.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Tedi_sheep
    Guest
    Хах веднъж докато баб говореше по телефона се подстригах много, ама доста...и си хвърлих косата зад дивана.

Помня как са закачах с момчетата и те ме гониха и аз бягах и се крих във всякакви дупки.Беше доста опасно щот мн ги нареждах, знаех, че ако ме хванат ще ме набият ама продължавах и накрая като видях зор от бягане ги изказах на бащите им и те бяха наказините и виновните.
    Помня, че даже ги замервах с пържени картофи, яйца и орехи през балкона.Ей много обичах да ги дразня и до днес е така.

Град
    плд
    имах дакел ( почина миналата година ) като роди аз бях на 6 годинки
    реших че трябва да кръстя кученцата зех леген с вода и ножица и ги постригах .
    а одрязох си веждата на 7 и после си я лепих с Ц-200 ( лепило)
    заплетох си една четка кръгла и ходиш до фризьорката да ми я маха .
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    ЯЛ СЪМ ФАСОВЕ!
    i az i su6to taka sus susedskite deca iznasqhme koncerti na babi4kite
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

aa az sa setih o6te tupotii det sam praila - na4i osfen 4e sam zamervala terasite na eni babi4ki s kesteni i sam polivala horata s voda sam sa katerila po durveta barala sam utiqta i kotlona dokut sa bili gore6ti edin put se bqh opitala da izglada kilima i bqh razvalila utiqta na maika i be6e stanalo mn gadno petno na kilima a su6to kat bqh malka beh narisuvala cvetq za ba6ta mi na 4isto novite tupeti pila sam voda ot ku4e6kata punica i kat bqh mn mn malka na godinka i ne6ty s brat mi sme bili vurzali na ku4eto ni (miloto) vruzka s konservni kutii za da moje kat hodi da drunka ako sa seta o6te ne6ty 6a kaja
    P.P.-sry za angliiskiq ama taka mi e po lesno da pi6a burzo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    лелее казвам ви вчера се видях в ужас.Излезнах аз с един приятел да поиграем тенис на маса като доброто старо време и се появяват едни деца/някъде 1ви клас според мен/ и носат нещо закачено на пръчка и решават че ще го хвърлят на масата.При което тоя фрда вижда за кво става въпрос и ми казва да не гледам щото знае че няма да понеса гледката.Е да но видях.Една умряла мишка.. изпържена направо.. черна и разкъсана... и и се виждаха вътрешностите...казвам ви инфаркт щях да получа...а дечицата най-спокойно си обясняват как са намерили мишка, заровили са я жива и са поднали няколко пиратки... запалили ги те и се кефели кво става с мишката......
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    лелее казвам ви вчера се видях в ужас.Излезнах аз с един приятел да поиграем тенис на маса като доброто старо време и се появяват едни деца/някъде 1ви клас според мен/ и носат нещо закачено на пръчка и решават че ще го хвърлят на масата.При което тоя фрда вижда за кво става въпрос и ми казва да не гледам щото знае че няма да понеса гледката.Е да но видях.Една умряла мишка.. изпържена направо.. черна и разкъсана... и и се виждаха вътрешностите...казвам ви инфаркт щях да получа...а дечицата най-спокойно си обясняват как са намерили мишка, заровили са я жива и са поднали няколко пиратки... запалили ги те и се кефели кво става с мишката......
    олее господии тва е ужасноо
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

е да...гадничко си е
    аз пък съм виждала умрели котки по улицата, ама няма да разправям сега, че ше е гнусно

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си