.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Мда, аз поне съм открит спамър
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мерси отново,и ако сам ядосъл някой,моля за извинение!
    "Loyalty,Wisdom,Devotion and Honor the simplest of all codes that I requested from all.Yet none emply it!"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Уф, поедната порция деца със мноооого сериозни връзки. Казвала съм го и пак ще го повторя-на 14 или 16 имаш съвсем различно мислене. на 20 ще е коренно друго, а на 30 направо няма да се познаеш.за къде бързате? Аз съм с моя мъж от 3 години, на по 22 сме и изобщо не мислим за сватби, годежи и такива неща. Искаме да живеем заедно, но на този етап е невъзможно. Просто вие не мислите РЕАЛНО! Гаранция, че слд 3 годвини макс няма изобщо д се поглеждате или щше ст на здравей-здрасти. Освен, ако не си направите 1 бебе. И за какво ви е този годеж, като поне още 2 години не може да се жените?
    Съгласна съм с теб,НО винаги има изключения.Годеж на 16год.,wtf?!Но мисля,че можеш да срещнеш любовта на 14.Аз лично не съм я срещнала,пък и не искам .Искам да си поживея,докато мога.Но познавам хора,които са тръгнали когато тя е била на 13,той на 14год.То тогава сигурно всичко е било нашега,защото какво ли са разбирали тогава от любов.Но бяха заедно 8 год.Не са правили глупави изпълнения от сорта да се сгодяват на 16 или нещо такова.Просто навършиха 20год(по-точно той ги навърши),той замина,живя една година в чужбина,като периодично си идваше,за да се виждат.И след една година се върна и взе и нея в чужбина.

П.С.Така че няма нежъзможни неща.И това с годежа е супер плоска постъпка(изжинавай,но не се сещам за по-добро описание).И да оточня,аз също съм на мнение,че любов преди 16-17 год.-няма,има само увлечения и забавления.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тази тема май приключи. Само да вметна 1 мъдрост-когато бедността полазва под вратата, любовта изхвръква през прозореца! Колкото и да е силна любовта, парите са си фактор за зачеване на самостоятелен живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си