- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- еврей ????
вчера гледах секса и града с един фр и даваха там че един мъж е мн добър в шпаклите и само така задоволяваше там една от главните героини , и тоя фр вика че е той бил еврейн (мъжа от филма) щото само те не правили секс ми само френска , пак другите мъже гледат да задоволяват жената с челана си. така ли е наистина??? спомних си че при еврейте май ги обрязваха ама не си спомням това да пречи на секса май пречеше на самозадоволяването.извине е ако има правописни грешкии някоя дума която тряжбада е по-цензурирана .мерси за отговорите .мн ми е интересно :P
Как ще лижат само...просто онзи беше луд и можеше да прави само това.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ох незнам...ако еврейте не правят секс как тогава все още има еврей![]()
ha i az go gledam :P sled 1 minytka po4va![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
и аз го гледах и се почуди над това![]()
![]()
![]()
А аз въобще, ама въобще не обърнах внимание на това, че онзи е евреин.Първоначално написано от spiteful_pz
Обрязването НЕ пречи на мастурбацията, нито пък на секса. Едиствено при обрязаните момчета леко се намаля чувствителността на главичката (поради загрубяването на кожата), в следствие на което времето за достигане на оргазъм може да се удължи.Първоначално написано от BallFace
![]()
Първоначално написано от nata6ka
къв бил![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
pfff...tova e film sashoto se spomenavashe i vav filma `The Belive`toq deto go vartiqt vseki den po D+ i D2 s evreina natcist tam kato mu vzemaxa interviw pak kaza ce evreite obicali da im duxat i te da zadovolqvat jenite pak drugite xora zadovolqvali s kucana![]()
be de da gi znam,da sa opravqt...film kat na film.
Ще кажа на мъжа да си сменим вярата. И без това предпочитаме оралните ласки![]()
DA TI EBA I TYPIQ PODPIS VE LAPE GROZNOПървоначално написано от Timbaland
Слава Богу не съм единственият. Какво по-хубаво от оралната любов ?Първоначално написано от krem4et0
wtf
На мен сексът повече ми харесва.
Тук не мога да споря, перке съм цвете ощеПървоначално написано от `Death`Whore``
.
wtf