.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Въпрос свързан с "орехчетата"

zdraveite! imam edin vapros swarzan s testisite. znam 4e kogato maja se vuzbudi i top4etata sa6to trqbva da sa twardi,nali? no na moq priqtel ne sa. tozi fakt ne mi pre4i izob6to, no iskam da znam za6to e taka i dali i pri drugi se e slu4walo.blagodarq predwaritelno za otgoworite

Не съм гледал при мен как е и не знаех че треа и "орехчетата" да са твърди ама ако толкова се притесняваш питай твоя приятел
    Мълчи уа критйен !!!

На гаджето ми не са му твърди Това за първи път го чувам

Те не са меки, но са обградени от доста кожа, така че може да се бъркаш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

a ti kak razbra, chen e sa mu tvurdi da nego stisna

Супер фен Аватара на bEbsI
    Орехчета...Боже...
    Ами просто си пипала кожата около тях тя си е мекичка.
    Иначе не са мекички.Ама другия път като си правиш експерименти с приятеля си моля ти се не стискай твърде силно..
    Да не повредиш човека нещо.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Орехчета...Боже...
    Ами просто си пипала кожата около тях тя си е мекичка.
    Иначе не са мекички.Ама другия път като си правиш експерименти с приятеля си моля ти се не стискай твърде силно..
    Да не повредиш човека нещо.
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    кожата се стяга като им е студено или малко преди да свърши
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    "орехчетата" стават твърди и се повдигат при самата еакулация, а по време на половия акт саси мекички
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Асеновград, България
    Моля ?!? Кой ти каза, че трябва да са твърди по време на акта? При еякулация, те се придърпват навътре! Тестисите произвеждат хормони и сперматозоиди най-добре при по ниски температури, за това те си имат естествена охладителна система. Когато температурата в скротума се повиши под влиянието на външни фактори, той се отпуска и тестисите буквално висват. И обрато, когато са достатъчно охладени, скротума се свива и те се придърпват към тялото, където температурата е по-висока. Това е механизмът, чрез който тялото контролира температурата в скротума. Тестисите обаче не стават по-твърди при секс!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си