- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иам проблем с момичетата ;(
а тва е много веселоПървоначално написано от dinkisa
![]()
![]()
![]()
и на мен ми се е случвало. Пиша си с един по чата и той ми предлага, и аз му викам: "Сори, пич, много си готин, ама аз съм заета." И оня каза: "Е няма нищо де аз не съм ревнив.. Ама не ми отговори? "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата - не разбирам кое ти е трудното ? Ако не заговориш едно момиче, как ще си намериш гадже а ? Има много теми за обсъждане - каква музика слуша, интереси, предпочитания.. Няма да е лошо и да й напраиш някой и друг комплимент и си готов![]()
Да ти кажа,много момчета имат твоя проблем-не знаят как да заговорят едно момичеМисля,че трябва да преодолееш срама да се отпуснеш и да действаш-никое момиче не хапе
![]()
ami kvo da ti kaja...vsi4ki mom4eta koito sa me zagovarqli vinagi zapo4vat s-zdrasti,kak si,kvo pravi6...ob6ti ne6ta
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Не знам на колко си,но според мен с времето ще го превъзмогнеш! Просто трябва да не ти пука,а като се замислиш наистина няма за какво ти пука! Един живот живееш-живей си го,както искаш! Със сигурност ще те отрязват,но гледай да го приемаш с усмивка! Просто не приемай нещата толкова сериозно! Пък и съм сиг,че можеш да заговориш момиче,ако не се притесняваш! Айде,аз съм с теб!![]()
shake me baby
Хммм...Аз лично насочвам мислите си единствено към (Щях да кажа обекта, но няма да го направя, за да не си помислите че съм кретен.)момичето защото от всяка мисъл за околните ме хваща срам, но лека по лека усвоих непукизма и вече нямам проблеми.![]()
А и ако те отрежат да не ти пука!Следващият път ще успееш!![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
"здрасти,искаш ли да се запознаем"?-ако каже да(Запознайте се)-ако каже НЕ(минаваш към следващата)![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Dokolkoto znam momichetet ne hapqt(e pone povecheto ne go pravqt xqx)budi sebe si otpusni se i deistvai. :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Отпусни се..Не мисли какво да и кажеш, за да и направиш впечатление, а просто се дръж нормално..Гледаи на нея като на приятел, а то другото само ще доиде..В един момент ще се появи тема на разговор, от която и двамата се интересувате![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Да не би да си ходил с тях в една и съща седмица...?Тъй като гледам май май...имал 7 гаджета и нз как да заговори момиче...омг.Първоначално написано от TraviS_
Ами заговаряй ги с Здравей.Как си? .... Тоест неща , който можеш да си кажеш с един непознат човек небъди толкова срамежлив, защото няма да ти помогне много ! Отпосни се мисли за момичето като твоя приятелка (или поне , че ще ти бъде такава) Винаги гледай първо да станеш приятелка с нея , а не както много други момчета веднага да искаш да тръгнеш с нея и всичко да е ОК ....![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Ми започни със реплика ,която няма да отблъсне момичето , а ще я накара да се усмихне. Най-лесно е да опознаеш едно момиче или да я заговориш в скайп , но все пак трябва да можеш и в реалния живот
.Иди на дискотека пийни МАЛКО и се изтреляй към някое привлекателно момиче
![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
По-дяволите не се спичай! Говори глуости и яко трябва си помагай с алкохолПървоначално написано от TraviS_
Помисли дали има причина да се паникосвяш? Според мен няма! Ти яко намираш такава продължавай да се сдухваш.Ако ли пък не просто им ръси простотии така че да умират от смях.......с това ще ги спечелиш.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
boje pak az svqlqm hora bez da razbera.... govoreh si s edno mom4e v tramvaq s edna fr bqh i mom4eto nqma6e bilet i doide kontrola i az na ebavka mu vika da be kartata ti e v dr qke se taka staai mom4eto si sliza i fr-kata mi mi vika ne te li e sram ne plano ne poznat az dokt zahapa...
lesno e moje ako si po6a4 da si zabravi6 zapaloto i vsqkvi dr spored situaciqta
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ей, преди всичко ще ти кажа че момичетата уещаме, когато непознато момче дойде при нас и е притеснено. така че избери да заговориш някоя сладурана, когато не си в кофти настроение, весело ти е и си предразположен към всякакви разговори. ест бъди и подготвен за отказ, но не се отчайвай - горе главата и бягай към някоя другабъди себе си и ако попаднеш в някоя кофти ситуация сложи и малко хумор в разговора ви (може да те отърве от срамната ситуация) айде успех от мен и стискам палци!
Живей днес, защото утре може да не дойде, а вчера няма да се върне!
Trqq sam opitva6 ian4e nikoga nqma d se prestrai6i6 da go napravi6.Parvite nqkolko opita moje da ti e pritesneno i da sa neuspe6ni,no ne se pla6i vsi4ko s vremeto si.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}