- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ДА СТАЧКУВАМЕ ПРОТИВ МАТУРИТЕ
TIQ SA MN GOLEMI TUPACI I PREDLAGAM DA STA4KYVAME I BEZ TVA E MODERNO DA SE STA4KYVA NALI VSI4KI PONEJE SI NQMAT RABOTA
И да стачкуваме и да не стачкуваме, никои няма да ни чуе!!Тва не можеш ли да го разбереш през последните 2 седмици..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
нищо няма да постигнем и да стачкуваме просто сме прецакани...![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
напротив можем, не сме прецакани а вие сте безнадежден случай песимисти и мързели от към гледна точка бъдещето ви до смъртта.
може да се направи малко ли родители на 12-калсници (много от които учтели и юристи) ще се присъедният а? а малко л идела мислите че има в съда против МОН
осъзнайте се изход винаги има само тряа се бориш
тва е в тоя живот - борба, ако не сте го осъзнали а сте в 12 клас е голяма загуба.... за да оцелееш и да си уважаван тряа да се бориш и да протестираш срещу несправедливостта
ПРОТЕСТ ДО ПОСТИГАНЕ НА ИСКАНИЯТА!
Евала бате ти май си най-разумния тук! =D> Личи си ,че си vodoleiПървоначално написано от vodolei4e_m
Всичко различно от победа е неприемливо!!!
и аз съм за стачкуване и то не за друго а защото през 2002г матурите са отнеми същото защото ние сме почнали да учи по програма която не е предвидена за матури за това имаме право и ние на глас.ба ще стане яко и даскалите и учениците да стачкуват.
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
то друг вариант има ли... само трябва да продължат горсктие, да почнат лекарите и всички останали, да стане един хаос че всеки (включително и простичкия народ не само упрвавляващите) да се вземе в ръце най - накрая - щото в момента и да ги махант сичките коит са министри, тея коит ша сложат ше са пак такива (просто всички са такива в момента)Първоначално написано от *Never_Again*
П.П. kahn.... мерси , засрамих сехах
![]()
и ще продължават да са такива докато 80 годишни старци имат право да гласуват!
Представете си колко сме зле,след като до стачки се стига..Каде другаде го има тва..Колкото и да се борите за тез матури-вече е решено..Хабите се.Нз тва си е мое мнение![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
misli6 li 4e nqkoi 6te oburne vnimanie i 6te ima efekt?Първоначално написано от vodolei4e_m
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
посетете този сайт .. изцяло изработен е за матурите и акк може д асе организират ученически стачки из страната
http://www.maturi2008.hit.bg
Или ще ги махат или има и друго решение, още по-лесно от всичките, даже не трябва да ставаме от леглото!
На 1ви юни когато са матурите НИКОЙ да не ги решава!
Така, ако едни 80% не отидат на матурите ще ги отменят във всички случаи![]()
awe nie mai samo si govorim i ni6to ne pravim haide neka se razberam koga kade kvo 6te pravim i az sam protiv maturite ama iskam deistvia a ne samo dumi i spored men ne samo za maturite mislia 4e 6te e hubavo da sta4kuvame i za uveli4enie na stipendiite i ako slu4aino ni skasiat vakancite to togava i za tova
haide daide serizno da sat4kuvame a ne sega samo da si puskame temi i da si davame naprazni otgovori
1-vi noemvri v sofiq pred ministerstvoto ot sutrinta o6te!!!!!Първоначално написано от girl88
az nqma da otida 6tot sam dale4e ... ako iam drugo sabirane 6te otida
ama pone u4enici i roditeli i u4iteli ot sofiq ako se saberat nqma da e nikak malko
a ina4e hora koito ne sa ot sofiq moje da se sabirame v na6ite si gradove
primerno za Ruse na plo6tada pred ob6tinata e mnogo qko (a i ima mnogo kameri i posle 6te ni davat po novinite - toku vij nqkoi ni vidql i nas)
da se vika i vatre ne moje da se raboti![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
da ama 1 noemvri e 4etvartak i sam na daskalo daite osven sabota ili nedelia da stane oh ama verno haide da se sabereme koi sa za koi sas sigornost 6te doidat na 3 nomevri (na 3-ti 6toto togava se pada sabota) za da sta4kuvame aide verno moliavi bez laji kajete koi sas sigornost 6te ste pred ministerstvotoПървоначално написано от vodolei4e_m
a we ... ahahah koga na parvi noemvri si u4ila?![]()
![]()
на началната страница на сайта даден погоре пише нещо доста егоистично според мен : " Знаеше се, че матури ще има най-рано през 2008-2009 г. , но в последния момент, по средата на учебната 2006/2007г. , той спомена нашия випуск." това какво значи , че матурите трябва да се премахнат само за този випуск ли ? аз съм 11 клас и хич не ми се нрави да отменят матурите за този випуск а за моя да има ... за матури / задължителни/ трябва да има предизвестие поне 4 години това ще рече , че тези които сега са 8ми клас ще могат поне да се подготвят повече ... сигурно доста 8мокласници са ми бесни , за това ще кажа , че според мен е най-добре да нямаме матури защото са безмислени5 години ни оценяват , постигнали сме каквото сме постигнали и изведнъж идва една матура която всъщност никаква работа не върши ... ако някой може да ми обясни смисъла на матурите ще съм много благодарна
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
напално си права като бях 8-9 калс (сега сам 12) казах матури ще има но най рано 2008-2009 точно както си прочела, а сега го ни го натресват на нас, и за това се вълнуваме, защотото вие - сегашните единадесетокласници- трябваше да сте първи с матурата а не нив да еба....Първоначално написано от tequila
![]()
а смисълът на матурите е много прост
в едно училище изкарваш 6 без усилия в друго с 1000 зора
това е приравнителен изпит и тряа да го има
но сегашните 11-класните тряа да са първите които да го държат!
До колкото чух по новините,матурите са под въпрос заради стачката на учителите пропуснатият материал,така че 80% ще се отменят,или поне за сегашните 12класници.
Някакви зубарчета от френската гимназия даваха интервю,обаче,че щели да се подготвят и не било нужно отменянето на матурите.
Така че,наистина трябва да се покаже несъгласие от ваша страна,иначе ще сметнат,че сте подготвени и ще ги оставят.
прав си, а не трябва ли да има период от поне 4 години преди първата задължителна матура ? а не 1 както е сега ... защото от една година насам стана ясно , че ще полагаме матури ...Първоначално написано от vodolei4e_m
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Матури не трябва да има за всички ученици които тази година са в 7-12 клас,всички те трябва да завършат средното си образование без да полагат матури,понеже всички те се обучават по една и съща програма в която матурите не са заложени!Матури трябва да има за сегашните петокласници и шестокласници които учат по новата програма и в тяхната програма матурите са заложени!Което показва че първите матури трябва да са най-рано след 6-7 години!
=D> .Сега остава и Данито Вълчев да го разбере товаПървоначално написано от doctors
hahaha verno weПървоначално написано от vodolei4e_m
gledaite kva sam smotana hahaha ok aide togava na 1 noemvri verno da se saberem oba4e da ne stane taka 4e samo az da otida i nikoi dr da nqma haide seriozno kajete koi sas sigornost 6te doidat