.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Град
    София
    Ейй значи изнервяте тотално!НЯМА да нулират годината.В Румъния са стачкували 2 месеца и са йм дали това ,което искат без да анулират нищо!!

Цитирай Първоначално написано от doctors
    Радвайте се още че могат да ви паднат матурите,ама да не плачете после защото учебната ви година отива към анулиране!Така че не бъдете толкова радостни!По добре да имате матури и да има учебна година,отколкото да няма нито матури нито учебна година!Така че намалете малко радостта!
    Днес е 14 ден на стачката,а утре 15!!!
    Както вървят нещата не се очаква скоро да има постигане на споразумение!
    Ми то ако има матури ,по-добре да я анулират!!!Как иначе ще се подготвим за тези матурки а?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kahn
    Цитирай Първоначално написано от doctors
    Радвайте се още че могат да ви паднат матурите,ама да не плачете после защото учебната ви година отива към анулиране!Така че не бъдете толкова радостни!По добре да имате матури и да има учебна година,отколкото да няма нито матури нито учебна година!Така че намалете малко радостта!
    Днес е 14 ден на стачката,а утре 15!!!
    Както вървят нещата не се очаква скоро да има постигане на споразумение!
    Ми то ако има матури ,по-добре да я анулират!!!Как иначе ще се подготвим за тези матурки а?
    ти тъп ли си бе те като анулират и 2те догодина ше си почнете годината на чисто и пак ше ви кажат "еее имате си цяла година да се подготвите" и бум пак матурите

Град
    Pink Paradise
    Незнам, но ще е голям простотия ако я анулират...
    При нас, понеже вече някои учители се отказаха, ходим за по 2-3 часа на даскало. Вече нямам търпение да си почваме нормално, защото като си помисля колко лошо ще ми се отразят тия входни след повече време...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Днес бях на стачката и казаха,че в най добрия случай ще свърщи в понеделник и 75% ще се анулира годината(казали са ми го даскали от 3 училища)

Ако наистина няма да се учи 1 месец просто не виждам как може материала да се навакса.Дори и всичките ваканции да вземат,пак не се получава.А пък аз съм 7-ми клас.......точно на мен трябваше да се случи!

В Чехия 23 дни стачка и учебната година беше анулирана!
    България до момента 14 дни,утре 15 ден!В момента нещата не вървят добре,защото управляващите не се съгласяват с исканията на учителите и
    предлагат това което те са решили и учителите не приемат,увеличението да е до края на 2008 само 32%.Днес има национален митинг протест в София на който присъстват повече от 50 000 души а се предполага че вече са около 75 000.Синдикатите определят преговорите днес като безмислени!Утре пак ще има стачка!Но ако не се изпълнят исканията на учителите стачката ще продължи докато тези искания се изпълнят,а това значи неограничено време!Както знаете учителите няма да отстъпят!Това правителство трябва да си ходи!!

Тези пък, дето са го писали това от къде знаят, че стачката ще продължи до 31 октомври?! Нищо не е сигурно, защото ако тази седмица има свестни преговори може да се стигне до споразумение. Иначе ако стачката продължи след 12 октомври т.е. и другата седмица ще ни взимат от ваканциите. Първо, когато започнаха стачките казаха, че ако продължат един месец ще се анулира годината, а ако стачкуваме и другата седмица, става точно един месец, но не ми се вярва да се анулира годината. Всъщност в Гърция миналата година е имало учителска стачка 6 седмици докато учителите си постигнат исканията, но годинатa им не се е провалила и учителите докато са стачкували не са ходели на работа, а нашите отиват дори по 8 часа дневно, нo при нас законът е такъв, че ако нашите не ходят на работа може да ги уволнят.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от FrozenThrone
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    'Щото ако продължи повече, ще ви анулират годината.
    хах ми яко
    Изобщо не е "яко".

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Направо си е яко
    Принципно звучи нереално, но не забравяйте къде живеем
    Логично е да се анулира годината, все пак вече загубихме 1/8 от годината, зимата като ни удари грипа ще загубим още 1-2 седмици абе чудна работа

РАЗБЕРЕТЕ, че учители и управляващи няма да се разберат, просто учителите искат 3 пъти повече от това, което им се дава
    Jebem te u usta, jebem te u oko

малее много гадну .. не бе на мене ми казаха че другата седмица вече сме на даскалу а фо ще стане нз..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCk`AnD`LoVe
    малее много гадну .. не бе на мене ми казаха че другата седмица вече сме на даскалу а фо ще стане нз..
    кой ти го каза тва ?

Аз само се чудя(недай си боже) ако наистина анулират годината,какво ще стане.ще си седим вкъщи чак до 15 септември 2008 ли?Това не е възможно!Никой няма да ни остави 1 година да лентяйстваме.А пък това,че някои ще учат не е новост-всяко училище или по-точно всеки учител сам избира кога стачката за него да свърши.Тъй,че има верочтност някои да учат.

Стачката продължава!И днес отново не беше постигнато споразумение!
    Преговорите ще продължат и утре!Министър Вълчев е предложил на синдикатите да кажат компромисен вариант и за двете страни и от понеделник ученици и учители да се върнат в класните стаи!Но синдикатите и учителите са отказали!Стачката продължава!

Повече от фен
    Град
    lunata
    Ако се чузите що има стачка, питайте мама и тати или по-точно баба и дядо за кого гласуваха на парламентарните избори преди година-две.

Историята се повтаря. Правителството ще падне. Същите боклуци са на власт както през 1997 година - гладната зима. Помните ли призивите за демокрация и долу Виденов ? Бях на 6, но ги помня ясно.

А в наши дни следва : Долу Доган ! Долу Станишев ! Разтуряйте седянката на правителството. Ако БГ Политици имаха морал и чест зосега проблемът щеше да е решен !
    wtf

Ами колкото по-бързо се разреши тази криза толкова по-добре особенно за нас учениците.Мм ако до преди две седмици вярвах,че се пак има начин да се дадът пари за заплатите на учителите-сега определенно знам че преговорите са в задънена улица.Хаха вече се питам дали пък и учителите не искат твърде много. Дано гостът се окаже прав и в Понеделник да сме на даскало.

Град
    София
    абе кво ни пука на нас (тия дет не сме нито 7ми нито 12 клас) кога ще свършат преговорите тва са пълни глупости на нас нищо няма да ни стане не знам защо ламтите да ходите на даскало

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    'Щото ако продължи повече, ще ви анулират годината.
    Говорих с една даскалка и тя каза, че такъв вариант няма, може да ни съсят матеряла,но не и да имаме нулева Или поне така се надявам
    Те ще продължат стачката и другата седмица! Но едва ли учебната година няма да се брои... Ще се зачете, но ако учителите отново застъпят няма да успеят и ваканциите да ни вземат, а ще претрупат материала, ще го сбият и готово....ама оня не иска да им даде пари....пффф.....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    абе кво ни пука на нас (тия дет не сме нито 7ми нито 12 клас) кога ще свършат преговорите тва са пълни глупости на нас нищо няма да ни стане не знам защо ламтите да ходите на даскало
    Да ама 7 и 12 клас са най-преебани от всички! Ние сме си на училище,до сега нямаше стачкуващи даскали,но от сряда казаха,че и те почват... Като гледам преговорите никак не вървят към прекратяване на стачката. Да анулират годината не искам,защото съм 12 клас и това значи догодина пак наново учене за кандидат-студентски... Честно да си кажа, ако мълвата,че матурите ща паднат ако стачкага продължи и другата седмица е вярна, се моля стачката да продължи...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Още малко и цялата година ще отпадне, като гледам как върви... Не беше ли така, щом стачката продължи повече от 31 дена, да се закрие и учебната година?
    ne bqha li 30 u4ebni dni?Btw sta4kata e bezsro4na i nikoi ne znae kolko 6te produlji....moje 2 dni,moje i 1 mesec....
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    На мене ми писна от тая проклета стачка !!!
    Както и да се споразумеят ние губим.Разберете го.
    Или ще ни натоварят като коне с тея уроци.
    Или ще ни вземат ваканциите,най-лошото да учим и през лятото.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Ако е в Труд, значи имат някви основания за да го напишат, макар че не ми се вярва особено много, да може да се даде точна дата!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Министерството не смята да дава на училитите 100% увеличение,затова или те ще се откажат или ще постачкуват още доста

Град
    In the corner of my mind ...
    На мен не ми се вярва да продължи чак до 31-ви... Но всъщност въобще няма да се учудя, ако стане така...
    `There is just too much that time cannot erase ...`

И на мен не ми се вярваше чи ще продължи три седмици.В крайна сметка ние ще сме най потърпевшите, вече като чуя министър или учител побеснявам.
    What Goes Around Comes Around

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си