- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Руси кичури на тъмна коса
selsko i grozno,po-dobre si napravi takiva,KOITO SA SAMO NQKOLKO TONA po-svetli ot estestveniq ti cvqt
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
selsko i grozno,po-dobre si napravi takiva,KOITO SA SAMO NQKOLKO TONA po-svetli ot estestveniq ti cvqt
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Иуу... Ако искаш да заприличаш на момиче от ромски произход това е прическата за тебЛично аз не бих се направила така... по-скоро бих се обръснала 0 номер
![]()
![]()
Първоначално написано от be_true
![]()
На тъмна коса русите кичури стоят много грозно знам от личен опит .
+1 Ъъъ руси кичури на тъмна коса...доста селянско,не си прави!Първоначално написано от be_true
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Не ми харесва...
eii opraix si kosata i sq mn i se kefq
na4i xodix na friziorka 2 puti da mi maxa kunata s obezcvetitel boqdisa mi q svetlo kafqva i posle na rysi ki4yri malko poizgorq i za tva mi q postriga puk predi si mi be6e po4ti do krusta no kakto i da e vajnoto e 4e sega stana syyyperrr
Pochti nikoii ne znaee kakkk tochnoo izgejda kosata ti makar opisanieto . I az imam tumna kosa noo ne cherna mislq da si napravq kichuri kogatoo pitahh priqtelkii i te mi kazaha: " AKO SI PRAVISH RUSI KICHURI PO DOBRE PREDI TOVA SI ISVETII KOSATA" no puk tunkite kichuri na tumo kestenqva kosa sporetmen sedqd dobre no ne mnogo rusi za tova ideqta e probvai puk kakvoto stane nai vajnoto e che ako ti haresvat ne slushai drugitee tova si e tvoe mnenie !!! :P :P :P
темата е стара.
Hostis Honori Invidia