.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Загубих го........завинаги

Началото на лятото се запознах с едно момче на 18. Излизахме 1седм. и няколко дни и страшно мн си допаднахме. Прекарвали сме си страхотно, но казвам беше малко време защото след това той се държеше различно ... по-студено сякаш нещо го бе отдръпнало и аз говорих с него питах го на какво се дължи това. Тогава той ми каза, че мисли през лятото да заминава с маика му в испания и не иска да се обвързваме тъи като ако замине ще е по-лошо и за 2-ма ни, но ако не замине каза че ще сме заедно. След като разбрах това и стана адски гадно и аз исках да се махна да не съм тук без него и започнах да убеждавам маика ми да отидем в Португалия. Накрая какво се получи ... аз заминах в Португалия еи така на шега. Там бях цялото лято, а той остана тук когато разбрах че не е заминал и че сме могли да бъдем заедно отка4их. Прибрах се септ. и какво нау4их на предишния ден той заминал почувствах се ужасно.Сега той е там, а аз тук и нз дали да храня някаква надежда за нас дали го чакам..Дали му пука за мен Просто осъзнавам че загубих едно страхотно момче, защо заминах и защо точно сега замина той. измъчват ме хиляди въпроси Нищо не мога да променя нито пък да върна времето на зад. Мисля си дали пък не би трябвало да съм с него щом съдбата така ни раздели ?! Никои не знае тези отговори зная, но ви моля поне да ме посъветвате нещо Ситуацията ми е ужасна [/b]

т.7
    krem4et0

Голям фен
    Град
    sofiq
    Mila znam gadno e... tva e nqkav gaden ko6mar nali 6te se vurne i vsi4ko 6te se opravi

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Situaciqta ti e dosta opletena tova koeto moga da te posavetvam e da mu se obadi6 i da polu4i6 otgovori na vaprosite si

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Честно казано не мога да те посъветвам нищо.Не знам дали това момче те харесва,дали скоро ще се върне?Ако те харесва и скоро ще си доиде чакай го,но иначе не знам...Наистина мн гадно се е получило разминаването ви,но....това е живота.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Nqkude tam...
    Наистина се е полу4ила много кофти ситуация,но не съжалявай .Когато се прибере му разкажи какво е станало(или ако имаш начин му се обади и разяснете нещата)...и ако наистина те харесва 6те го оцени.

Страх ме е да му се обадя не знам как ще реагира просто ми е мн гадно нз какво да правя. разбрах че ще си идва за нова година и май после отново ще замине а аз не мога вечно да го чакам и да се измъчвам ами ако ме е забравил ... забравих да спомена че като бях там 3 пъти е питал мои приятели кога 6те се върна. Скоро има рожден ден нз дали да му пиша или да му звънна ... нз

Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от sladurche90
    Страх ме е да му се обадя не знам как ще реагира просто ми е мн гадно нз какво да правя. разбрах че ще си идва за нова година и май после отново ще замине а аз не мога вечно да го чакам и да се измъчвам ами ако ме е забравил ... забравих да спомена че като бях там 3 пъти е питал мои приятели кога 6те се върна. Скоро има рожден ден нз дали да му пиша или да му звънна ... нз

След като е питал за теб,значи малко или мн държи на теб.Страх???Не бива да се страхуваш,а да рискуваш,със страх нищо няма да постигнеш.Това дали да го чакаш знаеш само ти,ако си идва веднаж в годината няма смисъл,сега ще страдаш,но с времето ще го забравиш,но най-добре му се обади.А що се отнася за рожденият му ден обезателно му се обади или му прати смс,ако не др то поне от уважение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*

След като е питал за теб,значи малко или мн държи на теб.Страх???Не бива да се страхуваш,а да рискуваш,със страх нищо няма да постигнеш.Това дали да го чакаш знаеш само ти,ако си идва веднаж в годината няма смисъл,сега ще страдаш,но с времето ще го забравиш,но най-добре му се обади.А що се отнася за рожденият му ден обезателно му се обади или му прати смс,ако не др то поне от уважение.
    Да но той не ме потърси дори не ми и каза 4е 6те заминава. Нз как 6те реагира ... Възгордяване, безразли4ие, радост, желание да си доиде, тъга ................... и по мн други на4ини би могъл да реагира нз мн съм объркана

Град
    ...Ада....

Да но той не ме потърси дори не ми и каза 4е 6те заминава. Нз как 6те реагира ... Възгордяване, безразли4ие, радост, желание да си доиде, тъга ................... и по мн други на4ини би могъл да реагира нз мн съм объркана
    Ако не опиташ,никога няма да разбереш.Или ще се радва да те чуе или не,но ако опиташ.... поне ще знаеш отговора,а няма да гадаеш.Успех

Град
    Nqkude tam...
    Много УСПЕХИ и от мен!!!!

ами свържи се с него по някакъв начин.. Няма смисъл да се чудиш, защото, ако не го направиш сега, винаги ще се чудиш : "Какво ли щеше да стане ако го бях направила... "

ni6to drugi ne moga da ti kaja osven da ti polelaq ne6tata da se opravqt!stiskam palci!!!!!

Re: Загубих го........завинаги

Началото на лятото се запознах с едно момче на 18. Излизахме 1седм. и няколко дни и страшно мн си допаднахме. Прекарвали сме си страхотно, но казвам беше малко време защото след това той се държеше различно ... по-студено сякаш нещо го бе отдръпнало и аз говорих с него питах го на какво се дължи това. Тогава той ми каза, че мисли през лятото да заминава с маика му в испания и не иска да се обвързваме тъи като ако замине ще е по-лошо и за 2-ма ни, но ако не замине каза че ще сме заедно. След като разбрах това и стана адски гадно и аз исках да се махна да не съм тук без него и започнах да убеждавам маика ми да отидем в Португалия. Накрая какво се получи ... аз заминах в Португалия еи така на шега. Там бях цялото лято, а той остана тук когато разбрах че не е заминал и че сме могли да бъдем заедно отка4их. Прибрах се септ. и какво нау4их на предишния ден той заминал почувствах се ужасно.Сега той е там, а аз тук и нз дали да храня някаква надежда за нас дали го чакам..Дали му пука за мен Просто осъзнавам че загубих едно страхотно момче, защо заминах и защо точно сега замина той. измъчват ме хиляди въпроси Нищо не мога да променя нито пък да върна времето на зад. Мисля си дали пък не би трябвало да съм с него щом съдбата така ни раздели ?! Никои не знае тези отговори зная, но ви моля поне да ме посъветвате нещо Ситуацията ми е ужасна [/b]

т.7
    krem4et0
    Намери си нов омг...

Ако не му се обадиш никога няма да разбереш какво може и какво неможе да стане .. Дори и да не се получи поне няма да се тормозиш и ще продължиш напред
    just a kid۵

Мега фен Аватара на sasha_90
    Гадно...Такава е съдбата.Нямаш ли негов номер,да го потърсиш?А знаеш ли дали ще се върне?

Аз номера му в испания лесно мога да го намеря с един мой приятел те са си мн добри пр и подържат връзка. Този моя приятел сно6ти вика ти изпусна страхотно мом4е и аз му казах знам 4е е така аз какво можах да направя така гадно се развиха нещата

Град
    Там, където е сърцето...
    Ем няма какво да се самообвиняваш. Така е трябвало така е станало. Може би ще намериш друг, с който ще си щастлива
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Toй за колко време замина ?! И все пак според мен.. ако той те обича дори и да е на края на света.. няма да те забрави и с нетърпение ще дочака мига, в който ще се върне и ще се срещнете... Според мен за момента не го чакай.. Дори да си намериш приятел или просто заигравки... докато го няма.. Живей си , а когато той се върне излез с него , поговорете си .. и ще разбереш какво ще става от тук нататак..
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90

Ако не опиташ,никога няма да разбереш.Или ще се радва да те чуе или не,но ако опиташ.... поне ще знаеш отговора,а няма да гадаеш.Успех
    TAka e Yspex i ot mene !
    От мен също много успехи! Направи го...Звънни му,рискувай!

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не е било за заминаването там, а затова, че просто е нямал чувства, изгубил е интерес към теб.Ако искаше да сте заедно, поне щеше да се обади и да ти каже, че няма да ходи...Забрави го, няма смисъл.Какво-ще го чакаш да се върне оттам и...той няма да има чувства?

В такъв момент само ти си знаеш,колко ти е тъжно и скапано Разбирам те напълно...и съжалявам,че така е станало между вас.Наистина гадно се е получило...ти отиваш-той е тук,после той отива а ти си тук...

трябва да му се обадиш... няма занчение как ще реагира та нали ти трябва да получиш отговорите на въпросите си... ако не дайс и боже не ти го пожелавам той не иска да имате нищо общо ти поне ще го знаеш и няма да си в неведение и няма да се чудиш какво мисли той сега... а ако сика да сте заеднои отново ще си щастлива и просто ще чакаш деня в който отново ще бъдете двама
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Поне потдържате ли няква връзка?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си