.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Има ли разлика между обичам те и обичкам те !?!

Има ли разлика между обичам те и обичкам те !?!

Град
    Търново.... Велико Търново
    обичкам те е по сладко ^_^

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    има разлика от тука до луната и обратно кат ти кажат обичкам те да знаеш че те мразят
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

po prinicp nqma razlika , no obichkam te na men mi zvuchi dosta po milo inache ... tova sa xubavi dumi
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    Blondeland
    Има огромна разлика ......АМА ОГРОООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООМНА!

Първо:
    "Обичкам те" е адски лигав израз и го казват само лиглите на по 15-16 години с гаджета не по-големи от тях с две три години.

"Обичам те" е друго нещо.....Нещо силно и истинско .....Най - прекрасната дума на света
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Има огромна разлика ......АМА ОГРОООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООМНА!

Първо:
    "Обичкам те" е адски лигав израз и го казват само лиглите на по 15-16 години с гаджета не по-големи от тях с две три години.

"Обичам те" е друго нещо.....Нещо силно и истинско .....Най - прекрасната дума на света

TO4no taka za tfa az vinagi kazvam obi4kam te haxhaxh ne 4e go mislq ama e po sladko

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от kael
    обичкам те е по сладко ^_^
    съгласна сам ,но "обичам те" е много по искрено и за мен поне по ценно
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    where the sun rises

Първо:

\/

Обичам те Миши

като се замислиш разлика има .. най-малко едно "к"
    аз не бих използвала второто. "обичкам те" ми звучи много несериозно

Град
    Middle of nowhere

Първо:

абсолютно точно!!!
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Обичкам те е малко лигаво
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    София

Първо:

Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И двата израза са красиви,когато са изречени с чувсво,когато в тях е вложена емоции,мисля,че наличието/липсата на една буква-,,К,,не би повлияла толкова на значението.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

'Обичкам те' не го употребявам,защото не ми звучи нежно,а просташки.
    Но,ако ми позволите да се опра на наблюденията си,човек казва 'Обичкам те',когато не е сигурен какво чувста,какво има другата страна като отговор,или когато просто не можеш да изрече 'Обичам те',защото - както знаем,това са сериозни думи.

обичам те за мен е много силна и истинска дума.а обичкам те е някакси е по нежно и лигаво и по не искренно
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Да съгласна съм има разлика обаче моя приятел ми каза "Има ли значение по какъв начин ти го казвам,според мен по-важно това което в същност чувствам" и мисля , че наистина е така

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Обичкам те ми изглежда прекалено лигаво и несериозно, а обичам те е красиво, стига да е истинско

"Обичкам те ми изглежда прекалено лигаво и несериозно, а обичам те е красиво, стига да е истинско"

като ти изглежда лигаво и несериозно защо в подписа ти пише точно така

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Manoa
    'Обичкам те' не го употребявам,защото не ми звучи нежно,а просташки.
    Но,ако ми позволите да се опра на наблюденията си,човек казва 'Обичкам те',когато не е сигурен какво чувста,какво има другата страна като отговор,или когато просто не можеш да изрече 'Обичам те',защото - както знаем,това са сериозни думи.
    Podkrepjam tova mnenie i spored moite nabljudenija.. Kogato si mlad i ne znaesh kakvo tochno chuvstvash upotrepjavash ObichKam te...Posle v po-zrelite godini idva drugata duma...I mi se struva savsem normalno da e taka
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

Има разлика .. и то огромна ... Лично аз мисля че ''обичкам те'' е някво лигленско и не е проява на истински чувства ... Докато в ''обичам те'' има много повече искреност и любов.. по-истинско е .. показва по-силни чувства(освен ако си нямаш работа с изпечен лъжец ама тфа е др тема )
    just a kid۵

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има,да.
    "Обичкам те" звучи по лигаво,докато "обичам те" е по сериозно.

Боже за какви глупости приказвате.. карай , и аз ще се изкажа. Обичам те се вика. Стига сте се лигавили :Р
    Wish I was as invisible as you make me feel

Има много голяма разлика ... трябва да ме преклещят в ъгала за да излъжа с Обичам те.

А обичкам те не означава нищо за ман, просто начин да замажа положението когато се очаква да кажа нещо от сорта.

"Обичкам те" е бебешко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    "Обичкам те" е бебешко.
    мойто бебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си