.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    при отговор имам си гадже използвам-ама Любовник си нямаш нали,пък и аз не ревнувам -ест след тва си тръгвам
    а тва е много весело и на мен ми се е случвало. Пиша си с един по чата и той ми предлага, и аз му викам: "Сори, пич, много си готин, ама аз съм заета." И оня каза: "Е няма нищо де аз не съм ревнив.. Ама не ми отговори? "

Иначе по темата - не разбирам кое ти е трудното ? Ако не заговориш едно момиче, как ще си намериш гадже а ? Има много теми за обсъждане - каква музика слуша, интереси, предпочитания.. Няма да е лошо и да й напраиш някой и друг комплимент и си готов

Да ти кажа,много момчета имат твоя проблем-не знаят как да заговорят едно момиче Мисля,че трябва да преодолееш срама да се отпуснеш и да действаш-никое момиче не хапе

ami kvo da ti kaja...vsi4ki mom4eta koito sa me zagovarqli vinagi zapo4vat s-zdrasti,kak si,kvo pravi6...ob6ti ne6ta
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Не знам на колко си,но според мен с времето ще го превъзмогнеш! Просто трябва да не ти пука,а като се замислиш наистина няма за какво ти пука! Един живот живееш-живей си го,както искаш! Със сигурност ще те отрязват,но гледай да го приемаш с усмивка! Просто не приемай нещата толкова сериозно! Пък и съм сиг,че можеш да заговориш момиче,ако не се притесняваш! Айде,аз съм с теб!
    shake me baby

Град
    Синя София!
    Хммм...Аз лично насочвам мислите си единствено към (Щях да кажа обекта, но няма да го направя, за да не си помислите че съм кретен.)момичето защото от всяка мисъл за околните ме хваща срам, но лека по лека усвоих непукизма и вече нямам проблеми.

А и ако те отрежат да не ти пука!Следващият път ще успееш!
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    пич има и друг вариянт да я попиташ направо за кво иска да си говорите повечето момичета обичат да бъбрят питаш какво и харесва от какво се вълнува такива неща на момичетата им е хубаво да се интересуват от тях праскаш някой комлимент и си готов :P

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от love_me93
    при отговор имам си гадже използвам-ама Любовник си нямаш нали,пък и аз не ревнувам -ест след тва си тръгвам
    а тва е много весело и на мен ми се е случвало. Пиша си с един по чата и той ми предлага, и аз му викам: "Сори, пич, много си готин, ама аз съм заета." И оня каза: "Е няма нищо де аз не съм ревнив.. Ама не ми отговори? "

Иначе по темата - не разбирам кое ти е трудното ? Ако не заговориш едно момиче, как ще си намериш гадже а ? Има много теми за обсъждане - каква музика слуша, интереси, предпочитания.. Няма да е лошо и да й напраиш някой и друг комплимент и си готов
    Подкрепям...
    Бтл, не знаех, че вече ти е предложил... Последно помня, че на кино те кани... Що не го поканиш да му ударите по един бокс Е,не, сори тва беше майтап... (към love_me93)
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Цитирай Първоначално написано от love_me93

Подкрепям...
    Бтл, не знаех, че вече ти е предложил... Последно помня, че на кино те кани... Що не го поканиш да му ударите по един бокс Е,не, сори тва беше майтап... (към love_me93)

а кой каза, че говоря за тоя, за който си мислиш заблудена душица си нее, тфа стана отдавна, просто си го помна, беше мн весело като го изръси

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    "здрасти,искаш ли да се запознаем"?-ако каже да(Запознайте се)-ако каже НЕ(минаваш към следващата)
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Dokolkoto znam momichetet ne hapqt(e pone povecheto ne go pravqt xqx)budi sebe si otpusni se i deistvai. :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Отпусни се..Не мисли какво да и кажеш, за да и направиш впечатление, а просто се дръж нормално..Гледаи на нея като на приятел, а то другото само ще доиде..В един момент ще се появи тема на разговор, от която и двамата се интересувате
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Цитирай Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
    Dokolkoto znam momichetet ne hapqt(e pone povecheto ne go pravqt xqx)budi sebe si otpusni se i deistvai. :P
    аз хапя

Re: Иам проблем с момичетата ;(

Цитирай Първоначално написано от TraviS_
    Имам проблем с момичетата...не мога да ги заговарям.винаги когато се пробвам така се паникйосвам че забравям какво да я питам не че знам как да започна разговора .До ся съм имал 7 гаджета и с всичките някой ме е запознавал и помагал шот както казах не моа се сетъ с каква реплика да я заговоря . Малку са момчетата който ше могат да ми помогнат така че искам главно помощ от момичетата. 10х Предваритeлно
    Да не би да си ходил с тях в една и съща седмица...?Тъй като гледам май май...имал 7 гаджета и нз как да заговори момиче...омг.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ами заговаряй ги с Здравей.Как си? .... Тоест неща , който можеш да си кажеш с един непознат човек небъди толкова срамежлив, защото няма да ти помогне много ! Отпосни се мисли за момичето като твоя приятелка (или поне , че ще ти бъде такава) Винаги гледай първо да станеш приятелка с нея , а не както много други момчета веднага да искаш да тръгнеш с нея и всичко да е ОК ....
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Ми започни със реплика ,която няма да отблъсне момичето , а ще я накара да се усмихне . Най-лесно е да опознаеш едно момиче или да я заговориш в скайп , но все пак трябва да можеш и в реалния живот .Иди на дискотека пийни МАЛКО и се изтреляй към някое привлекателно момиче
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Град
    The endless river

Re: Иам проблем с момичетата ;(

Цитирай Първоначално написано от TraviS_
    Имам проблем с момичетата...не мога да ги заговарям.винаги когато се пробвам така се паникйосвам че забравям какво да я питам не че знам как да започна разговора .До ся съм имал 7 гаджета и с всичките някой ме е запознавал и помагал шот както казах не моа се сетъ с каква реплика да я заговоря . Малку са момчетата който ше могат да ми помогнат така че искам главно помощ от момичетата. 10х Предваритeлно
    По-дяволите не се спичай! Говори глуости и яко трябва си помагай с алкохол Помисли дали има причина да се паникосвяш? Според мен няма! Ти яко намираш такава продължавай да се сдухваш.Ако ли пък не просто им ръси простотии така че да умират от смях.......с това ще ги спечелиш.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    sofiq
    boje pak az svqlqm hora bez da razbera.... govoreh si s edno mom4e v tramvaq s edna fr bqh i mom4eto nqma6e bilet i doide kontrola i az na ebavka mu vika da be kartata ti e v dr qke se taka staa i mom4eto si sliza i fr-kata mi mi vika ne te li e sram ne plano ne poznat az dokt zahapa... lesno e moje ako si po6a4 da si zabravi6 zapaloto i vsqkvi dr spored situaciqta
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

ей, преди всичко ще ти кажа че момичетата уещаме, когато непознато момче дойде при нас и е притеснено. така че избери да заговориш някоя сладурана, когато не си в кофти настроение, весело ти е и си предразположен към всякакви разговори. ест бъди и подготвен за отказ, но не се отчайвай - горе главата и бягай към някоя друга бъди себе си и ако попаднеш в някоя кофти ситуация сложи и малко хумор в разговора ви (може да те отърве от срамната ситуация) айде успех от мен и стискам палци!
    Живей днес, защото утре може да не дойде, а вчера няма да се върне!

Град
    ПрИ Теб
    Trqq sam opitva6 ian4e nikoga nqma d se prestrai6i6 da go napravi6.Parvite nqkolko opita moje da ti e pritesneno i da sa neuspe6ni,no ne se pla6i vsi4ko s vremeto si.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си