- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Виле Вало (HIM) vs Бил Каулиц (Tokyo Hotel)
Първоначално написано от пор
От къде имаш тази информация?
![]()
Един приятел ми говореше, че си пише с някво момиче (българка), дето живеело във Финландия... при тва във входа на Виле. Вратата на апартамента му била вечно отворена, смърдяло на трева и вътре влизали основно мъже, ама от по-нежните. И такам.Първоначално написано от dark_wings
От една страна не ми се вярва, щото трябва да е ебати случайността - българка в неговия вход, която пък се познава с мой приятел, който пък ми казва на мене.. пък аз в тийнпроблем.![]()
Но от друга.. за кво да лъже. Големи хора на по 20 и нещо, знам ли.
Абе, и некрофил да е, пак си остава култов... и като музикант, и като визия.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Има си много причини...Тва дето го е казала ми се струва доста абсурдноза кво да лъже![]()
Мене не че толкова ме интересува той...Не съм тръгнала да се женя за негоАз се кефя на музиката им и ме не интересува кви са.Мисля,че не трябва да вярваш толкова на източниците ти
![]()
А ти толкова много ли харесваш Вилле,та чак той краси мястото ти за аватар?
Може да е би, което обяснява и психическите отклонения![]()
Но инак...б**ти малоумната анкета, щях да пометна от ужас![]()
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
Просто лъжи от такъв характер са характерни за някви 12-13 годишни... Пък и повечето изпълнитли си имат някви странности, както спомена MadHatter, което му е върла фенка!![]()
Как да е, тва не ни влиза в работата така или иначе.![]()
Инак да... има едно особено излъчване. Просто ме кефи, не съм влюбена в него.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
A такаИнак да... има едно особено излъчване. Просто ме кефи, не съм влюбена в него.![]()
![]()
И двамата са отвратителни,ама понеже ненавиждам всичко свързно с Кинеф Папирус ,гласувам за Виле.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Виле,защото ми е любимец....другото нещо няма да го обсъждам|17 гласували за Бил|
Първоначално написано от lunnoto_momi4e
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Педал срещу гей супеееер
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
HIM![]()
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
много ясно 4е бил![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
При положение,че нямат нищо общо къде сте тръгнали да ги сравнявате..![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Виле, разбира се. Все пак по-хубав, не хубавА.
Е тука място за сравнение няма просто... Не, че мноого харесвам Виле, но пък ме радва. И пеенето, и излъчването. А оня не мога да го слушам камо ли да го гледам.
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
И двамата изключително много ги мразя, но виле вало ми е малко по-малко гнусен![]()
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!
Няма база за сравнение... но все пак Виле, разбира се![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Кой е по-по-гей? Бил е по-гей, ама и за другия може да се поспори...
Две ръце и два крака за Виле![]()
+1Първоначално написано от xpucuto
![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Първоначално написано от Away From Hell
И на двете групи имам точно по 4 песни с едната разлика,че на ХИМ ги слушам,а на ТХ не .. и закво ли ги пазя? .. Та както и да е. Нито единия,нито другия не ми харесват като визия,но все пак Виле.