.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на koalka
    Вторият ми харесва повече.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Вторият ми харесва повече.
    на външен вид или като функций?

мисля ,че външния вид няма особено значение

На мен лично повече ми харесва Sony Ericsson V630i,дори е по евтин...по дизайн повече ми харесва,също така по екстри.Но пък другия може би е по-качествен...по-скъп е.Незнам...според мен Sony Ericsson V630i е по-добрият вариант.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    На мен лично повече ми харесва Sony Ericsson V630i,дори е по евтин...по дизайн повече ми харесва,също така по екстри.Но пък другия може би е по-качествен...по-скъп е.Незнам...според мен Sony Ericsson V630i е по-добрият вариант.
    коя екстра визираш?няма светкавица и радио само има 3G дето посмъртно няма да го ползвам ,щото е глупост и няма да плащам за такава,както и 95% от вас

Град
    Pink Paradise
    Аз лично не съм доволна от Сони Ериксон, а Нокиа, но щом това са ти предпочитанията ...
    Съдейки по външен вид - 2рия повече ми хареса. Функциите не ги знам. Но щом повечето препоръчват 2рия, значи има защо.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

добре наистина не ми говорете за тъпия дизайн.тва не ме интересува стига да е хубав като екстри и здравина

Не знам поради каква причина на мен също ми допада повече първия...,но щом OtherDimension има представа за какво става въпрос при втория,можеш да го послушаш ...не знам...твоя работа...
    Let the beats control your soul...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    Не знам поради каква причина на мен също ми допада повече първия...,но щом OtherDimension има представа за какво става въпрос при втория,можеш да го послушаш ...не знам...твоя работа...
    аз май клоня към к550i щот на мен ми трябва камера не mp3

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Според мен не виждам какво толкова има да го мислиш. Така или иначе след 2 месеца този телефон ще бъде вече стар(а пък и v630i e 2006 година). Но все пак както казах в предишния си пост K550i е по-добрия избор.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    аз мога да дам мнение само за 2-рия
    първия може да е по-хубав, може да е по-лош
    не знам

абе все са сони ериксон - като цяло марката е добра.. тъй че няма да сбъркаш

хахо хихо, какво като е стар?

втория повече радва
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Sony Ericsson K550i бих избрал аз. Момче от класа ми има V630i не съм останал с добри впечатления, камерата не ми харесва, няма светкавица, единствения му плюс е, че свири по-силно. При K550i снимките ще са добри, светкавица има(не че върши много работа, но е по-добре от нищо).

http://www.mobilebulgaria.com/mobile...F0%E0%E2%ED%E8
    една фр го има и е мн доволна.. уникален е... а и е мн нежен .. особено панелът в бяло еее

Знаеш ли къде мога да го намеря в бяло?
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

V630i бих избрала аз.

V630i бих избрала аз.

Град
    София
    аз съм вече от .... месец и половина сиг с к550и и нема такова просто.мп3-то е супер ,а снимките се качество просто за класа си.и не е вярно ,че светкавицата не върши работа.аз във затворено помещение винаги ползвам светкавица просто телфона е перфе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си