- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли разлика между обичам те и обичкам те !?!
обичкам те е по сладко ^_^
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
има разлика от тука до луната и обратно кат ти кажат обичкам те да знаеш че те мразят![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
po prinicp nqma razlika , no obichkam te na men mi zvuchi dosta po miloinache ... tova sa xubavi dumi
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Има огромна разлика ......АМА ОГРОООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООМНА!
Първо:
"Обичкам те" е адски лигав израз и го казват само лиглите на по 15-16 години с гаджета не по-големи от тях с две три години.
"Обичам те" е друго нещо.....Нещо силно и истинско .....Най - прекрасната дума на света
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от Jeuelle
TO4no taka za tfa az vinagi kazvam obi4kam te haxhaxh ne 4e go mislq ama e po sladko
съгласна сам ,но "обичам те" е много по искрено и за мен поне по ценноПървоначално написано от kael
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
като се замислиш разлика има .. най-малко едно "к"
аз не бих използвала второто. "обичкам те" ми звучи много несериозно
абсолютно точно!!!Първоначално написано от Jeuelle
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Обичкам те е малко лигаво![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Първоначално написано от Jeuelle
Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!
И двата израза са красиви,когато са изречени с чувсво,когато в тях е вложена емоции,мисля,че наличието/липсата на една буква-,,К,,не би повлияла толкова на значението.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
'Обичкам те' не го употребявам,защото не ми звучи нежно,а просташки.
Но,ако ми позволите да се опра на наблюденията си,човек казва 'Обичкам те',когато не е сигурен какво чувста,какво има другата страна като отговор,или когато просто не можеш да изрече 'Обичам те',защото - както знаем,това са сериозни думи.
обичам те за мен е много силна и истинска дума.а обичкам те е някакси е по нежно и лигаво и по не искренно
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
Обичкам те ми изглежда прекалено лигаво и несериозно, а обичам те е красиво, стига да е истинско![]()
Podkrepjam tova mnenie i spored moite nabljudenija.. Kogato si mlad i ne znaesh kakvo tochno chuvstvash upotrepjavash ObichKam te...Posle v po-zrelite godini idva drugata duma...I mi se struva savsem normalno da e takaПървоначално написано от Manoa
Sometimes Gravity Really Gets Me Down
Има разлика .. и то огромна ... Лично аз мисля че ''обичкам те'' е някво лигленско и не е проява на истински чувства ... Докато в ''обичам те'' има много повече искреност и любов.. по-истинско е .. показва по-силни чувства(освен ако си нямаш работа с изпечен лъжец ама тфа е др тема )
just a kid۵
Има,да.
"Обичкам те" звучи по лигаво,докато "обичам те" е по сериозно.
Боже за какви глупости приказвате.. карай , и аз ще се изкажа. Обичам те се вика. Стига сте се лигавили :Р
Wish I was as invisible as you make me feel
Има много голяма разлика ... трябва да ме преклещят в ъгала за да излъжа с Обичам те.
А обичкам те не означава нищо за ман, просто начин да замажа положението когато се очаква да кажа нещо от сорта.
"Обичкам те" е бебешко.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
мойто бебе
![]()
![]()
![]()