- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Виле Вало (HIM) vs Бил Каулиц (Tokyo Hotel)
Хаха все едно да ми кажеш
Азис vs. Урсула![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
И двамата не са ми любимци, но ако трябва да избирам то определено Виле. Бил изобщо не го харесвам, но има интересна прическа, която на моменти ме плаши![]()
Виле естественоНаистина от мн отдавна не слушам метъл но има някои песни на ХИМ които още си ги пазяи са уникални... А тия Токио Хотел са ми супер бозави и само петнят името на метъла. Бе представете си Емо Метъл - явно е някав нов стил
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Досега не бях го чувала тоя Виле и ся гледах клип с негови снимки в zazza...и гледам повечето тук са за Виле ама мен си ме кефи Билсеки си има мнение
![]()
Sega pak Ville Vallo da ne e po krasiv ot Bill Kaulitz!!
mom4e kato Bill ne sa6testvuva!!
are you loser????
Bill e tolkova nejen i strahoten!!!!<3
az glasuvah za Bill!!!!
nai krasiviq e..
ama i Ville Vallo ne e lo6..prosto sam zalepena za Bill!
<333
gotova sam na vsi4ko za Bill i negovite pesni!!!
Du bist meinen leben!!!
Първоначално написано от Bill
\
/
aide be kade ste sega "golemite" fenove na TH???
NALI IMA MN V BG KADETO GI HARESVATE?!?!
sega iskam va6ata pomo6t da kajem koi e po hubav!!?
ili vi e strah da pi6ete?!?!?
6tom ne za6titavate Bill togava NIKAKVI fenove ne ste!!![]()
gotova sam na vsi4ko za Bill i negovite pesni!!!
Du bist meinen leben!!!
Какво общо имат те двамата, че сте тръгнали да ги сравнявате? Нито по музика, нито по визия.
И все пак по-добре оня дето си спи с цигарата, отколкото някакъв травестит, който майка ми помисли за Аврил Лавин![]()
А и ХИМ имат някои свястни песни. ТХ ми звучат на немски поп.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
БИЛ КАУЛИТЦ естествено!!!Та той е такова сладурче,че няма на къде повече![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
![]()
![]()
![]()
1-напълно подкрепям и
2-тоя коментар ме размаза
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Виле Вало (HIM) ест!!!!![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
бил каулиц![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
И аз не разбирам как можеш да сравняваш Виле с онзи сексуално неориентиран глист. Отговора ми на анкетата мисля, че е ясен на всички. btw и като гласови данни нямат база за сравнение. Тъпичка анкета с две думи
.
Аз предпочитаммм БИЛ .. нз що .. ;Д ъхъхъ
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
johan hegg![]()
paska
оффф тва е хипер смешно !!! баси комплексираните деца сте..да гледате външния вид..няма място за сравнение и двамата са доста различни и красиви сами по себе си..
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Първоначално написано от GutCandy
![]()
![]()
Ебати анкетата, ебатиБил е педерас (поне като го гледам на външен вид) и фенките да не се обиждат
![]()
AMON AMAAAAARTHHHHHПървоначално написано от astralized
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
бил ми прилича на много хубаво момиче(ванеса хъджинс примерно) с тъмен грим.гласувах за виле вало
Ville![]()
Естествено, че билчо прилича повече на жена...а не е ли това въпроса?![]()
Да бе да...Бил е много сладко ангелче...но не може да става дума за сравнение..той с неговата женствена красота може да забърше само някоя 12годишна пикла...Докато Виле е мъж...Да не говорим за песните...Бил с неговия мутиращ гласец може само и единствено да си мечтае като порасне да стане като Виле....Виле Вало пее като бог...първо ниско,после високо...хайде че се размечтах....
Това не означава,че сам от ония момиченца дето първо се кланят на Бил,а после казват,че е гей.....Просто няма място за сравнение.....![]()
ПреКалено МнОго СтанаХа лОшИте МомИчеТа.ТряБва дА иМа и ДобрИ за да сМе РАЗЛИЧНИ...