.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Съдба...

Hybrid View

Съдба...

Той ме обича - аз него също.На пръв поглед проблем няма.И това щеше да е така ако не ни делеше разстояние от 400км.Той иска да е до мен - аз до него също.Всичко е прекрасно когато е до мен, отиде ли си - всичко губи стойност.Знам, че не ми изневерява - имам му довереие, както и той на мен.Но ревността ме разяжда - не ми е дал повод и все пак го ревнувам - ревнува ме и той.Създадени сме един за друг и все пак ни дели разстояние.Не моля за съвети, защото такива биха били излишни - просто споделям с надеждата да ми олекне...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Понеже темата ти се казва съдба...защо не вярваш в нея. Аз съм фаталистка, което означава, че вярвам в съдбата. Вярвам, че каквото е предопределено да се случи, непременно ще се случи. Вярвай и ти. Ако ви е писано да сте заедно, ще сте. Знам че е трудно...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Единственото което мога да направя е да ви стискам палци да съумеете да смалите разстоянието по между си.

dobre 4e iska6 da sposeli6,no tuk li e mqstoto i nqma6 li fr na koito da go kaje6
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    След като момичето иска да си излее мъка - да го направи! Успех ви пожелавам и дано връзката ви да е пълноценна

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ааа тва е максималко тъпа тема ..можел и да пусна тема :

Неска се изпишках 5 пъти ..еи така просто ви го споделям...

ти приятели нямаш ли бе ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Естествено че имам приятели, но на тях им надух главата вече да говоря все за него.Пък и тук има достатъчно жадни за мнения хора - така че ето - намирам ви и на вас занимание - хем ще си увеличите броя на мненията, хем на мен ще ми олекне.Така че всички са доволни.Е може би не, но ...На който не му понася - да се изнася ...

И м-у другото мерси за хубавите пожелания...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ами това е голямо разтояние! Имал съм такава връзка и от опит ще кажа:
    1.Бъдете сигурни в себе си и любовта си
    2.Имайте си доверие
    3.Ревнувайте се в рамките на допустимото-по този начин показвате един на друг че се обичате и че мислите един за друг
    4.Радвайте се че се виждате и всеки път щом се отделяте един от друг мислете и копнейте за следващото ви виждане!

Това от мен!Останалото зависи от вас! Успех ви желая и най-вече дълга връзка

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Радвай се, че го има. Дори да е на края на света.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Радвай се, че го има. Дори да е на края на света.
    +13

Голям фен
    Град
    Констанц
    аз в момента съм в такава връзка и ние сме на още по голямо разстояние, трябва да пътуваме по повече от 8-9 часа за да стигнем един до друг и въпреки това го правим отново и отново и колкото се може по често защото се обичаме и само това има значение. И мисълта ми е отърви се от ревноста защото тя само ще ти трови душата и ше те изпълва с съмнения което убива и най голямата любов,просто вярвай на приятеля си и му се радвай всеки път когато сте заедно. А когато се разделяте.боли знам и то много , но почни да го виждаш не като раздяла , а като ново начало защото колкото по бързо си отиде толкова по бързо ще дойде пак. Радваи се на обичта си и се наслаждавай колкото можеш...
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сега по-добре ли си,като сподели?

Разбира се, че ревността е в рамките на допустимото - вярвам му напълно и все пак ревнувам - същото е и при него.Но винаги съм била на мнение, че ако обичаш някого много то няма как да не го ревнуваш - значи че ти пука за него.А иначе да - олекна ми като споделих и разбрах, че не само аз съм в подобно положение...

Град
    София
    Ох, имах подобно изживяване. Бяхме разделени (само че не от 400, а от един океан...) и наистина не се ревнувахме. Аз имах пълно доверие, но се оказа, че съм сбъркал малко. Такива подхлъзвания се случват, но щом твърдиш, че му вярваш... просто престани да се нервиш, защото така ще се съсипе връзката ви, колкото и здрава да е.
    Някоя вечер ще ти се обади къде си била, ти ще се ядосаш, че ти държи сметка, той ще помисли, че криеш нещо и ХОП ето ти скандал на лице.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Е, и нас ни делеше разстояние от 2471км ама го скъсихме на 400км.Дано с тенденция да намалява ...

Еми и моят приятел постоянно е в командировки.Сега е в Париж после във Варшава.Имам му доверие.И само чакам момента в който ще си дойде а това е чаааааааааааааааак след две седмици.Добре че не пътува за по-дълго, чеееее не знам...
    ViVa La Sex!!!!

Извинявай ама ми стана смешно - аз го чаках 5 месеца да се върне от Англия - ако проблема ми бяха 2 седмици щях да почерпя хехе.Извинявай де - не ти се присмивам просто ми стана смешно...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    не ти се присмивам просто ми стана смешно...
    хъх...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

В момента и аз съм в подобно тежко положение. Приятелят ми е на 2661 км ( точно пресметнати) от мен... Учи в Англия и ще го видя чак за Коледа. Но го обичам страшно много и ако трябва и години ще го чакам. Мнението ми е, че ако ги има любовта и доверието всичко е възможно. Вярвай във връзката ви . Стискам ви палци, както и на себе си

Еми павилно си написала "СЪДБА" а ако наистина вярваш в нея нямя смисъл да се тревожш за каквото и да било Айде успех от мен и дано сте заедно вечно

Град
    Away away..from more and everybody
    Всяко зло за добро.. радвай се че имаш такъв човек до себе си..защото това си е късмет,който малко хора имат лукса да имат.Радвай се че темата не се отнася до това че той не те обича..или че те е наранил..радвай се че темата е до това колко много се обичате..радвай се дори че него го няма..защото когато дойде при теб любовта ви ще е още по силна и сладка отколкото е сега..

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Радвам се естествено, че имам такъв човек до себе си - че имах шанса да го срещна и опозная, че всичко се разви по този начин и стигна дотук.И да - съдба - вярвам в нея, защото не всичко е гладко и въпреки това сме заедно и се обичаме много.Благодаря за всички мили думи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си