.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Според мен това с годежа е леко тъпо...не може да се гарантира,че след 2 години ще се обичате още.Освен това ранните бракове завършват много често с развод.Иначе нещото,което много ми хареса в поста ти е че не си послушал приятелите ти,които са ти казвали само да я оправиш...поздравления за това

Човек,тва е адски тъпо.Кви са тея глупости е,ти си на 16,вече си сгоден,утре може вече и бебе да си имаш.. Пак повтарям,на 16 си,акъла ти сега почва да зрее.Ще видиш като станеш на 20 ще се смееш на тая постъпка,а на 30 вече ще си я забравил.За да мислиш за годеж,сватба,семейство,дом трябва да си с този човек доста дълго и поне да си пълнолетен

Айде позамисли се малко

Walk go home boy...

Голям фен
    ем брато, ти си решаваш. моето мнение е че още не ти е времето и първо тряа си гледаш образованието, но пак казвам, ти си решаваш
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Пожелавам ви и цял живот да си ходите ако щете..ама защо толкова БЪРЗАТЕ?! НА 16 сгоден..я ми кажи родителите ти как реагираха,ами приятелите ти?! За бога ами то не е смешно трагично е.Искаш да покажеш,че си зрял,за възраста си..само да те информирам НЕ СИ.Смешен си като искаш да се правиш на ГОЛЯМ.Айде сега дайте и едно бебе,за сефте...сигурно ще е МНОГО зряло нали?! Лапета...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

За да се влюбиш истински не трябва да си на 30 години. Любовта идва по всяко време без да пита...

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    респектирам момчета като теб, жалко че няма повече които да са толкова зрели на тази възраст
    Маи само Water_lili ме разбра какво исках да кажа!
    А това коеето вие исказвате е точно това от което исках да се оплача.
    Само едно ще кажа: Не знам кое не е зрялото,да считаш че всеки един етап от живота ти е важен и да приемаш нещата на сериозно(след като имаш доказателства че си заслужава) или да имаш твърдо определени критерии кога да обичаш и кога е напълно невъзможно да има истинска любов.
    Всички ми говорите за трудния периот когато хората се отделят от родителите си и че на нас ще ни е невъзможно.ОК. А замисляли ли сте се че когато имаш човек до себе си в трудни моменти нещата са по-лесни. И да попитам от кога материалното полужение е фактор за любовта? + това няма ли да докажем наща любов и приятелство именно като преминем заедно през този период?
    Нужно ли е да се дъжа като копеле с момичетата да се друсам и да се напивам,а да и от кога стана това дефинция за "да си живееш" живота?!
    И трябва ли при моето "живеене" като връзките са ми за по една нощ след това момичетата да си слагат такива неща в SKYPE-а:"Обичайте се хора! Оставям това сега на вас,а аз ще се върна в моя свят на мрака защото явно там е моето място - там където няма любов!"
    Като искате да сте такива аз не искам.Аз исках да споделя това с вас
    и оценявам че ви сте му обърнали внимание! Все пак дали на вас ще ви харесва или не е от знаечение.От значение за мен е друго и вие знаете какво!
    "Loyalty,Wisdom,Devotion and Honor the simplest of all codes that I requested from all.Yet none emply it!"

Никой не е казал, че не се обичате. Никой не е казал, че с любимия човек до себе си на човек му е по-лесно в трудните моменти. Никой не е казал, че материалното състояние е фактор за любовта. И никой не е казал, че трябва да си живееш живота. Обичайте се, радвам се за вас. Опитах се да ти обясня какво означава бракът и оттам - годежът. Те не са любов, написала съм го. Защо не вникнеш в думите ми?

И този ти пост беше леко детински. Изопачи нещата и изкара, че всички са казали съвсем различни неща. Ако не си разбрал, да беше попитал.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    A be hybavo 4e se obi4ate ama spored men tva s godeja e tvurde priburzano.Maika mi i purvia i priatel sa hodili 5 godini i sa se razdelili za6toto toi ia e pritiskal da se jeniat.S ba6ta mi sa bili zaedno 6 godini no e pokazal istinskia si harakter 4ak sled kato sa se ojenili.Az(na 18 sum) do skoro biah s 4ovek s koito naistina mn se obi4ahme i biahme zaedno 2 godini no se razdelihme zaradi edna negova postupka.Ta iskam da kaja 4e nikoga ne moje6 da si sigyren 4e s 4oveka s koito si v momenta 6te si i za v bude6te i osobeno na takava vuzrast.

Пич шапка ти свалям сериозно . Ти и приятелката ти сте пример , че това за любовта и някакви чувста на такава върраст , че ибли не възможни и такива глупсти са пълни измислици . В момента ходя с едно момче 5 месеца и се надявам да имаме подобен успех както този на тевб и приятелката ти

Супер фен
    tova e li4en problem vseki si znae,tva 4e na teb ti e kef taka,ne ozna4ava 4e i drugite sa kato teb,ne go kazva,m 6tot sam nqkva det gi menka-naprotiv i az imam seriozna vrazka,no i dvete vazmojnosti si imat plusovete i minusite
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Благодаря,че обърнахте внимание на темата и много благодаря за подкрепата! не знам дали вярвате,че това което имам с моята приателка ще продължи и на господ се моля да остане завинаги защото тя е всичко за мен,но все пак пожелавам на вички хора по света да им се случи не зависимо на каква възраст са да бъдат толкова щастливи колкото съм и аз ако не и повече!
    Благодаря на всички и отново каквото и да ми каже света аз ще се боря за нея защото дори и когато любовта си отиде(това е неизбежно)
    тя наистина е доказала,че е моя най-добър приятел!
    "Loyalty,Wisdom,Devotion and Honor the simplest of all codes that I requested from all.Yet none emply it!"

Цитирай Първоначално написано от Kel'Thuzad
    Благодаря,че обърнахте внимание на темата и много благодаря за подкрепата! не знам дали вярвате,че това което имам с моята приателка ще продължи и на господ се моля да остане завинаги защото тя е всичко за мен,но все пак пожелавам на вички хора по света да им се случи не зависимо на каква възраст са да бъдат толкова щастливи колкото съм и аз ако не и повече!
    Благодаря на всички и отново каквото и да ми каже света аз ще се боря за нея защото дори и когато любовта си отиде(това е неизбежно)
    тя наистина е доказала,че е моя най-добър приятел!
    Аз също ти свалям шапка!=D> При мен, т.е. при нас чувствата са същите (аз също съм на 16, той е на 18 ) и не мога да ти опиша колко много искам да съм с него завинаги!
    Относно годежа - не слушай другите, аз те разбирам, и се радвам за вас! И вярвам, че ще бъдете щастливи и ще се обичате все така силно! Успех!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Град
    Асеновград, България
    Аз смятам, че истинската любов можеш да срещнеш винаги и на всякаде, граници и време няма, стига да си готов! Това да, но за брак, годеж и така на татък не мисля, че времето е 14-16 години. За всичко си има време! На 16 години много малко хора са достатъчно зрели, за да се впуснат самостоятелно в живота и да го приемат със всичките негови трудности спънки и суровости, да издържат семейство и в същото време да умеят да се грижат за него, пък и за себе си! Малко са готови да издържат на поредния гаден номер на съдбата и да са готови за следващия! Но пък защо, може би има и такива!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

любовта нема граници...... все пак - бори се за това, което обичаш. и обичай... само 1 живот имаш и това "щот не искам да се нараня някъде.." може да го каже пълен бъзльо само ...... ако не сега - кога ?! 10000 години ли мислиш да живееш ? може и да мислиш, ама живота не мисли така

и аз доста дълга връзка направих, като я започнах кат бях на 14.... и не съжалявам

ще минете през много гадости, бъде 10000% убеден. ама се борете за тва да сте си заедно и не слушайте отрицателните чужди мнения важното е на вас да ви е кеф малки сте, ама нищо чудно да сте се нацелили

Няма какво повече да кажа освен благодаря!

кураж ти е нужен много за да издържиш докат ви прерасне влюбването в истинска любов... за което време има... ти просто бъди уверен че така ще стане някой ден. без съмнения - само може да загубиш ако се съмняваш .

Град
    Rousse
    Еми братле к'во да ти кажа ... Бъдете заедно , обичайте се и необръщайте внимание на изцепки от рода на "малки сте още".Колкото до "остарялата" част от тоя форум .... Бе я си припомнете ние като бяхме на тяхната възраст не говорехме ли същите неща и не мислехме ли по същия начин ( е вярно че това с годежа е малко крайно ... но това си е тяхна работа ).Разликата между нас и тая двойка тук е в това че повечето от нас само са го говорили за любов на тяхната възраст , а те са я открили.Евала пич и дано имаш още много годинки с твоето момиче ( да знаеш ще чакам покана за сватба )
    † \Somebody Needs You Tonight/ †

Цитирай Първоначално написано от Silver_Boy
    Еми братле к'во да ти кажа ... Бъдете заедно , обичайте се и необръщайте внимание на изцепки от рода на "малки сте още".Колкото до "остарялата" част от тоя форум .... Бе я си припомнете ние като бяхме на тяхната възраст не говорехме ли същите неща и не мислехме ли по същия начин ( е вярно че това с годежа е малко крайно ... но това си е тяхна работа ).Разликата между нас и тая двойка тук е в това че повечето от нас само са го говорили за любов на тяхната възраст , а те са я открили.Евала пич и дано имаш още много годинки с твоето момиче ( да знаеш ще чакам покана за сватба )
    Аз не ги говорех. Харесвала съм момчета, но не съм претендирала да съм влюбена в тях.

Иначе на пича му пожелавам щастие, но да съумее да запази любовта, защото сега е лесно, нататък става все по-трудно, защото ще съзрявате все повече.

Деат Уор защо си толкова злобна винаги? Нямаш ли си някой да те задоволява...От една ме кефиш заради аватара ама мноу си гадна с хората А по темата има доста верни неща...и най вече последното...то не важи само за момчетата де...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не съм злобна винаги И НАУЧЕТЕ АНГЛИЙСКИ, МАМКА МУ! КОЙ МАЛОУМЕН УЧИТЕЛ ВИ КАЗА НА ВСИЧКИ, ЧЕ ВТОРАТА ДУМА ОТ НИКА МИ СЕ ЧЕТЕ "УОР"? ДА НЕ Е "ВОЙНА"?

А и ти също имаш някои по-злобнички мнения, какво право имаш да ме съдиш?

И как е правилно ако може да ми напишеш на кирилица как се прознася...2ро мойте мнения са 700 и само някой с азлобни...а твойте са 5000 и всяко 2ро е такова и не те съдя просто питам...и не отговори на най важния въпрос

Lupus in fabula

Има кой, но няма как. Е, кажи ми как с тези малоумни деца да не се държа зле...'баси!
    WHORE
    [hɔ:]

Окей от ся нататъка ще ко казвам така ...тоо начин винаги има недей приакзва глупости а да за това си права с тея дечкофци...някой дето още си играят с Фигурки на Сталин и Хитлер е зор да се държин човешки понякога...

Lupus in fabula

Абе, начин няма, защото е заради здравословни проблеми...ако имаше начин, щяхме да сме го открили с мъжо... Да не говорим, че няма да го видя до вторник, а не сме се виждали от сряда...лиготии всякакви

Ем в такъф случей скорошно оправяне на проблема ви пожелавам какъвто и да е той...

П.п: Пак не спазвам подписа си....

Lupus in fabula

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си