.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    poprincip dqsnata 4ast na jenata e po-razvita i tova e savsem normalno,daje ako se zagleda6 sigyrno 6te se okaje 4e i ednata ti garda e po-golqma....tva e ne6to savsem normalno i na dali 6te go zabeleji priqtelqt ti,apak i da go zabeleji ko..?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: срамни устни - ужас

Цитирай Първоначално написано от gotina_teenka
    мислим да го направим с приятеля ми,обаче ме е страх малко защото имам малък проблем едната ми срамна устна е по-малка от другата. и малко се притеснявам..кажете ми че не съм само аз...оффф мн съм се спекла покрай това
    Това е нормално. Ако те притеснява твърде много - има козметични операции, които не са много скъпи.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Re: срамни устни - ужас

Цитирай Първоначално написано от gotina_teenka
    мислим да го направим с приятеля ми,обаче ме е страх малко защото имам малък проблем едната ми срамна устна е по-малка от другата. и малко се притеснявам..кажете ми че не съм само аз...оффф мн съм се спекла покрай това
    ni6to v tqlotot na 4oveka ne e surazmerno.ako se zagleda6 pokazaleca na dqsnata ti ruka e po golqm ot toq na lqvata,dqsnata ti gurda su6ty....i taka sus vsi4ko tva si e normalno...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Нищо ти няма ама кат си помисля че и моето гадже някои ден може да не иска да правим секс заради подобна глупост и ми става лошо/смешно/тъпо...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си