- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви тъпотии сте правили като малки?
ми като с приятелите ми , ние бяхме точно 4ма но неразделни се събирахме в някой и пълехме торбички с вода и чакахме някой да мине и ги хвърлахме отгоре им![]()
1 зима взех дъската за гладене на майка ми и я обвих в найлон и я изнесох на вън на снега да се пързалям по снега![]()
![]()
С приятелите ми обичахме да търсиме изоставени къщи , всъщност сме намирали много и сме си ги присвоявали , но 1 път влезнахме в погрешната къща и някъф старец ни заключи от вън , а вътре имаше разни железа , тръби и други и ние толко ентусиазирани да излеземе му бутнахме къщурката на човека![]()
![]()
ОБичахме и да си "строиме" къщички с подръчни материалитухли кал , дъски , някой вземе пирони от вкъщи , друг клещи , трети чук и всяки глупости
![]()
правехме си "купони" обаче всичките от блока дет бяхме що годе на една въздраст , десетина човека и съберхме по 50 стотинки и си накупуваме зрънчо и безалкохолно , и това беше КУПОН![]()
![]()
заяждахме се с по-голями от нас и им бягахме![]()
имаше 1 момиче което акаше пред вратите на хората !![]()
![]()
Никога няма да забравя , значи зад блока имаме футболно игрище и си играехме , обаче имаше и много кучета и топката като ни избяга при тях ги меткахме с камани ! И един ден така се случи топката избяга там и аз мятам камани като за последно а пък в двора при кучетата Мерцедес последен модел за онази 2000 година не го знам какъв е и аз както си мятам точно във предното стъкло на Мерцедеса , стана на сол ! ноо се покрих де , казах че не съм бил аз , а случайно някой от аверчетата го е уцелил , стана така че никой не го плати стъклото а аз щях да се насера от страх![]()
![]()
има и още много ама ако тръгна да ги пиша .....![]()
I am what I am !!!
аз сега се сещам само за 2 неща
едното
в детската градина ядяхме така наречените "бананчета"...ма то тва не се брои щот може би 90% от вас са ги яли също
другото
с едно момиче от съседния вход бяхме избягали
Е не бяхме стигнали далече,после се прибрахме,обаче нашите се бяха побъркали
И тормозех много на баба ми котките и сега изпитвам угризения...
Май всички сте били по-зли от мене![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
ее гати диването си начиПървоначално написано от LiL-Tushi
![]()
![]()
а нии бяхме пълнили специални малки балони за водни бомбички-те за водни бомбички бяха напраини и целехме от терасата на ена фр и са крихме![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хехе аз пък като малка съм яла хлебарки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
веднъж като малка бях на село и с братовчедка ми вкарахме един кон в къщата..... щот заваля и ние да го приберем в къщи и се озова на верандата ....
абе ако почна да разказвам кви щтуротии съм правила...... няма да ми стигне страницата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Just smile...
Сещам се как с един приятел пълнехме кофички с лайна и ги мятахме в балконите на хората.
Заливахме и минаващи с вода... веднъж полях една майка с дъщеря й през прозореца, ама съм проста и не се скрих, та жената се развика по мене - може ли такова нещо!?! аз - дааа!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аааа, ти ме подсети![]()
и аз пръсках хората с вода, ама в повечето случай се криех доста успешно, ама веднъж мааалко закъснях и няква лекла дойде до нас и ми се разкрещя.![]()
![]()
![]()
иии кво още..
а, да
сложихме една от тия ъъ миришещи възглавнички (или пликчета, като се натисне с крак се издъва, като го натиснеш още веднъж се пука и миризмата е.... УБИЙСТВЕНА!!!!!!) , и ние сложихме 1-2 надути такива под изтривалката на една съседка, тя като стъпи те се спукаха и осмърдяха целия етаж![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Бях на 3 - залепих си дъвка в косата и преди някой да ме е видял, грабнах ножицата и отрязах доста коса. Бабата щеше да ме полудее като ме видя с новата ми пънк-прическа.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ami sus sestra mi prodavahme par4eta ot tyhli pred vhoda na bloka (i horata gi kypyvaha)
Su6to sme prodavali cvetia i djanki ma te ne sa interesni.
Spomiam si 4e pulnehme nailonovi plikove s voda i gi pyskahme prez balkona ot 5 etaj kato videhme 4e niakoi minava...
A i nosehme vsevzmojni jivotni v nas.Po edno vreme gledahme ky4e,2 kostenyrki,malko kotence,gulub i liastove4e kato samo ky4eto si be6e na6e
Su6to be6e mn zabavno(ama samo za nas..) kato prenasiahme vsi4ki stolove v hola,podrejdahme gi kato v y4ili6te i pi6ehme po belite steni s raznocvetni tebe6iri praveiki se na y4itelki
![]()
Za tezi se se6tam v momenta![]()
Веднъж като малка тръгнах да спасявам някакви кокошки на селодето щяха да ги колят. Спомням си че си правихме къщички с френдовете
.Сигурно има и още, но сега не се сещам
![]()
Taка аз си спомням,че като малка си правих прическа тип Кукла Барби, под масата с една ножичка бритонче и косата под дивана![]()
КАто ходех ваканциите при едната ми баба имаше едно момиче с което постоянно бяхме във война и ми метна едно от бодилчетата дето се лепкат в косата.За малко да играе ножицата
Във втори клас се търкал по стълбите в училище.нещо се спънах и на кълбо и надолу![]()
Отделно пипането на котлона да провера дали е загрял и ютията са ми специалитети.
Мм мразех да хода на детска градина и постоянно лъжех че ме боли корема за да си стоя вкъщи.Еидн прекрасен ден баба ми реши да ме заведе на лекар и тъй като през ден ме боли корема ме пратиха на някви изследвания.Като разбрах че трябва да ми вземат кръв/ужасно ме е страх/ веднага признах,че лъжа но вече беше твърде късно.
На нова година с баща ми имахме неуспешен изтрел на ракети.Едната се заби в блока срещу нас.Имаше едни като пеперуди и после ги търсех.Веднъж намерих една и я пипнах и се изгорих.
Последната ми случка с лепилото стана всеизвестна![]()
Л'бимо ми беше с една приятелка да звъним на разни номера и провеждаме следния диалог:
Ние: Ало, иамте ли роза?
Д:Не.
НИе:еми посадете си
и другия диалог
Ние:Ало Иван
Д;Няма такъв
НИе:може ли иван да се обади
Д:Няма такъв
Ние: Ало иван е някой да ме е търсил![]()
Абе дебилчета кво да ви кажа![]()
A da i nie se obajdahme na razni telefoni i procedyrata be6e slednata:
Obajdame se i kazvahme:
-Alo az sum Xan Asparyx da ste mi vijdali konia?
-$!?&%%§....
Sled malko pak:
-Alo Xan Asparyh se obajda da ste mi vijdali konia?
-&%$"&/...
I nakraia:
-Alo obajda se konia na Xan Asparyx da ste go vijdali? Ne ne ne zatvariaite! Znaete i kolko e trydno da se nabira s kopito?
![]()
![]()
Drygia nomer be6e da karame edna priatelka koiato be6e na 10-11 da pu6ka po telefona(izvrateno e ma naistina mn iako pu6ka6e)
Веднъж играехме на "волейбол" с братовчедка ми, и понеже топката фръкна много нагоре и двете се затичахме, гледайки нагоре и се блъснахме. Като по детските филмчета![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от LiL-Tushi
е смятай ти си точно като мене)))))
и а съм ги правил сичките неща
мисля че ще си допаднем за простотии![]()
![]()
![]()
дам иначе и аз съм целил хората с вода от терасата и много се кефих кат ги уцелвах по тиквата![]()
ама наскоро (мин седмица) някой ми напрай същия номер![]()
![]()
и мисля да пробвам тва да целя хората в автобуса с сняг, не съм го прайл
никога не е късно да прайш простотии, във всеки от нас живее 10-годишно лапе![]()
Любимия ми номер беше да стрелям по кокошките на комшииката с пистолет на съчми...Голяма забава падаше..
Веднъж една приятелка се беше покатерила на баскетболен кош,и ме дразнеше,та аз взех,че я цапнах с топка през главата,и тя се размаза по лице(падна като круша)-никога няма да забрава как ревеше зверската..А ся като се сетиме за този случеи се смееме...
Мн глупости съм правила като малка,но за момента се сещам само за това![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
амиии....не се сещам особенно...но помня само за 2 случея- в единия пих веро за чинииа в другия ядах кучешка храна...
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Леле ся като се сетя кви простотии съм праила..значи веднъж баба ми вика да дам на кокошките вода и отивам аз до мивката и гледам едно канче с вода и им го налях и после се оказа,че това било някфа отрова и кокошките измряха![]()
един път пък викам ше се скрия някаде от наще и къде,къде хоп в коша за пране при мръсните дрехи и аз да зема да заспя и наще обиколили махалата да ме търсят![]()
ааа и за още 1 глупост се сещам-аз и една фр бяхме на нейното село и викаме ше си праим салатка от цветя и зехме че пък опитахме от трилистника на баба й и само гледаш как върим към болницата аз-захапала една кърпа а пък мойта фр лапнала хляб и тогаз ма изкефи на връщане видях една катеричка![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Показвах си дупето на хората в автобусите. мхм
Заставахме на терасата с кака и почвахме да се провикваме като селяниПсувахме хората,заливахме ги с вода,а аз веднъж залях няква бабка с мастика...оная се побърка и ми се развика,аз й казах:Я млъквай ма,дърто
![]()
Помня,че веднъж мама ми беше купила гащички с опашка на слон и се разхождах из нас със събути гащи и се кефех пред огледалото![]()
Преди 2-3 години имах навика да си правя базици по телефона.Обаждах се на хората и ги лъжех,че са спечелили от няква лотария...или че има пожар...всевъзможни простотии.![]()
Помня,че веднъж скочих от втория етаж...тва беше тъпо![]()
Веднъж си хвърлих боклупа през терасата.
Когато бях на 13-14 с приятелчетата ми излизахме към полунощ и почвахме да драскаме по блокове и коли със спрейове.Много обичах графитите...и още де.Помня,че веднъж надрасках старото ми даскало..хах.
Помня,че си продавах миришещите картинки на кака за по 20 стотинки,ама една на Spice Girls й я отиках за 35![]()
![]()
![]()
Обичах да си правя земетресения в асансьора и редовно засядах![]()
Понеже с кака делим една стая от 1-2 години,помня,че много исках да имаме легла едно върху друго и аз да съм на втория етаж.Не знам какво стана една вечер,но аз паднах върху неяАз спокойно си скачах на леглото и после помня само как кака пищеше:помощ,този звяр ме души,помогнетее
![]()
Помня,когато бях първи клас и взех на мама запалката и се заключих при моята най-добра приятелка-кинефа,взех тоалетна хартия й я запалих.След тва тя тръгна да гори и аз се панирах и я пуснах на земята.Естествено подпалих кенефа и избягах от вкъщи![]()
Walk go home boy...
Ми като малка...на 4-5 годинки,скрих се в банята зад завесата и така стоях 3 часа,а наще търсят ли ме търсят..едвам ме откриха
Друга случка пък е,че когато идваха гости вкъщи,винаги се криех под масата в кухнята...по простата причина че ууумираах от срам![]()
![]()
тфа ме убиПървоначално написано от _BoSSy_
![]()
![]()
мале сички кфи сте диванета сцепих се от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
сички сте били големи беладжии а аз сам нетолкова буйно хлапе
помняна 6-7 години ритнах братовчет ми в корема голем кеф.Ма той кото се разреваа вдигна вик до бога. Пък кво конско беше ма аз ништо не чух![]()
а и му одарих шамар и му пламнаи се разрева де
пак беше голем кеф
а и още едно. Като бях малка много обичах да режа на майка китеника а после го криех под дивана.ма после мама кат разбра не ми се скара.![]()
помня че като бях малка нарязах дините на една баба 6тото много я мразех после с брат ми хвурляхме яйца,банани,ябалки,и други.хварляхме домати по прозорците на бабите.навирахме коко6ките в пералнята.ходихме по градините на бабите.кусахме цветята им.тва е
Рисувала съм по балатома в кухната под дивана, пила съм водата дету е оставала в пералнята след пране, изяла съм косъмчетата на една четка за зъби... и още мн подобни простотий..![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---