- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте си помисли... ама чесно!
Ако сте момиче , харесали сте дадено момче. В последсвие се опознавате и разберете, че е на 18 г. но никога не е имало гадже, никога не се е целувало, да не говорим за секс... Как бихте гледали на него ?
/Причините за това според мен са - израстване в среда в която са орязани тия неща и е направило изкривено разбиране и чак сега е дошъл на себе си, но има да се трупа опит и т. н./
И другия ми въпрос е - ако се приема за резил (аз така мисля), как би могло да се скрие това и дали е възможно![]()
мм да позная...ти си тоя задръстеняк?
...по темата...ми ко да ти кажа...въпроса е интересне но едва ли някои тука мое да даде обективно мнение понеже всеки се развива като личност по строго определен уникален за него начин...всеки си има някво разбиране за света...в случая вариантите са 2 според мен:
1.Може да е от ония гадните зубрачи (с извинение) дето животът им се свежда до 3 неща...зубрене-зубрене-зубрене...правете разлика м/й зубрене и учене...сам моеш да си праиш изводите защо е на 18 без гадже,целувка и така...
2.Може да е от ония странни типове дето чакат подходящата цял живот...(т.е. нещо катовузприемането за тецвеността преди 1 брачна нощо)...което честно казано не ми се вярва никак...може просто да не му е било до тва...кактко ти казваш да е израстнал в среда дето са как да кажа...светлинни години назад...т.е. темите им на разговор да се свеждат до тва на кой къв епик му е паднал неска в Молтен Кор...(ВоВ е играта...)
Определено това не значи че не моеже да се отръка пича и да влезе в крачка...фани си кака да те отръка нали така?А дали мое да се скрие...хмм...едва ли...по мн ама адски мн неща мое да си проличи кога некое е зачукан в земята до толкова че да не мое да погледен едно момиче в очите докато си говорят...всъщност ко значение има?че ше пада резил пред некои друг...незибейно е но моеже да поправи грешката стига да има някоя кака да го отръка... (:
az bih si pomislila tova momche oshte ne e sreshnalo pravilnoto momiche tova che ne se e zeluval i ne e imal gadje ne e tolkova losho i spored men ne go pravi zadrustel tup ili kakto iskate go kajete az mislq daje che az lichno bih se zaintriguvala oshte poveche zashtoto az bih bila 1to momiche koeto shte moje da go zelune ili 1to gadje zamisli se momchetat obichat da sa 1vi zashto i momichetata da ne iskat da sa![]()
mnogo te obicham
Ми супер! Не е някое изратено копеленце, чукащо се с всяка втора и бившо гадже на всички момичета в дискотеката.
Em otna4alo 6te mi e malko stranno ama ako naistina go haresvam s vremeto 6te svikna s tazi mis1l![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
i kakvo ot tova 4e ne se e celuval? moje bi e u4el mnogo i e znael kakvo iska i na pyrvo mqsto da mu e obrazovanieto? nqma ni6to sramno 4e ne se e celuval do sega, ei sq kato ide v universitet 6e vidi6 kak 6e se oprai
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Не мисля, че ще ми направи особено впечатление.![]()
Бившият ми беше на 18, когато тръгнахме. Беше се целувал, но реално не беше имал гадже - няколко за по 1 седмица и една, с която ходили 10тина месеца, но се виждали веднъж в месеца. Не помислих нищо лошо...беше ми странно, разбира се...познавам мъже и на 20, които са девствени или не са имали сериозни гаджета. А не са умствено изостанали.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
в това няма нищо странно и аз познавам такива момчета..пък и по-добре да си е нямал гадже отколкото да е минал половината град...
There are times I could come to you and hurt you...
Баща ми за пръв път е имал гадже на 22 - сещаш се, че това е майка ми. Не ззнам какво си е помислила тя, но щом вече толкова години са заедно... Той казва, че не му се е занимавало с други, бил чакал неяСегурно се базика донякъде.
Аз не бих си помислила нищо лошо за такова момче. Както казаха по-горе, по-добре девствен, отколкото минал половината град. Все ще го науча да прави това-онова като опрат до там нещата. Струва ми се супер сладко, когато момчето се срамува да ми каже, че си пада по мен или го е страх да ме опипва - затова ме кефи да излизам с момчета на моята възраст, а не на по 20-25.
Za6to pak da se priema za rezilKVo sega zadaljitelno li e vsqko mom4e da zapo4ne da vodi polov jivot na po 15-16 godini...Vseki sam si precenqva koga da zapo4ne a pak na vaprosa ti kak bih gledala na nego ...emi ako go obi4am vaob6te nqma da me pritesnqva vakta 4e ne se celuvalo ili pak 4e ne e pravil sex...
Ех вече ако не си правил секс до 18 значи си задръстен така лиЕмии според мене няма нищо лошо да си помисля...даже обратното,че не е някъв женкар дето да оправя всяка срещната
![]()
За всичко има време.Не се тревожи.Има много такива момчета дори не на 18 а на 30.![]()
ем нищо няма да си помисля , щото тва си е негово решение и мен това не ме касае ..бих му казала ЕВАЛА...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Бих гледала на него като срамежлив и притеснителен човек...Първоначално написано от 6ibanqka
Но ако има странични наклонности,може би на неориентиран...т.е не харесва момичетата,а го е срам от това,че го привличат мъжете...
Зависи!
Може аз да съм подобна задръстенячка...както казаха,защто сега си нямам гадже,незнам,но скоро нямам намерения да имам![]()
Казаха ми,че съм тъпа,че сигурно ще чакам да стана на 50 за да съм достатъчно разумна...
Ама от една целувка или гадже или мастурбиране-ПО-УМЕН НЕМА ДА СТАНЕШ КОЛКОТО И ЧЕСТО ДА ПРАКТИКУВАШ ОПРЕДЕЛЕНО НЕЩО!!!
Според мен или те е срам или се мислиш за неудачник или си мнооого грозен прът или си гей или...абее има много възможности,защо не помислиш какъв си и после да те интересува за какъв те взимат!
И да подкрепя едно мнение:
"Момчетата обичат да са първи,защо и момичетата да не са?"
Ами наистина е така,ако не си грозен няма за какво да се притесняваш...а и да си...приятели винаги ше има!
тва не е вярно... тва че е девствен даден мъж не значи че не е женкар...Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
Ще направя всичко възможно да остана първата и единственната за него и много ще го ценя, ще държа на него. Какво от тва че е на 18 и не се е целувал или не е имал гадже? Да не би да има има възрастови граници за това да се целуваш или за гадже? Като си на 18, си прекалена стар и тряя да те е срам че нямащ опит ли? НеразбирамПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
Ако бях момиче, бих тръгнала с него с удоволствие.Първоначално написано от 6ibanqka
Само че не съм момиче и момичетата не са такива..![]()
Всъщност какво значение има? При момичетата е по-сложно, защото може и месеци да ги боли, но поне девственикът, с когото аз съм била, доста бързо влезе в крачка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
NE BI ME OTBLUSNALO TOVA 4E NE E PRAVIL SEX I NE SE E CELUVAL ,NAPROTIV DAZE 6E SE KEFQ 4E SUM MU PURVATA
tfa 4e ne e imal gadje i ne se e celuval ne e ot takova zna4enieako sre6tna takova mom4e i se hvaneme 6te se izkefq mnogo 4e 6te buda purvoto momi4e v jivota mu
![]()
![]()
Първоначално написано от -4arovnata-