.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как си представяте живота след 10 години?

kak si predstavqte jivota si sled 10godini?
    kude jivete s kakvo obrazovanie ste priqtelskiq vi krug kakuv e?dano q nqma taq tema 4e da ne se povtarqm...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    у гъзо ти
    Май имаше такава тема,но не съм сигурна.

Цитирай Първоначално написано от peZz
    Май имаше такава тема,но не съм сигурна.
    ako e imalo modovete da q zaklu4at ako ne otgovarqite...ako iskate de :d
    da ne prozvy4i kato zapoved
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен
    milioner s nqkolko macki v krevata. ibax mama mu
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    nA lUnAtA
    jenena sa majlet0 mi jivEeEm sI v nEgoviQ apartament obichame se i dvamata vishisti s platena rab0ta i edn0 malk0 dqvolche :}

l0v3`slyNcEty

мммм харесва ми темата, не мога да кажа със сигурносткак си го представям, но се надявам да съм завършила право (по възможност в германия ) , да съм със семейството си и да сме мноооооооого щастливи \/ а дай Боже
    Момиче съм

az si predstavqm s muja si i 3-te si deca ku6ta na plaja i dvamat da si imame rabota i babata da gleda decata nii da si hodim na rabota kato sa zamislq samo tva ne sa jelaniqta mi ama ima dosta vreme do togava 6e izmislq i drygi

Град
    София
    ми аз май не съм голям оптимисит и доста кофти виждам бъдещето ,но да се надяваме ,че ще съм със семейството си,ще сме осигурени и щастливи

Голям фен
    Град
    Констанц
    МИ евнтуално ще работя в някоя адвокатска кантора,ще съм омъжена ,може би и с детенце и се надявам да живея в Португалия или в Норвегия още не съм решила къде ,а да и с 10 години по сртара
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    СофиЯ
    Не ми се говори за това....едва ли ще имам някакво бъдеще....

Аз незнам какво ще ми се случи утре,че ти искаш да знам за 10 години напред,как да стане бе момиче

Не си се представям.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Аз незнам какво ще ми се случи утре,че ти искаш да знам за 10 години напред,как да стане бе момиче
    v koi klas si nemoje6 li da 4ete6.vuprosa mi e kak si predstavqte a ne opi6ete mi bude6teto vi za6toto vie ste vr4ka i znaete kakvo 6te bude to aide po seriozno kum temata i kum foryma.nemoje6 da 4ete6 a si trugnal da pi6e6

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Представям си се как живея в София, работя във фирма като програмист и изкарвам луди пари, имам съпруг и едно малко дете (другото ще дойде след няколко години). Приятелския ми кръг е разнообразен, както досега.

Въпреки, че имам една мъничка надежда да живея в Полша, но не зная дали има реален шанс. Все пак повече я чувствам като своя родина отколкото България.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Русе
    jiveq v Angliq, imam priqtelka dobre plateni sme i si praim kupona

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ами специализирвам психология,приятелят ми завършва криминалистика.Намираме си жилище(не ме интересува в кой град ще е ) и се радваме на съвместното ни бъдеще.Дай боже и по нататъка някое бебче. :P
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Ами представям си се да уча медицина във Пловдив или Стара Загора . Да съм със почти същото обкръжение на приятели като сега.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Сериозно обвързана, шумна компания...завършена първа гимназия (ох поне това да стане [-o< ) Абе още е рано да говоря за бъдещето..не е ясно дали утре ще съм жива...пък за 10 години напред

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на 50cent
    ами имам си приятелка с която имаме сериозна връзка често ходене на дискотеки и апартамент които сега имам обаче да го обзаведа в мои си стил

Град
    40 Miles from the Sun
    Тоест ще съм на 24-25 години т.е. без лапета и съпруг. Останалото зависи от мен .. почти.

представям си се като преуспял стоматолог със поне една клиника и любимата жена до мен както и любимата кола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си