- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Покупка.Моля дайте си мнението :(
на външен вид или като функций?Първоначално написано от koalka
мисля ,че външния вид няма особено значение![]()
На мен лично повече ми харесва Sony Ericsson V630i,дори е по евтин...по дизайн повече ми харесва,също така по екстри.Но пък другия може би е по-качествен...по-скъп е.Незнам...според мен Sony Ericsson V630i е по-добрият вариант.![]()
коя екстра визираш?няма светкавица и радио само има 3G дето посмъртно няма да го ползвам ,щото е глупост и няма да плащам за такава,както и 95% от васПървоначално написано от Veno0m
![]()
Аз лично не съм доволна от Сони Ериксон, а Нокиа, но щом това са ти предпочитанията...
Съдейки по външен вид - 2рия повече ми хареса. Функциите не ги знам. Но щом повечето препоръчват 2рия, значи има защо.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
добре наистина не ми говорете за тъпия дизайн.тва не ме интересува стига да е хубав като екстри и здравина
Не знам поради каква причина на мен също ми допада повече първия...,но щом OtherDimension има представа за какво става въпрос при втория,можеш да го послушаш ...не знам...твоя работа...![]()
Let the beats control your soul...
аз май клоня към к550i щот на мен ми трябва камера не mp3Първоначално написано от shivacheva
![]()
Според мен не виждам какво толкова има да го мислиш. Така или иначе след 2 месеца този телефон ще бъде вече стар(а пък и v630i e 2006 година). Но все пак както казах в предишния си пост K550i е по-добрия избор.
аз мога да дам мнение само за 2-рияПървоначално написано от shivacheva
първия може да е по-хубав, може да е по-лош
не знам
абе все са сони ериксон - като цяло марката е добра.. тъй че няма да сбъркаш
хахо хихо, какво като е стар?
втория повече радва
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от .PonY.
Знаеш ли къде мога да го намеря в бяло?![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
аз съм вече от .... месец и половина сиг с к550и и нема такова просто.мп3-то е супер ,а снимките се качество просто за класа си.и не е вярно ,че светкавицата не върши работа.аз във затворено помещение винаги ползвам светкавицапросто телфона е перфе
![]()