- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Плетени гривнички
 Отговор в тема
 Отговор в тема

ела дескеПървоначално написано от Desi_etnies

абе 1 кълбо прежда е некаде ....5 лева
аз копувам от конците за гоблен...и бааба ми ми дава някви по-дебели кълбенца..
Първоначално написано от ~egoistiC
Само кажи кога....

Хубаво едно кълбо..ама аз не искам само 1 цвят
What you give is what you get!

edno 4ele (mai taka se kazva)ot koncite za gobleni struva 25-30 stotinki.ne otri4am 4e ima i po sk1pi no ot tqh nqma po-golqma polza.
a prejdata struva okolo 2 lv.samo 4e ne razbiram za kakvo vi e tq

В Jumbo има такива гумени връзки за плетене.. намира се на бул.България до Billa =]Първоначално написано от laydi_Kroft
...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...

ei tva se kazva tema .....i az sum mn zainteresovana ot takiva drunkulki

Az pleta ot 3 godiniПървоначално написано от imaginary_
Lesno e, stiga da my hvanesh cakata.:P

mn iskam da se nau4a da pleta skubi-du ako nqkoi znae kak i ako moje da mi kaje ili da napi6e link na bg da mi pi6e pls

На мене ми пратиха такива от Jumbo.Адските са..Ся чакам и един познат да ми прати от Америка цели ролки(голям кеф..)

да ама в Jumbo са такива тръбички - прозрачни и когато плетеш тъмен и светъл цвят пр. жълт и син и става мн гадно. аз търся от тея плътните

Еми аз плътните ги чакам да пристигнат
Има силиконови в Бжуленд. (който е в Пловдив)
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
ot kaded moga da si kupq takiva plastmasovi ili gumni ne znam to4no kakvi sa ma ima li magazin v sofiq kadetoo se prodavat i kadea ako moje mi pi6ete na skypa nik4ondarche
много са яки ама нещо немоа им фана логиката ;//
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз по този начин плета с мулине,Българското е 35ст. Едното а полското е 50 ст. Поне така са цените там от където аз си взимам.Те обаче не са много дълги.Аз като си плетна плета с девет конеца т.е. по три от цвят(е като са три звята)и гривната ми става някъде около 7 мм. широка.Вече две години съм си с гривната и още не се е разпадналаПървоначално написано от MissIndependent

В учебника ни по домашна техника за шести клас има за плетене на Scooby-doo (незнам дали така се пише) ето снимка

някъде от дадените сайтове видях,че за тези пластмасови лентички ли са незнам,може да се използват и от сламка(режеш я и готово)

някой може ли да ми покаже как се правят тези гривни с възели?
пробвах да отворя някой от сайтовете които са дадени но не ми се отварят

Първата и втората плетка ги мога обаче как да си оплета нещо ,с което да го закачвам на телефон,панталон и тнт. Защото иначе ми висят връзките от страни.Първоначално написано от vasito98

Teardrop

здравейте аз мога да плета тези скуби-дута и се разрових в Гугъла и намерих един сайт който е на холандски но на някои компютри им ги превеждат та и в този сайт има най-различни видове и за начинаещи и за напреднали много подробно е обяснено всичко и се надявам да помогна
аз от 1 година плета и са ми много интересни надявам се да помогна
ето линка-http://www.yoarra.nl/technieken-recht.php
iza

тези връзки ги има в магазин JUMBO на булевард България в София
iza

Да... и пак никой не отговори на човека от къде да види как се плетат :X типичен български форум...
Teмата е от преди 3-4 годиниПървоначално написано от Progr3s1v3

Ай Под, Ай Пад, Ай фон, Ай мак, Ай тъч .. АЙ СИКТИР !!
The big bang theory the bestПървоначално написано от Verminaard

Фърги listen,berba is one, 24 goals,check this sound
Фърги не се прави на пън, пускай Берба и Уелбек за ши**на резерва

http://www.yoarra.nl/technieken-recht.php
ето го прочутият сайт
iza