.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Малък проблем или незнам точно

Здравейте драги читатели на форума.Значи имам малък проблем или незнам как да го нареча.Тази година съм 9 клас в нова училище нови ученици и т.н. та проблема ми е в това че със непознати свиквам малко трудно и първата седм ние само 1 седм учихме де малко странех и повече движех сам.Направих добро впечатление на учителите че съм сериозен и стабилен но нз стоя сам разговарям нали правим мохабет но ще свикна а другият проблем ми е в това значи аз излизам с по големи момче и нали като ходим диско и насам натам ходим на диско повече на нощни а почти всички мои набор ходят в така култовите селски заведения но проблема е в това че там ходят момичетата на моята възраст или + - 1 година по малки и големи и за това непознавам много колкото мен и нз дайте някакви съвети

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    начи ти искаш да те запознаем с някое момиче на твойте години?
    Почни да излизаш с тея от твоя клас дето са колкото тебе и те ше те уредат ако не можеш сам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Inside the temple
    Еми човек, намери други допирни точки с тия момичета освен тъпите заведения. Айде сега, един разговор можеш да завържеш предполагам.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на Blab
    Не разбрах момиче ли си, момче ли си..., но правописът не е сред силните ти страни...
    Иначе тузаро ти каза, излез със съучениците си...

Град
    Blondeland
    а?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Може би ако кажеш какъв точно ти е проблема ще можем да ти помогнем ...
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

За какво по-точно да ти дадем съвет?

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

И аз не разбрах за какво по точно искаш съвет

ТЪМНА ИНДИЯ

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    В това, че излизаш с по-големи от теб няма особено голямо значение.. Не е задължително приятелите да са на една и съща възраст... Ноооооо можеш да пробваш да се разбираш повече ссъс съучениците си...говорете си повече, разхождайте се.. и всичко ще си дойде мястото.. Можеш дори да използваш времето сега, уикенда - обади им се ..
    HaPpiLy EvEr AfteR

Ко ти пука ? излизай си с тия...а ако толкова настояваш тузаро е праф.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен Аватара на suantito

Re: Малък проблем или незнам точно

Цитирай Първоначално написано от Micitooo
    Здравейте драги читатели на форума.Значи имам малък проблем или незнам как да го нареча.Тази година съм 9 клас в нова училище нови ученици и т.н. та проблема ми е в това че със непознати свиквам малко трудно и първата седм ние само 1 седм учихме де малко странех и повече движех сам.Направих добро впечатление на учителите че съм сериозен и стабилен но нз стоя сам разговарям нали правим мохабет но ще свикна а другият проблем ми е в това значи аз излизам с по големи момче и нали като ходим диско и насам натам ходим на диско повече на нощни а почти всички мои набор ходят в така култовите селски заведения но проблема е в това че там ходят момичетата на моята възраст или + - 1 година по малки и големи и за това непознавам много колкото мен и нз дайте някакви съвети
    Еми така е и аз ходя на нощни а там само големи каки и ако забия нещо значи ми е вързало яко.най добре ходи си на ноща излизай и с връсниците си, а до това че си в ново училище нови приатели след 1-я месец ще сте си друшки се едно сте били цял живот заедно.Аре толкова от мен живо здраво...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си