значи зад блока имаме футболно игрище и си играехме , обаче имаше и много кучета и топката като ни избяга при тях ги меткахме с камани ! И един ден така се случи топката избяга там и аз мятам камани като за последно а пък в двора при кучетата Мерцедес последен модел за онази 2000 година не го знам какъв е и аз както си мятам точно във предното стъкло на Мерцедеса , стана на сол ! ноо се покрих де , казах че не съм бил аз , а случайно някой от аверчетата го е уцелил , стана така че никой не го плати стъклото а аз щях да се насера от страх

ее гати диването си начи
    а нии бяхме пълнили специални малки балони за водни бомбички-те за водни бомбички бяха напраини и целехме от терасата на ена фр и са крихме
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

хехе аз пък като малка съм яла хлебарки веднъж като малка бях на село и с братовчедка ми вкарахме един кон в къщата..... щот заваля и ние да го приберем в къщи и се озова на верандата .... абе ако почна да разказвам кви щтуротии съм правила...... няма да ми стигне страницата
    ... Just smile...

Сещам се как с един приятел пълнехме кофички с лайна и ги мятахме в балконите на хората.

Заливахме и минаващи с вода... веднъж полях една майка с дъщеря й през прозореца, ама съм проста и не се скрих, та жената се развика по мене - може ли такова нещо!?! аз - дааа!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

аааа, ти ме подсети

и аз пръсках хората с вода, ама в повечето случай се криех доста успешно, ама веднъж мааалко закъснях и няква лекла дойде до нас и ми се разкрещя.

иии кво още..
    а, да
    сложихме една от тия ъъ миришещи възглавнички (или пликчета, като се натисне с крак се издъва, като го натиснеш още веднъж се пука и миризмата е.... УБИЙСТВЕНА!!!!!!) , и ние сложихме 1-2 надути такива под изтривалката на една съседка, тя като стъпи те се спукаха и осмърдяха целия етаж

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Бях на 3 - залепих си дъвка в косата и преди някой да ме е видял, грабнах ножицата и отрязах доста коса. Бабата щеше да ме полудее като ме видя с новата ми пънк-прическа.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami sus sestra mi prodavahme par4eta ot tyhli pred vhoda na bloka (i horata gi kypyvaha ) Su6to sme prodavali cvetia i djanki ma te ne sa interesni.
    Spomiam si 4e pulnehme nailonovi plikove s voda i gi pyskahme prez balkona ot 5 etaj kato videhme 4e niakoi minava...
    A i nosehme vsevzmojni jivotni v nas.Po edno vreme gledahme ky4e,2 kostenyrki,malko kotence,gulub i liastove4e kato samo ky4eto si be6e na6e
    Su6to be6e mn zabavno(ama samo za nas.. ) kato prenasiahme vsi4ki stolove v hola,podrejdahme gi kato v y4ili6te i pi6ehme po belite steni s raznocvetni tebe6iri praveiki se na y4itelki

Za tezi se se6tam v momenta

Град
    in ur dreams
    Веднъж като малка тръгнах да спасявам някакви кокошки на село дето щяха да ги колят. Спомням си че си правихме къщички с френдовете .Сигурно има и още, но сега не се сещам

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Taка аз си спомням,че като малка си правих прическа тип Кукла Барби, под масата с една ножичка бритонче и косата под дивана
    КАто ходех ваканциите при едната ми баба имаше едно момиче с което постоянно бяхме във война и ми метна едно от бодилчетата дето се лепкат в косата.За малко да играе ножицата
    Във втори клас се търкал по стълбите в училище.нещо се спънах и на кълбо и надолу
    Отделно пипането на котлона да провера дали е загрял и ютията са ми специалитети.
    Мм мразех да хода на детска градина и постоянно лъжех че ме боли корема за да си стоя вкъщи.Еидн прекрасен ден баба ми реши да ме заведе на лекар и тъй като през ден ме боли корема ме пратиха на някви изследвания.Като разбрах че трябва да ми вземат кръв/ужасно ме е страх/ веднага признах,че лъжа но вече беше твърде късно.
    На нова година с баща ми имахме неуспешен изтрел на ракети.Едната се заби в блока срещу нас.Имаше едни като пеперуди и после ги търсех.Веднъж намерих една и я пипнах и се изгорих.
    Последната ми случка с лепилото стана всеизвестна
    Л'бимо ми беше с една приятелка да звъним на разни номера и провеждаме следния диалог:
    Ние: Ало, иамте ли роза?
    Д:Не.
    НИе:еми посадете си

и другия диалог
    Ние:Ало Иван
    Д;Няма такъв
    НИе:може ли иван да се обади
    Д:Няма такъв
    Ние: Ало иван е някой да ме е търсил

Абе дебилчета кво да ви кажа
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    A da i nie se obajdahme na razni telefoni i procedyrata be6e slednata:
    Obajdame se i kazvahme:
    -Alo az sum Xan Asparyx da ste mi vijdali konia?
    -$!?&%%§....

Sled malko pak:
    -Alo Xan Asparyh se obajda da ste mi vijdali konia?
    -&%$"&/...

I nakraia:
    -Alo obajda se konia na Xan Asparyx da ste go vijdali? Ne ne ne zatvariaite! Znaete i kolko e trydno da se nabira s kopito?

Drygia nomer be6e da karame edna priatelka koiato be6e na 10-11 da pu6ka po telefona(izvrateno e ma naistina mn iako pu6ka6e )

Град
    Pink Paradise
    Веднъж играехме на "волейбол" с братовчедка ми, и понеже топката фръкна много нагоре и двете се затичахме, гледайки нагоре и се блъснахме. Като по детските филмчета
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi

е смятай ти си точно като мене )))))
    и а съм ги правил сичките неща
    мисля че ще си допаднем за простотии

Град
    Русе
    дам иначе и аз съм целил хората с вода от терасата и много се кефих кат ги уцелвах по тиквата

ама наскоро (мин седмица) някой ми напрай същия номер
    и мисля да пробвам тва да целя хората в автобуса с сняг, не съм го прайл
    никога не е късно да прайш простотии, във всеки от нас живее 10-годишно лапе

Любимия ми номер беше да стрелям по кокошките на комшииката с пистолет на съчми...Голяма забава падаше..
    Веднъж една приятелка се беше покатерила на баскетболен кош,и ме дразнеше,та аз взех,че я цапнах с топка през главата,и тя се размаза по лице(падна като круша) -никога няма да забрава как ревеше зверската..А ся като се сетиме за този случеи се смееме...
    Мн глупости съм правила като малка,но за момента се сещам само за това
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

амиии....не се сещам особенно...но помня само за 2 случея- в единия пих веро за чинии а в другия ядах кучешка храна...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Леле ся като се сетя кви простотии съм праила..значи веднъж баба ми вика да дам на кокошките вода и отивам аз до мивката и гледам едно канче с вода и им го налях и после се оказа,че това било някфа отрова и кокошките измряха
    един път пък викам ше се скрия някаде от наще и къде,къде хоп в коша за пране при мръсните дрехи и аз да зема да заспя и наще обиколили махалата да ме търсят
    ааа и за още 1 глупост се сещам-аз и една фр бяхме на нейното село и викаме ше си праим салатка от цветя и зехме че пък опитахме от трилистника на баба й и само гледаш как върим към болницата аз-захапала една кърпа а пък мойта фр лапнала хляб и тогаз ма изкефи на връщане видях една катеричка
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Град
    София
    Показвах си дупето на хората в автобусите. мхм

Заставахме на терасата с кака и почвахме да се провикваме като селяни Псувахме хората,заливахме ги с вода,а аз веднъж залях няква бабка с мастика...оная се побърка и ми се развика,аз й казах:Я млъквай ма,дърто

Помня,че веднъж мама ми беше купила гащички с опашка на слон и се разхождах из нас със събути гащи и се кефех пред огледалото

Преди 2-3 години имах навика да си правя базици по телефона.Обаждах се на хората и ги лъжех,че са спечелили от няква лотария...или че има пожар...всевъзможни простотии.

Помня,че веднъж скочих от втория етаж...тва беше тъпо

Веднъж си хвърлих боклупа през терасата.

Когато бях на 13-14 с приятелчетата ми излизахме към полунощ и почвахме да драскаме по блокове и коли със спрейове.Много обичах графитите...и още де.Помня,че веднъж надрасках старото ми даскало..хах.

Помня,че си продавах миришещите картинки на кака за по 20 стотинки,ама една на Spice Girls й я отиках за 35

Обичах да си правя земетресения в асансьора и редовно засядах

Понеже с кака делим една стая от 1-2 години,помня,че много исках да имаме легла едно върху друго и аз да съм на втория етаж.Не знам какво стана една вечер,но аз паднах върху нея Аз спокойно си скачах на леглото и после помня само как кака пищеше:помощ,този звяр ме души,помогнетее

Помня,когато бях първи клас и взех на мама запалката и се заключих при моята най-добра приятелка-кинефа,взех тоалетна хартия й я запалих.След тва тя тръгна да гори и аз се панирах и я пуснах на земята.Естествено подпалих кенефа и избягах от вкъщи

Walk go home boy...

Ми като малка...на 4-5 годинки,скрих се в банята зад завесата и така стоях 3 часа,а наще търсят ли ме търсят..едвам ме откриха
    Друга случка пък е,че когато идваха гости вкъщи,винаги се криех под масата в кухнята...по простата причина че ууумираах от срам

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Любимия ми номер беше да стрелям по кокошките на комшииката с пистолет на съчми...Голяма забава падаше..
    Веднъж една приятелка се беше покатерила на баскетболен кош,и ме дразнеше,та аз взех,че я цапнах с топка през главата,и тя се размаза по лице(падна като круша) -никога няма да забрава как ревеше зверската..А ся като се сетиме за този случеи се смееме...
    Мн глупости съм правила като малка,но за момента се сещам само за това
    тфа ме уби мале сички кфи сте диванета сцепих се от смях

сички сте били големи беладжии а аз сам нетолкова буйно хлапе

помняна 6-7 години ритнах братовчет ми в корема голем кеф.Ма той кото се разреваа вдигна вик до бога. Пък кво конско беше ма аз ништо не чух
    а и му одарих шамар и му пламна и се разрева де пак беше голем кеф
    а и още едно. Като бях малка много обичах да режа на майка китеника а после го криех под дивана.ма после мама кат разбра не ми се скара.

помня че като бях малка нарязах дините на една баба 6тото много я мразех после с брат ми хвурляхме яйца,банани,ябалки,и други.хварляхме домати по прозорците на бабите.навирахме коко6ките в пералнята.ходихме по градините на бабите.кусахме цветята им.тва е

Град
    Away away..from more and everybody
    Рисувала съм по балатома в кухната под дивана, пила съм водата дету е оставала в пералнята след пране, изяла съм косъмчетата на една четка за зъби... и още мн подобни простотий..

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си