- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стачката продължава до 31 октомври..
ето намери се човек , който да го каже евала за което =D> =D> =D>Първоначално написано от Овесения
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Напълно подкрепям!Първоначално написано от pampers
![]()
![]()
Кой знае кой жълт вестник си прочел..то в днешно време може ли да се има вярва на вестниците?!? Стачката е безсрочна!!!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Учителите няма да се откажат. И без това загубиха вече една заплата, ако прекратят, все едно всичко е било напразно. Но евнентулано и на 50% увеличение биха се съгласили.
Някой се оплакваше за входните, е добре защо не учиш сега за тях? Ако не можеш сама да прецениш кои са най-важните неща, отиваш при учителките и питаш и сядаш и си научаваш.
А за тези, които са 12-ти клас, ще ви кажа, че нищо не сте изпуснали, бързо ще наваксате![]()
zna4i na men ba6tami mi kaza 4e vsqka god v programite za u4ili6te sa predvideni 15 dni koito sa predvideni za izvnredni slu4ai(darveni vakancii,sta4ki i dr)tezi 15 dni istekoha v petak taka 4e defakto 6te trqbva da navaksame ot sega natatak,kolkoto prodalji.tva na ba6ta mi go e kazal nqkav daskal
Не вярвайте на всичко, което се казва в медиите! Повечето е тенденциозно подбрана и "обработена" информация.Първоначално написано от sladuranka_17
Дори и Камен Воденичаров са го цензурирали, за първи път от 17 години по неговите думи...а той е в БНТ от ненормално много време. Правете си сметка...
...а продължи ли до 31-ви, правителството ще си ходи.
То това е ясно. Тези дни са и за спортни празници, да не се учи на 23-ти декември и тн, което е кофти, защото после няма да почивате въобще.Първоначално написано от the sad girl
Само да не преебат зимната...или поне не много.Първоначално написано от shadow4e
abe te 4e 6te ni reznat vakanciite e po4ti sigurno,no az si mislq 4e u4itelite nqma da dadat da ni gi reznat no nz.abe dano ne se stigne do golqmpo rezane 6toto tva e gadno.( mn pati se povtarq rezane maj)
Е нека да се опитат да ми резнат от която и да е ваканция..Тогава пък аз ще стачкувам и ша си стоя в къщи. В крайна сметка не сме ние виновни за това че не учим. А и с тва изпускане на матеряла (който няй-вероятно ще прескочим на две, на три).. надявам се поне матурите да ни махнат.И без тва на този етап са лишени от всякакв смисъл. Те не вливат в средния усепех на дипломата не заместват и кандидат студентските ни изпити и няма да бъдат взимани под внимание няй-вероятно от никои университет.
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
Абе,че влизат-влизат,ама се пишат отделно.В Германия се влиза по следния начин в университет:държиш матура по немски,математика,история( абележете колко презиран предмет в БГ) и един произволен.Издържат ли я,отиват на интервю и ако то е успешно влизат в унито.Не като тука -учителите с ниски заплати,брутално учене на десетки страници с теми наизуст за влизане във ВУЗ,ученици,мързящи ги да седнат на задника си.А там е ясно и просто-само трябва учиш като хората и имаш 100% място.
Emi i moita klasna kaza 4e sta4kata sig 6te prodalji do kraq na meseca.Za sega 100%prodaljava do kraq na tazi sedmica i posle ostava edna u4ebna sedmica ot oktomvri v koqto ne se znae kakvo 6te stava..
Много се палте.
ХаХа и ако очакват да ходя през 'големите'ваканцийте(ако земат някакви) много се лъжат.Тъпаци нищо да не им дават.ПРОТИВ тази стачка съм![]()
![]()
![]()
![]()
К'фо?
и аз така мисля но стачката ще приключи когато се стигне до споразумение а не когато измине октомври...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
За съжаление гледах преди малко по ТВ-то че няма начин да анулират годината така че ..![]()
Честно казано вече взе да ми писва тая стачкаТолкова свободно време имам.Писна ми вече да ходя по-кафета насам натам...
![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Аз не се радвам никак,защото първо,че като не учим, стоя вкъщи и бездействам по цял ден(е препрочитам тук там някой урок,решавам задачи и т.н.)но все пак си е бездействие!Второ,че...изгу ихме вече доста от материала,и ще ни излезе доста скъпичко докато го наваксаме!Предпочитам да си учим,и да спират с тия стачкиии.Нека си ни е редовна годината да не се стига до крайни мерки...![]()
нито ще анулират годината нито пък ще ни вземат от ваканциите ...просто ще удължат 1-вия срок а 2-рия всичко ще е както по принцип![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...