- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караници.. любов.. дали?!
Вярвате ли в това, че когато двама човека се карат много, означава че се обичат повече?С моя приятел ходим от 6 месеца и постоянно се караме и то все за какви ли не глупости
Обаче после.. всичко си е както преди. Нито той, нито аз можем да се сърдим и ни минава скоро след поредното скарване...
А при вас как е?
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
при мене е същото хъхъда мисля, че когато хората се карат има любов (не във всички случай, но в повечето), защото след като се карат за нещо значи се интересуват един от друг.. или пък ако нещо единия е наранил другия почват да се карат.. пак има чувства - в случая любов, но пак повтарям не винаги е така
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Хората са казали "Малките камъчета обръщат колата"...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
=D> =D> =D>Първоначално написано от AnIcHkAtA
Карането само по себе си не е признак на любов, а по-скоро на неразбирателство и на проява на безкомпромисност. В момента явно има любов, затова и караниците не са сериозни, бързо ги забравяте и бързо ви минава, но когато любовта малко по малко почне да угасва, караниците ви ще траят повече и няма да се сдобрявате толкова лесно. И всичко това, докато в един момент...
Nqma na4in,kato ima lubov karanicite sa nerazdelna 4ast ot tovaa puk i v kraina smetka ina4e 6te e sku4no
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Аз съм много горделива и ината. Кофти комбинация...т.е. ако се караме с гаджето ми често и връзката ни продължава да съществува, то това би било единствено и само ако той постоянно се извинява, дори и за моите грешки....Малко момчета, са склонни на товапри мен ракива връзки не съществуват!
спокойно мила и при нас с приятеля ми е такакакто каза zelena feq .. ако няма караници.. ще е скучно :P това е нещо нормално
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Аз не мисля че карането е признак на любов .. По скоро липса на компромиси .. Опитвайте се да се разберете без да се карате и не налагай мнението си винаги ..
just a kid۵
Щом осъзнавате, че се карате за глупости, защо се карате? Започнете да се държите като големи хора и може и да останете заедно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хах неее...
Вярно е, че във всяка една връзка има караници, няма как да няма. Но ако започват още от началото на връзката и още продължават очевидно нещо куца...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Една приятелка вече е 1 година с момчето си.В началото бяха като куче и котка,не се разбираха въобще.Но в момента един без друг не могат.Може би в началото сте по безкомпромисни един към друг,но стечение на времето всичко се променя.Ест караниците отново ще ги има,но няма да са толкова важни..![]()
Не означава, че като се карате повече се обичате повече.Просто е нормално в една връзка да има караници, но пък щом ми минава бързо и не се сърдите после, значи всичко е ок.
Не мисля,че с караници се показва любовта.Във всяка връзка има спорове неизбежно е,но честите скандали не са нормални поне според мен.Ако се карате мн често постепенно и на двамата ще ви омръзне и ще се разделите.Както каза AnIcHkAtA "Малките камъчета обръщат колата"... А и щом има често скандали,значи няма компромиси,а без компромиси една връзка не може да трае дълго.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
"БЕЗ ВОЙНА ЛЮБОВ НЯМА"!![]()
С мойто милу си се караме много и след всяка кавга си се обичкаме повече и повече!!
[/b]Emmm da nqkakva stepen e vqrno che kolkoto poveche se karate tolkova poveche se obichate...no pbk ponqkoga tezi kavgi ni idvat v poveche i zapochavame da se zamislqme dali trqbva da prodaljim da sme zaedno.[/i]
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
GaBsI и при нас е така..всеки ден се караме за абсолютни глупости,и после бързо ни минава и вси4ко си е както преди..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
И при мен беше така ама накрая му писна и се разделихме![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
От караница до караница има много голяма разлика. Едно е да спорите за глупости, друго нещо са сериозните скандали.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Вярно е,особено когато двамата влюбени много се обичат,някакви си дреболийки няма да попречат на тяхното щастие!![]()
Така е...Накрая на хората им писва от много караници. Малко по малко се отдалечават.Първоначално написано от VeSna
С моя приятел се обичахме безкрайно много, за 5-те години, през които бяхме заедно, буквално пораснахме заедно. Но нямаше разбирателство между нас. Все се карахме! Онзи ден(понеделник) се скарахме отново и понеже твърде много ни станаха дрязгите, скъсахме. Когато двама души се обичат, караниците могат да показват една страстна връзка, но когато се съберат твърде много, когато станат чести, то накрая чашата прелива. Да, може и да се сдобрим с моя, много време бяхме заедно, но със сигурност не ми харесват тези дрязги между нас, човек се уморява с времето да прави постоянно компромиси. Оправете си връзката сега, докато му е време, че после става по-сложно...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)